Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (265. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (4 Mobil) - 6 Masaüstü4 Mobil
5 sn
17.121
Cevap
181
Favori
1.221.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşlarımız sorularınıza cevap vermeye çalışmış, eksik kalan hususlarla birlikte kendi düşüncelerimi yazmak istedim.

1) Keyless-Go Start ile Keyless-Go Konfor paketi farklı şeyler. Start olanında araca girerken anahtardan açıyorsunuz, sonra çalıştırmak için düğmesine basıp gidiyorsunuz. Paket olanında ise anahtar cebinizde veya çantanızda ise herhangi bir şey yapmadan aracın içine girip yine Start düğmesine basıp gidiyorsunuz. "Otomatik bagaj kapağı kapatma sistemi" sizin bahsettiğiniz şey ve bu bahsettiğim 4bin liralık pakete dahil.

2) Eğer Burmester nedir biliyorsanız ses sistemleri vb ilginiz var demektir. Bütçe sorunu yoksa hem görsellik hem de ses sistemi açısından almanızı tavsiye ederim.

3) Cevap zaten verilmiş.

4) Kapı eşiklerinde bulunan Mercedes yazıları alttan aydınlatmalı.

5) Aracı alırken aklıma takılan konulardan biriydi. Gözünüz sonradan alışıyor çünkü olması gerektiği yerde. Daha büyük olması demek Command Online sistem demek, konfiguratorde sipariş gözükmüyor. Ama Türkiyeden sipariş edebilen gördüm. Yaklaşık 14bin tl. Bir çok özellik ile birlikte geliyor.

6) Memnun olmayan duymadım, tüm karşılaştırmalar Sensatec üzerine ve herkes daha kaliteli buluyor.

7) Airmatic gerçekten farklı bir dünya ama sıkıntılarının çıkma olasılığı var, bildiğim kadarıyla garanti konusunda sorunlu. TRden en dolu siparişte bir tek bu yoktu. Forumda bir tek kişi de var o da yanlışlıkla sipariş vermiş. Yazınızı görürse cevaplayacağını umuyorum.

8) Güzel kombinasyon.

Eklemek istediğim bir konu daha var, ILS eklemeyi unutmayın.
    Sipariş aşamasına geldiğinizde ayrıntıları buradan yazın yardımcı olmaya çalışalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yyamany -- 1 Mart 2015; 11:58:35 >

• hutaha kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle doğru söylüyorsunuz. "Ambiyans Aydınlatması" eklendiği zaman "Aydınlatmalı kapı eşik panelleri" gelmiş oluyor.
    876 kodlu "Ambiyans Aydınlatması" ise Avantagarde paket ile birlikte geliyor. yani sadece Style paket ile gelmiyor.
    Tabi bu son dediklerim TR için geçerli.
    İyi günlerde kazasız belasız kullanın.
  • Bmw'nin Sensatec derisi marka kalitesine yakışmayacak derecede kötü, Mercedes'in Artico suni derisi ise hakiki deri gibi, kıyas bile edilmez.
  • Ben de Bmw 5.20i ile iki araç arasında kalıp bu aracı sipariş vermiştim, aracı Eylülde aldım, 6 ay olmuş, geriye dönüp baktığımda çok doğru bir karar verdiğimi görüyorum,

Bmw 5.20i de çok güzel, ancak aracı satın alıp kullanmak farklı bir şey.
  • Selam c serisi kullanıcıları.

520i ile c180 amg arasında gidip geliyorum, 1 gün içinde karar vermem icap etmekte:

çok net bir sorum var:

mutlaka sizlerin de arasında neredeyse aynı paraya alabilmek mümkünken aklı 520i'ye kayanlar olmuştur, neden vazgeçip c serisi aldınız, ya da tam tersi 5 serisi aldınız?

