Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (268. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.121
Cevap
181
Favori
1.221.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    itedeki fiyati 155 arti birsey eklemis olabilirler mi? ayrica teslim tarihi ne zamana verdiler merak ettim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aracımda burmester kullanıyorum, standart ses sistemi ile Arasında çok ciddi fark var. Ses netliği ve berraklığı ile güçlü tonlar, tam istediğim gibi. Aracı alıpta daha sonra keşke demememiz için bence ALIN. Daha sonra yapılacak afttrrmarket ürünleri de hem daha Pahalıya olur, hemde aracın sağını solunu sökmek durumu olur. Standart ses sistemi de yeterli ama, burmester ile Arasında çok ciddi fark var.
    Bmw. Forumunda standart ses sistemini sevemeyip bu aftermarket işlerini yapan çok kişi var. Bence yazık, imkan varsa burmester kesin alın.

Arkadaşların keyles-go lu araçlarında problem olduğu belli. Benim araçta keyles konfor paketli ama bir problem yaşamadım.
    Servisteki danışmanlar, aracın küllüğünün yanında, ve bazende cepteki Anahtarı algılayamadığını söyledi. Bence bu durum anahtarla alakalı gibi. Benim anahtar bazen bagajdaki çantamda oluyor, ona rağmen sorun yaşamadım.
    Bugün aracımın Spoyleri hazır, taktırıp resim atmayı ümit ediyorum. Araç çok kirli yalnız, yıkatıp atarım resimlerini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bekliyoruz resimleri

• 038poyraz kullanıcısına yanıt
    güvenliğiniz için anahtarınızı hep üzerinizde bulundurun. araçtaki anahtar tehlikeli olabilir. bu devirde çevreye güven olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guldask

Arkadaşlar bu başlık altında dilim döndüğünce deneyimlediklerimi paylaşıyorum. Ama hepimizin üzerinde durması gereken konu bence 150-180 bin ₺ bandında aldığımız ve alacağınız bu Aracın kronik bir Rahatsızlığı var ve şu an 5009 km de olan aracım günde bir kere Anahtarı tanımamaya başladı bu sorun nereye varacak bilmiyorum. Araç pazarlığı yapacak Arkadaşlarım bayiye bu sorunu bildirip indirim talep etsinler bence çünkü emin olun bir süre sonra keylessgo butonunu söküp atacaksınız. Bu sorunu yaşayıp çözebilen var ise bilgi paylaşsın lütfen.

benim arac 6 bin kusur km oldu hic oyle tanimama yapmadi cok ilginc arac calisirken aractan cikiyorsam disaridan goruyorum kirmizi isaret geliyor anahtar ile ilgili ama kapiyi acinca geciyor anahtari mi algiliyor galiba. bende ki olay bu bahsi gecen ses bende de var orta konsoldan.

• quote:

Orijinalden alıntı: goganemre

quote:

Orijinalden alıntı: guldask

Arkadaşlar bu başlık altında dilim döndüğünce deneyimlediklerimi paylaşıyorum. Ama hepimizin üzerinde durması gereken konu bence 150-180 bin ₺ bandında aldığımız ve alacağınız bu Aracın kronik bir Rahatsızlığı var ve şu an 5009 km de olan aracım günde bir kere Anahtarı tanımamaya başladı bu sorun nereye varacak bilmiyorum. Araç pazarlığı yapacak Arkadaşlarım bayiye bu sorunu bildirip indirim talep etsinler bence çünkü emin olun bir süre sonra keylessgo butonunu söküp atacaksınız. Bu sorunu yaşayıp çözebilen var ise bilgi paylaşsın lütfen.

benim arac 6 bin kusur km oldu hic oyle tanimama yapmadi cok ilginc arac calisirken aractan cikiyorsam disaridan goruyorum kirmizi isaret geliyor anahtar ile ilgili ama kapiyi acinca geciyor anahtari mi algiliyor galiba. bende ki olay bu bahsi gecen ses bende de var orta konsoldan.

Asıl sorun ses zaten ve ses kronik ve bunu saklamaya üstünü kapatmaya çalışan mercedes Türk firmasının gayri ahlaki yaklaşımı. Ayrıca araba çalışırken arabadan çıkıp ( metre uzaktan kapı kilitlemeye basınca kapı kilitlenmiyor ve araba stop etmiyor dikkatli olalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guldask -- 5 Mart 2015; 10:57:41 >

• Eveeetttt arkadaşlar nihayet Spoyleri taktık. Aracın kendi rengine boyandı ve orjinal mercedes aksesuarı.

• Diğer resimler

• 038poyraz : Maşşallah Allah kazasız belasız nazarsız kullanmayı nasip etsin spoyler çok güzel oömuş ne kadra maal oldu öğrenebilirmiyim? Bendede beyaz AMG var heralde bende aracın orjinal renginden yaptırıcam karar veremediem ama çok iyi durmuş

• .resimleri yüklüyor ama sitede görünmüyor çok tuhaf.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Gamemaster_

038poyraz : Maşşallah Allah kazasız belasız nazarsız kullanmayı nasip etsin spoyler çok güzel oömuş ne kadra maal oldu öğrenebilirmiyim? Bendede beyaz AMG var heralde bende aracın orjinal renginden yaptırıcam karar veremediem ama çok iyi durmuş

Teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olur inşallah. Allah herkesin gönlüne göre versin. Aracın orjinal aksesuar fiyatı işçilik ve boya ve KDV Hariç 950 tl liste fiyatı.
    Ben boya montaj dahil toplam 980 tl ödedim

• Bence aracın kendi rengine boyatın, siyah çok sırıtıyor. Sonradan takıldığı bariz net oluyor ve çokta iyi durmuyor bence

• .

• Sizin araç fascination paket mi (038poyraz ) ??? bu arada ses sitemi nasıl çok bariz farkı varmı yada sizce gereklimiymiş? neticede kullanan olarak en iyi bilgiyi sizlerden bekliyorum.

Bu arada arkadaşlar bende bagaj üstü spoilerin arabanın renginde olmasından yanayım. siyah cok sırıtıyor çünkü.

yalnız ben cam tavanın arkasına arka cam ıle bırlestıgı yere takılan tavan spoilerini daha hoş buluyorum hemde boyatmayada gerek kalmadan siyah olarak takabiliyorsun? Bu konuda yorumlarınız ne olur acaba?

• Çok güzel duruyor. İyi günlerde kullanın.
    Ben de taktırmıştım aylar önce orjinal olanı. Beyaz renk aracım beyaz spoiler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyamany

Çok güzel duruyor. İyi günlerde kullanın.
    Ben de taktırmıştım aylar önce orjinal olanı. Beyaz renk aracım beyaz spoiler...

Bir kac değişik acıdan foto atmanız mümkün mu acaba guzel duruyorsa bende taktirayim benim de beyaz renk :)

• tavan spoyler i hiç görmedim aracta hep aynı foto var nette

• Teşekkür ederim, sizlerde iyi Günler'de kullanın aracınızı, seçiminiz doğru olmuş bencede. Çünkü siyah gerçekten çok sırıtıyor

• Aracım amg paket. Burmesteri dinledikten sonra standart ses sistemi gayette yavan oluyor. Seste sahneleme yok oluyor. Burmester hem görselde hemde ses konusunda tartışmasız çok çook önde.

• Tavan spoilerinin e de uygulanmışını gördüm, çok bir fark katmıyor araca. Ayrıca araçta cam tavan yoksa Gövde rengi ile olur. Ama benim gibi tavan ve siyah cam varsa parlak siyaha boyanıp takılması daha uygun olur kanaatimce.

• 
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.