Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (101. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.121
Cevap
181
Favori
1.221.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar standart amg koltuklarda Leg Extantion yok...Sadece kirmizi, beyaz ve siyah gercek deri opsiyonu secerseniz leg extantion var..

ornek bakabilirsiniz....burdakiler suni standart amg koltuklar...

• Bursa - gemlik gidiş ve dönüş ayrıca bursa şehir içi bir çok noktada durdum. Ortalama yakıt tüketimi 6.4lt.
    W205 MERCEDES C-Class ANA KONU

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler coupe ne zaman geliyor tr ye motor seçenekleri bellimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeniserdar

Acaba mercedes e fiyatlarin yuksekligi ile ilgili bi sikayet maili atsak mi toplu olarak?

Birşey çıkacağını zannetmem şu ilk talepler bittikten sonra fiyatlar normale dönecekmiş satış danışmanım o şekilde söyledi. Zaten acelesi olmayan bekliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • karti K kullanıcısına yanıt
    Şahsi fikrim ve tecrübelerim satış temsilcinizin bu işten hiç anlamadığını gösteriyor.

http://www.mercedes-benz.de/content/media_library/germany/mpc_germany/de/mercedes-benz_deutschland/pkw_emb_nextgen/neufahrzeuge/c-klasse/preislisten_pdf/pkw_c-klasse_limousine1.object-Single-MEDIA.download.tmp/Preisliste_C-Klasse_Limousine_140630.pdf

Bu adresten görebilecğiniz üzere en boş paket manuel c180 almanya fiyatı vergisiz 28200 euro.

Bizdeki en düşük paket olan araçla kıyaslarsanız (120000 fiyatı olan araçla; ki aynı araç değil bizdeki otomatik ve bir kaç ek özellik daha var) vergisiz fiyatının çok daha düşük olduğunu görebilirsiniz.

Velhasıl kelam fiyatı düşmez bu aracın. Aksine artar dikkatli olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi graphys -- 12 Temmuz 2014; 1:02:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: graphys

Şahsi fikrim ve tecrübelerim satış temsilcinizin bu işten hiç anlamadığını gösteriyor.

http://www.mercedes-benz.de/content/media_library/germany/mpc_germany/de/mercedes-benz_deutschland/pkw_emb_nextgen/neufahrzeuge/c-klasse/preislisten_pdf/pkw_c-klasse_limousine1.object-Single-MEDIA.download.tmp/Preisliste_C-Klasse_Limousine_140630.pdf

Bu adresten görebilecğiniz üzere en boş paket manuel c180 almanya fiyatı vergisiz 28200 euro.

Bizdeki en düşük paket olan araçla kıyaslarsanız (120000 fiyatı olan araçla; ki aynı araç değil bizdeki otomatik ve bir kaç ek özellik daha var) vergisiz fiyatının çok daha düşük olduğunu görebilirsiniz.

Katılıyorum ayrıca dediğiniz baz versiyon araç vergi ile 33500 euro ve 6 ileri manuel şanzımanlı,almanya fiyatı bile 100bin tl iken bizdeki vergiler ile düşmez bu fiyat.

• quote:

Orijinalden alıntı: passengerX

quote:

Orijinalden alıntı: graphys

Katılıyorum ayrıca dediğiniz baz versiyon araç vergi ile 33500 euro ve 6 ileri manuel şanzımanlı,almanya fiyatı bile 100bin tl iken bizdeki vergiler ile düşmez bu fiyat.

Ya merak ediyorum da yeni kasa öncesi ve makyaj öncesi hariç mercedesin durup dururken dramatik bir indirim yaptığına şahit olan varmı?

• herkes fiyatlardan şikayetçi ama kaç kişi şikayet mail i attı Mercedes türkiyeye acaba? Öyle sanıyorum ki bi ben attım...
  • quote:

herkes fiyatlardan şikayetçi ama kaç kişi şikayet mail i attı Mercedes türkiyeye acaba? Öyle sanıyorum ki bi ben attım...

