Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.121
Cevap
181
Favori
1.207.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 125 ten başlayacak dediler bakalım nasıl olcak fiyatlar.aslında bmw yle rekabet etmek için biraz düşürmeleri lazım fiyatı.
  • AYNEN BİRAZ MAKUL FİYATLARDA VERSELER ARAÇLARI ÇOK İYİ SATIŞ HACMİ YAKALARLAR BMW Yİ SÜPÜRÜRLER AMA İŞTE O MABNTIK LÜKS SINIFINDA YOK DÜN PREMİMUM VOLVO 130 BİN LİRA FİYAT CEKTİLER FUL SAYILABİLECEK BİR ARAC SANRUF ZENON MERCEDESTE HERHALDE ALTTA KALMIYOR GİBİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustyyyy13

AYNEN BİRAZ MAKUL FİYATLARDA VERSELER ARAÇLARI ÇOK İYİ SATIŞ HACMİ YAKALARLAR BMW Yİ SÜPÜRÜRLER AMA İŞTE O MABNTIK LÜKS SINIFINDA YOK DÜN PREMİMUM VOLVO 130 BİN LİRA FİYAT CEKTİLER FUL SAYILABİLECEK BİR ARAC SANRUF ZENON MERCEDESTE HERHALDE ALTTA KALMIYOR GİBİ

Bu bahsettiğiniz Volvo modeli ve donanımı nedir ?
  • quote:

AYNEN BİRAZ MAKUL FİYATLARDA VERSELER ARAÇLARI ÇOK İYİ SATIŞ HACMİ YAKALARLAR BMW Yİ SÜPÜRÜRLER AMA İŞTE O MABNTIK LÜKS SINIFINDA YOK DÜN PREMİMUM VOLVO 130 BİN LİRA FİYAT CEKTİLER FUL SAYILABİLECEK BİR ARAC SANRUF ZENON MERCEDESTE HERHALDE ALTTA KALMIYOR GİBİ

Volvo 130 çektiyse mersedes verilen 200 normal o zaman

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen bayiye gittiğimde Nisan ayında gelecek demişlerdi. Muhtemelen dizelin gelmesi yıl sonunu bulacak
  • muharrem.05 kullanıcısına yanıt
    Bugun sordum. Mayis gibi benzinliler gelecekmis. Agustosta dizeller gelir dedi eleman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Bugun sordum. Mayis gibi benzinliler gelecekmis. Agustosta dizeller gelir dedi eleman.

Ağustos çok iyi bir zamanlama dizel için. Temmuzda kampanyalı fiyat adı altında lansman yaparlarsa satışları artırır
  • erciftci E kullanıcısına yanıt
    zenon far 7 inçlik ekran cam tavan ektra olarak bunlar cok aham şaham donanımlar deil koltuk ısıtmada vardı deri koltuk
    benzinlilere mi kampanya yaparlar sizce bu sene başımıza gelenlerden sonra gözümüz korktu nasıl yılsonunu beklıces eldeki araclardan almayı beklesek indirim olurmu ama clada hiç olmadı neredeyse 1 sene oldu arac hep yukarı fiyatlar cıkıyor suan urban cla 112 bin olsa hemen hiç beklemeden alırım ama yok öyle bir fiyat vermiyorlar mantıklı fiyatlandırma yok suan premium segmente tekno plus bir 3.16i için 138 bin fiyat aldım şok oldum inanamadım bu aracı 105 e martta almamıstım şuan 30 bin falzla istiyorlar mantık almıyor yani
  • quote:

benzinlilere mi kampanya yaparlar sizce bu sene başımıza gelenlerden sonra gözümüz korktu nasıl yılsonunu beklıces eldeki araclardan almayı beklesek indirim olurmu ama clada hiç olmadı neredeyse 1 sene oldu arac hep yukarı fiyatlar cıkıyor suan urban cla 112 bin olsa hemen hiç beklemeden alırım ama yok öyle bir fiyat vermiyorlar mantıklı fiyatlandırma yok suan premium segmente tekno plus bir 3.16i için 138 bin fiyat aldım şok oldum inanamadım bu aracı 105 e martta almamıstım şuan 30 bin falzla istiyorlar mantık almıyor yani

satislarin azalmasi ve kurlarin birazda dusmesiyle fiyatlar biraz daha makul seviyeye gelecektir. Bayiler dogru duzgun indirim ve kur sabitleme bile yapmiyor. Biraz piyasa ciddi anlamda durgunlassin indirimler gelir

inş tüm temennimiz bu en azından yeni c 125 civarı avangarde alabilsek muhtesem olurdu ama oda cok zor görünüyor 130 verirsem akıllı ışık paketili farlar olmak zorunda yoksa almam yanı düz araba olur 80 veririm full insignia alırım o kadar parada bayılmam yanii o kadar kesinim ya cok iyi bir arac alıcam yada cok para vermicem
  • quote:

inş tüm temennimiz bu en azından yeni c 125 civarı avangarde alabilsek muhtesem olurdu ama oda cok zor görünüyor 130 verirsem akıllı ışık paketili farlar olmak zorunda yoksa almam yanı düz araba olur 80 veririm full insignia alırım o kadar parada bayılmam yanii o kadar kesinim ya cok iyi bir arac alıcam yada cok para vermicem

1.6 dizel otm. Amg paket 150 bin tlyi gececektir

benzinli amg ne kadar olur sizce
  • quote:

benzinli amg ne kadar olur sizce

10-15 bin tl arasinda dusuk olacaktir

• Valla durumu çok iyi olan keyfine düşkün insanlar dışında bu rakamlarla yeni c hayal oldu bence. Hele ki dizel at AMG

• quote:

tekno plus bir 3.16i için 138 bin fiyat aldım şok oldum inanamadım bu aracı 105 e martta almamıstım şuan 30 bin falzla istiyorlar mantık almıyor yani

O zaman euro 2.50 nin altındaydı hocam, sadece kur bile %20'den fazla arttı zaten. Biraz da borusan bindirmiş.

edit: şimdi baktım, kur 2.35 civarıymış martta, %25'ten de fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erciftci -- 25 Şubat 2014; 14:54:58 >
  • Faydalı olacaktır

BU VİDEO ACILMIYO YENİ C VİDEOSUMU
  • quote:

BU VİDEO ACILMIYO YENİ C VİDEOSUMU

Evet üstadım. Bende video açılıyor
  • 1.6 Dizel Otomatik Amg olsa alırım acaba şu anki Güncel Kasa C Serisi donanım farkı var mı amg modelinin ? 2012 Model ile Yeni C'nin ??
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.