Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (100. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.121
Cevap
181
Favori
1.221.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: esmf

Bu araçtan almış olan arkadaşlara kısa ve öz bir sorum olacak. (Cevapları isteyen özel mesajla iletebilir)

Bende bu araçtan almak istiyorum AMG paket 152 küsür bin TL fiyat aldım. Liste fiyatı tabiki. Pazarlık yaptığınızdaki fiyatlar ne oldu?

başkalarını bilmem ama ben istanbul da birkça bayi dolaştım kimse 1 kuruş indirim yapmadı liste fiyatı neyse o diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmf

Bu araçtan almış olan arkadaşlara kısa ve öz bir sorum olacak. (Cevapları isteyen özel mesajla iletebilir)

Bende bu araçtan almak istiyorum AMG paket 152 küsür bin TL fiyat aldım. Liste fiyatı tabiki. Pazarlık yaptığınızdaki fiyatlar ne oldu?

Mesleki indirim dışında hiçbir indirim alamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir arkadaşımız 5 litreye kadar düşürmüş varmı başka becerebilen kendi öz yeteniğimi yoksa araç gerçekten ekonomik mi ?

• Arkadaşlar merhaba,

Benim sorum alacağım aracın donanımı ile ilgili.

Sorularımı madde madde yazacak olursam,

1. Amg pakette otomatik bagaj kapama düğmesi standart mı opsiyon mu opsiyonsa hangi opsiyon ? Bagaj vale kilidi paketi mi yoksa bu düğme ?

2. Arka koltuk orta kısım katlanma özelliği AMG pakette standart mı ? Yoksa başka bir koltuk alınca ya da özellik alınca mı bu özellik oluyor ? Bu özelliğin standart olmaması bana ayıp geldi 150 küsür binlik arabada.

3. Kırmızı koltuk hakkındaki düşünceleriniz nedir, tamam şu an trend ama ilerde satarken sıkıntı olur mu ayrıca 6 bin liraya yakın para vererek almak ne kadar makul ? Malum standart amg koltuklar çok hoş.

4. Piyano black orta konsol bana hemen çizilecek hissi verdi. O yüzden siyah dişbudak seçtim. Ne dersiniz ?

5. Amg paket aracımda, Tercihimi konfor süspansiyondan yana kullandım. Bozuk Yollar için uygun diye düşündüm. Ne dersiniz ?

6. Eşya gözü, bardak tutucu paketi tavsiye eder misiniz ? Ekleyebilirim bu paketleri.

7. Ayrıca isim vermek istemiyorum ama aracı aldığım bayideki danışman donanımlar konusunda soru sormazsam hiç bir şey söylemiyor ve konusuna hakim değil. Hayır 150 küsür binlik arabaya 15 bin de kapora alıyorlar. Sorduğum da aa o da var evet onuda ekleyelim bunu unutmuşuz, unutmuşuz dediği donanım amg de 0 lira olan standart donanım. Ayrıca, bu donanımı bir sorayım gibi konusuna hakim olmayan kişiler. Hayır o kadar para alıyorsun bari işini düZgün yap. Bu nasıl bir özgüven kardeşim.

8. Sizden ricam kıyıda köşede kalmış olan ama kaçırdığım eklememi tavsiye ettiğiniz ARABANIN İŞLEVSELLİĞİNİ ARTTIRACAK ( bardak tutucu örneğinde olduğu gibi) bir donanım var mı? Benim kastım adaptif far ya da airmatic yada cama hız yansıması, parfüm, distronic fonksiyonu gece paketi gibi uçuk fantezi donanımlar değil.

9. Zam olayına ne diyorsunuz ? Eylül'e kadar zam gelir mi sizce ? Yoksa bu fiyatlar tavan mı şu kısır piyasada ? Malum aracın ödemesini teslim aldığım Eylül ayında yapacağım.

Onun dışında malumunuz standart amg donanımda beyaz siyah cam tavan aracı Eylül ayına kendime opsiyonladım. paket donanım yazısı resimlerini de yolladım. Herkese şimdiden fikirleri için teşekkür ediyor, araçlarını yeni alanlara kazasız belasız sürüşler diliyorum. Sevgiler.

W205 MERCEDES C-Class ANA KONUW205 MERCEDES C-Class ANA KONUW205 MERCEDES C-Class ANA KONU

• Kirmizi deri benim hic tarzim degildir. Arka kol dayamasi yaklasik 1600 liralik bi pakette geliyor arka koltuklarin katlanmasi ozelligi ile birlikte ama bana gore standart olmasi gerekirdi.siyah dis budak kaplama almaniz cok iyi olmus zira benimde tercihim o yönde oldu. Yerinizde olsam airmatic kesinlikle ekletirdim cunku konforlu suspansiyonda arac yuksek duracak ve amg havasi bana göre cok olmaycaktir.zam insallah olmaz benimkide eylulde gelecek cunku. Benim siparis listem su sekilde; airmatic, burmester ses sistemi, dis budak orta konsol kaplamasi, kör nokta yardimcisi, vale kilidi.