Cevap olarak iletiniz alınmıştır diye mesaj geldi dimi :) Meslek indirimine de şikayet maili attım ben Dr diş hekimi pilot kuyumcu neye göre dedim.Avukat, eczacı neye göre indirim dışı dedim, kuyumcu, pilot neye göre seçildi dedim sacmasapan bir cevap geldi.

• quote:

quote:

herkes fiyatlardan şikayetçi ama kaç kişi şikayet mail i attı Mercedes türkiyeye acaba? Öyle sanıyorum ki bi ben attım...

Cevap olarak iletiniz alınmıştır diye mesaj geldi dimi :) Meslek indirimine de şikayet maili attım ben Dr diş hekimi pilot kuyumcu neye göre dedim.Avukat, eczacı neye göre indirim dışı dedim, kuyumcu, pilot neye göre seçildi dedim sacmasapan bir cevap geldi.

en azından içimiz rahat etti...elimmiden geleni yaptık:)
  • quote:

quote:

Bu özel mesleklere ekstra indirim kısmı çok hatalı bir politika. Cidden müşteri kazandırmaktan çok kaybettirdiğini düşünüyorum.
    Bugün mercedesten araç alacak olsam tüm indirimi isterim kesinlikle. Verilmezse de almam bu kadar basit. Gidip sadece doktora kuyumcuya satacaksın o zaman arabanı.

• Arkadaşlar yeniden merhaba, leg Extention olayını has otomotivden Alper beye sordum ve netleştirdim. Leg Extention konfor koltuk özelliği ile geliyor bu özellikte amg pakette standart olduğu için direkt olarak geliyor.

Konfor süspansiyon, Koltuk katlama, eşya gözü ve damarlı siyah diş budak konsol eklettim amg pakete.

KIRMIZI DÖŞEME KOLTUK İÇİN GÖRÜŞLERINIZ NEDIR ?

STANDART SIYAH AMG KOLTUK YETERLI MI SIZCE ?

• quote:

Mercedes modelleri için "pahalı" demeyi komik buluyorum.
    Parasının karşılığı olmadığını düşünüyorsanız, alabileceğiniz bir sürü rakip marka var, onlara yönelebilirsiniz.

Ayrıca araç satmakta pek sıkıntıları varmış gibi durmuyor, neden indirim yapsınlar ki.
    Ellerinde olanı da 3 ay sonra gelecek aracı da şimdiden satıyorlar.
  • Seneye mayısta amg paketi 143 bine alınabilcek.

• bu araba şekil itibariyle gerçekten çok güzel bir araba ben de almayı düşünüyorum ancak benim şöyle bir düşüncem var mercedes ya da bmw alıyorsanız kumaş koltuk bu arabayı basitleştiriyor kesinlikle deri döşemeyi standart yapmalılar bence bazıları deri döşemeyi pek sevmediği için sanırım bu işkence :)
  • Konuyu takip ediyorum araçla ilgili detayları, araç sahiplerinin pahlaşımlarını okuyup öğrenebilmek için ama; öyle boş yorumlar ve farazi yazılarla karşılaşıyorum ki, kendimi taa lise yıllarımda yaptığımız araç sohbetlerinin içinde hissediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi graphys -- 12 Temmuz 2014; 23:35:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karti

Seneye mayısta amg paketi 143 bine alınabilcek.

Nostradamus amcaoğlu mu hocam?

• quote:

quote:

Yok hocam ne alaka sadece oyle gozukuyor. Bekleyip gorecez.

• quote:

quote:

quote:

Işte neye göre öyle gözüküyor? Euro 3.25-3.50 aralığında olursa 165 bin de olur.Somut bir bilgi verebilirseniz neyse de yoksa tahmine dayalı olur dediğiniz rakam.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Işte neye göre öyle gözüküyor? Euro 3.25-3.50 aralığında olursa 165 bin de olur.Somut bir bilgi verebilirseniz neyse de yoksa tahmine dayalı olur dediğiniz rakam.

Euro ile ilgili demedim bugun sartlari gecerli olursa fiyatta indirime gidilecegini tahmin ediyorum. Euro 5 olursa 250 binde olur ona lafim yok.

• 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.