işin içinden çıkamıyorum, biliyorum farklı ihtiyaçlar farklı sınıf vs. ama yine de zor karar.
  • Evet airmatik suspansiyonu yanlışlıkla alan kişi ben olsam gerek 😅 yanlışlıkla almış olsamda iyiki bu hata yapılmış çunku istediğim anda aracı yükseltmek çok işime geliyor yoksa evimin yanındaki yokuştan başka türlü inemiyorum ayrıca spor süspansiyona göre çokkkk daha konforlu ama okadar para verilir mi o konu hakkında yorum yapamayacağım , bu arada sanırım sitede rengi kırmızı olan tek kullanıcıda benim galiba şu sorum olacak , daha önceki araclarımda kırmızıydı çizikleri çok gostermiyordu , sadece pazardan pazara kullanabildiğim aracım bir haftada çok kir gosteriyor ve sanki çok kolay çiziliyor sizin boyada bukadar hassasmı acaba yoksa artı para verip siyah boya eziyetimi cekmem gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• araci komple kaplatmayi dusunuyorum yada comman online ciddi ciddi dusunuyorum sonucta uzun seneler bende kalicak araba 1 -2 seneyede evlenirim esime veririm direk arabayi garanti mevzusu onemli standart amg pket bendeki keske olsun dedigim akilli led far oda geceleyin guzel gozuktugu icin kaplama olayinida cok arastirdim da kararsizim hala ne yapsam bilemedim kar di sehir disiydi 3 aylik araba 2 bine daha gelmedi

• Yazları bela olur diye suni deri düşünmeden sipariş vermiştik aslında orta konsoku ahşap gri dişbudak alacagıma suni deri yaptırabilirdim şuan üzüldüm biraz 😄 ancak piyano siyahı her araçta var golf i30 hepsinde gözüme çok sıradan ve uyduruk geliyordu.

• fettah kullanıcısına yanıt
    Aman fettah hocam kötü bir şey söylemek istemedim yanlış anlaşılmak istemem.

Bende beyaz c180 var. Yanında da metalik gri başka bir aracım daha var. Metalik gri daha az kir gösteriyor, beyaza göre. Önceki aracınız ne renkti?

Kolay çizilme konusuna gelince ben böyle bir şey hissetmedim, aksine boya amma da sağlammış dediğim durumları yaşattı bana aracıma binenler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyamany

Arkadaşlarımız sorularınıza cevap vermeye çalışmış, eksik kalan hususlarla birlikte kendi düşüncelerimi yazmak istedim.

1) Keyless-Go Start ile Keyless-Go Konfor paketi farklı şeyler. Start olanında araca girerken anahtardan açıyorsunuz, sonra çalıştırmak için düğmesine basıp gidiyorsunuz. Paket olanında ise anahtar cebinizde veya çantanızda ise herhangi bir şey yapmadan aracın içine girip yine Start düğmesine basıp gidiyorsunuz. "Otomatik bagaj kapağı kapatma sistemi" sizin bahsettiğiniz şey ve bu bahsettiğim 4bin liralık pakete dahil.

2) Eğer Burmester nedir biliyorsanız ses sistemleri vb ilginiz var demektir. Bütçe sorunu yoksa hem görsellik hem de ses sistemi açısından almanızı tavsiye ederim.

3) Cevap zaten verilmiş.

4) Kapı eşiklerinde bulunan Mercedes yazıları alttan aydınlatmalı.

5) Aracı alırken aklıma takılan konulardan biriydi. Gözünüz sonradan alışıyor çünkü olması gerektiği yerde. Daha büyük olması demek Command Online sistem demek, konfiguratorde sipariş gözükmüyor. Ama Türkiyeden sipariş edebilen gördüm. Yaklaşık 14bin tl. Bir çok özellik ile birlikte geliyor.

6) Memnun olmayan duymadım, tüm karşılaştırmalar Sensatec üzerine ve herkes daha kaliteli buluyor.

7) Airmatic gerçekten farklı bir dünya ama sıkıntılarının çıkma olasılığı var, bildiğim kadarıyla garanti konusunda sorunlu. TRden en dolu siparişte bir tek bu yoktu. Forumda bir tek kişi de var o da yanlışlıkla sipariş vermiş. Yazınızı görürse cevaplayacağını umuyorum.

8) Güzel kombinasyon.

Eklemek istediğim bir konu daha var, ILS eklemeyi unutmayın.
    Sipariş aşamasına geldiğinizde ayrıntıları buradan yazın yardımcı olmaya çalışalım.

cevaplar için herkese teşekkürler, aydınlattınız.

yarın sipariş vereceğim ama iki nokta kafama takılıyor:

1) amg aldığımda spor süspansiyon çok mu sertleştiriyor aracı? "agility control konforlu" diye bir seçenek var, bunu seçenler var gördüğüm kadarıyla, bunu seçince araç fiziksel olarak da yükseliyor mu? bu konu hakkında tavsiyelerinize ihtiyacım var.

2)sigara donanımı iptal edip yerine bardaklık almak mümkün mü?

3) medya arabirim bağlantısı tam olarak nedir?

4) arkada c180 yazısını iptal edip "amg" ibaresini koydurmak mümkün mü?

bunlara da cevap alınca kafam rahat biçimde sipariş verebileceğim.

• Yok yok yanlış anlamadım tabiki hatta hanımla gırgırını bile yaptık benim tüm araclarım kırmızıydı cla aiparişimide kırmızı vermiştim c mide kırmızı aldım ama sanki boya çok hassas gibi geldi bana , bu arada c 180 yazısını iptan etmedende AMG yazdırabilirsiniz o sizin tercihiniz.

• Hocam şahsi fikrim C180 yazısının yanına AMG yakışmadığı. Sonuçta gerçek AMG araçlar A45, CLA45, C63 vs.

Ama illa koydurucam diyorsanız sadece AMG yazısını öneririm.

Airmatic benim aracımdada mevcut. Bol çukurlu İstanbul yollarında kesinlikle olması gereken özelliklerden biri olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fettah

Evet airmatik suspansiyonu yanlışlıkla alan kişi ben olsam gerek 😅 yanlışlıkla almış olsamda iyiki bu hata yapılmış çunku istediğim anda aracı yükseltmek çok işime geliyor yoksa evimin yanındaki yokuştan başka türlü inemiyorum ayrıca spor süspansiyona göre çokkkk daha konforlu ama okadar para verilir mi o konu hakkında yorum yapamayacağım , bu arada sanırım sitede rengi kırmızı olan tek kullanıcıda benim galiba şu sorum olacak , daha önceki araclarımda kırmızıydı çizikleri çok gostermiyordu , sadece pazardan pazara kullanabildiğim aracım bir haftada çok kir gosteriyor ve sanki çok kolay çiziliyor sizin boyada bukadar hassasmı acaba yoksa artı para verip siyah boya eziyetimi cekmem gerekiyor

selam,
    Boya konusunda ben tam tersini düşünüyorum. Çünkü bundan 10 gün önce eşim direksiyonda ben de yanında oturuyorken, bir çimento kamyonu evet bildiğiniz çimento kamyonu sıkışık trafikte sağ tarafına bakmadan ilerlerken bizim arabanın üzerine çıkar gibi oldu. Sahiden çıkmadı ama oluşan ses ve sarsıntıdan ben arabanın sol tarafının komple gittiğini düşündüm. Aşağı indiğimde kamyonun tekerleği bizim jantla birleşik halde ve sol çamurlukta siyah bir iz vardı. Dikkatli bir şekilde arabaları ayırınca bizim arabada hiç bir hasar olmadığını gözlerime inanamayarak gördüm. Pasta ile sol çamurluğu sildiğimde en ufak bir iz veya göçük yoktu. Sonuç olarak ben boyanın oldukça iyi kalitede olduğunu düşünüyorum.

• Bende geçen gün geri geri giderken yan kaldırıma odaklanıp arkadaki aracın tamponuna geçirdim. Çıkan sesi duyunca eyvah gitti tampon dedim. İnip baktığımda opel marka aracın tamponunda çizilme, benim beyaz tamponumda en ufak bir iz olmadığını hayretle gördüm. Boyada bile çatlamada olmamıştı. İlginç..

• quote:

Orijinalden alıntı: theosekmekhanes

Selam c serisi kullanıcıları.

520i ile c180 amg arasında gidip geliyorum, 1 gün içinde karar vermem icap etmekte:

çok net bir sorum var:

mutlaka sizlerin de arasında neredeyse aynı paraya alabilmek mümkünken aklı 520i'ye kayanlar olmuştur, neden vazgeçip c serisi aldınız, ya da tam tersi 5 serisi aldınız?

işin içinden çıkamıyorum, biliyorum farklı ihtiyaçlar farklı sınıf vs. ama yine de zor karar.

insanlar genelde 320 ied ve c klas arasında gelip gider( mesela ben )
    520 i aklında olan gider 520 alır. 2 araç kıyası yanlış olur. 520i açık farkla c klas tan üstün bir araçtır.

520 almayanlar genelde hacim ve kullanıcı yaşından dolayı almaz. mesela ben sizin gibi ikilemde kalsaydım 30 lu yaşlarda bir kullanıcı olduğum için c alırdım. ama yaşım 40 ı geçseydi ve evimin önünde işyerimin önünde otopark problemimde olmasaydı 520 alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dermeister01 -- 1 Mart 2015; 23:10:23 >

• Merhabalar... araştırmalarım sonucu mercedes c180 amg almaya karar verdim muhtemelen 1 hafta içinde siparişimi vericem. Bu forumda 1-2 hafta içinde arac için sipariş veren yada bayiyeye gidip fiyat alan arkadasların nekadar fiyat aldıklarına ve arac teslimat suresine dair yardımını rica ediyorum.. ben bursa mengerlerden amg eklentisiz 158.000 tl fiyat aldım..burdan yada özelden cvp verirseniz sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: baasskkaan

Merhabalar... araştırmalarım sonucu mercedes c180 amg almaya karar verdim muhtemelen 1 hafta içinde siparişimi vericem. Bu forumda 1-2 hafta içinde arac için sipariş veren yada bayiyeye gidip fiyat alan arkadasların nekadar fiyat aldıklarına ve arac teslimat suresine dair yardımını rica ediyorum.. ben bursa mengerlerden amg eklentisiz 158.000 tl fiyat aldım..burdan yada özelden cvp verirseniz sevinirim...

Mengerler zaten hep uçmuştur. Liste fiyatı bile eklentisiz 156.000 lira değil mi? Bi de güya indirim yapsınlar...

• varyator V kullanıcısına yanıt
    1) Bahsettiğiniz "Konforlu AGILITY CONTROL Adaptif Süspansiyon Sistemi". Evet araç yükseliyor. Bende "Sportif AGILITY CONTROL Adaptif Süspansiyon Sistemi" ve hiç süspansiyonun çok sert olduğunu düşünmedim. Spor kullanımlarda harika. Arada run flat lastikler olmasa dediğim yerler oldu tabi. Yaşınıza, kullanım stilinize bağlı bu seçim. Ben istediğimde konfor, istediğimde spor olsun diyorsanız; Airmatic...

2) Ben bardaklığı araç geldikten sonra sipariş edip aldım. Bardaklık, sigara kısmının size daha yakın olan kapaklı boşluğa yerleşiyor. Sorunun cevabı "Eşya gözü paketi" ile mümkün.

3) Bu konuda tam da emin olmamakla birlikte, bu opsiyonu eklediğinizde araç içinde usb-iphone-aux çoklamalı bir kablo geliyor. Bu kablo ile iphone vb cihazınızda ki listeleri vb görüp ordan çalabiliyorsunuz. İhtiyaç değil bence, çünkü tırnak büyüklüğünde bir usb aldım. Tüm arşivi attım, resimler de gözüküyor daha ne olsun. iphone üzerinde de çalmak istersem bluetooth aracılığıyla çalıyorum müzikleri.

4) Araç geldikten sonra istediğiniz yazıyı çıkartıp ekletebilirsiniz. Ama C180 AMG yazı olarak birlikteliği pek mantıklı durmuyor. AMG yapıştıracaksanız C180i kaldırın.

Siparişi vermeden siparişinizin son halini konfiguratorden yaptıktan sonra online kodu bizimle paylaşırsanız herkes yardımcı olmaya çalışacaktır.

• fettah kullanıcısına yanıt
    Aracınız gerçekten çok güzel gözüküyor ama anlaşılan sizin boya diğer renklere göre biraz hassas...
  • quote:

Orijinalden alıntı: theosekmekhanes

Selam c serisi kullanıcıları.

çok net bir sorum var:

Ben 5.20i nin muhtemel tüketiminden ürktüm. Ayrıca baz versiyonu donanımsız geldi. Son olarak BMW 5 serisine o mükemmel dizel motoru yakışır

• 
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.