• 22 nisanda siparis verdim aracim amg eylul teslim
    Eylul kotasi bitmemis olmasi talepmi yok
    Boyleyse fiyatlar dusecektir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben anadolu yakasında sordum eylül kotası full dolu ekimde aracınız gelir dediler. Hangi bayiide eylül kotası müsait?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cemdnz

22 nisanda siparis verdim aracim amg eylul teslim
    Eylul kotasi bitmemis olmasi talepmi yok
    Boyleyse fiyatlar dusecektir

Keske ama ben haziran 10 gibi siparis verirken iptal eden birinin yerine eylul e gun verdiler yoksa ekim sonu demislerdi

• quote:

Orijinalden alıntı: musscltr

Arkadaşlar merhaba,

Benim sorum alacağım aracın donanımı ile ilgili.

Sorularımı madde madde yazacak olursam,

1. Amg pakette otomatik bagaj kapama düğmesi standart mı opsiyon mu opsiyonsa hangi opsiyon ? Bagaj vale kilidi paketi mi yoksa bu düğme ?

2. Arka koltuk orta kısım katlanma özelliği AMG pakette standart mı ? Yoksa başka bir koltuk alınca ya da özellik alınca mı bu özellik oluyor ? Bu özelliğin standart olmaması bana ayıp geldi 150 küsür binlik arabada.

3. Kırmızı koltuk hakkındaki düşünceleriniz nedir, tamam şu an trend ama ilerde satarken sıkıntı olur mu ayrıca 6 bin liraya yakın para vererek almak ne kadar makul ? Malum standart amg koltuklar çok hoş.

4. Piyano black orta konsol bana hemen çizilecek hissi verdi. O yüzden siyah dişbudak seçtim. Ne dersiniz ?

5. Amg paket aracımda, Tercihimi konfor süspansiyondan yana kullandım. Bozuk Yollar için uygun diye düşündüm. Ne dersiniz ?

6. Eşya gözü, bardak tutucu paketi tavsiye eder misiniz ? Ekleyebilirim bu paketleri.

7. Ayrıca isim vermek istemiyorum ama aracı aldığım bayideki danışman donanımlar konusunda soru sormazsam hiç bir şey söylemiyor ve konusuna hakim değil. Hayır 150 küsür binlik arabaya 15 bin de kapora alıyorlar. Sorduğum da aa o da var evet onuda ekleyelim bunu unutmuşuz, unutmuşuz dediği donanım amg de 0 lira olan standart donanım. Ayrıca, bu donanımı bir sorayım gibi konusuna hakim olmayan kişiler. Hayır o kadar para alıyorsun bari işini düZgün yap. Bu nasıl bir özgüven kardeşim.

8. Sizden ricam kıyıda köşede kalmış olan ama kaçırdığım eklememi tavsiye ettiğiniz ARABANIN İŞLEVSELLİĞİNİ ARTTIRACAK ( bardak tutucu örneğinde olduğu gibi) bir donanım var mı? Benim kastım adaptif far ya da airmatic yada cama hız yansıması, parfüm, distronic fonksiyonu gece paketi gibi uçuk fantezi donanımlar değil.

9. Zam olayına ne diyorsunuz ? Eylül'e kadar zam gelir mi sizce ? Yoksa bu fiyatlar tavan mı şu kısır piyasada ? Malum aracın ödemesini teslim aldığım Eylül ayında yapacağım.

Onun dışında malumunuz standart amg donanımda beyaz siyah cam tavan aracı Eylül ayına kendime opsiyonladım. paket donanım yazısı resimlerini de yolladım. Herkese şimdiden fikirleri için teşekkür ediyor, araçlarını yeni alanlara kazasız belasız sürüşler diliyorum. Sevgiler.

W205 MERCEDES C-Class ANA KONUW205 MERCEDES C-Class ANA KONUW205 MERCEDES C-Class ANA KONU

Sorularınızı şöyle cevaplamaya çalışayım;
    1. Amg'de otomatik bagaj kapatma yok,opsiyoneldir,tek başına alınabilir 1400 tl civarı bir maliyeti var,çok da gerekli mi tartışılır.
    2.Asimetrik katlanan koltuk da standartta yok,öncekinde de yoktu.Kol dayama istiyorsanız birlikte seçmeniz gerekiyor.
    3.Kırmızı koltuk hoş tabi,ama bir zevk meselesidir,vereceğiniz parayı alamazsınız o kesin,alırım binerim diyorsanız hoşunuza giderse alın,mutlaka alıcısı çıkar ilerde ama belki 1000tl pahalı satarsınız aracı piyasadan.
    4.Piano black seçmemekle mantıklı davranmışsınız,test araçları bile 2bin kmde çizik içinde,ben de dişbudak siyah seçtim,doğru seçim
    5.Konfor süspansiyon bu forumda da çok konuşuldu,konfor alanlar araçtan çok memnun,runflat ve büyük jant olduğu için yollar da bozuk,konfor mantıklı.Ben de konfor seçtim aracı bekliyorum.
    6.Eşya gözü paketinin aslına bakarsanız bardak tutucu dışında bir esprisi yok,ben tercih etmiştim sonra kaldırttım çünkü sonradan bardak tutucuyu 50-100 tl ye alırsınız,bagajda bir kutu geliyor,2 tane fosforlu yelek için 350 tl vermek bana mantıksız geldi.
    7.Ben satış temsilcisine öğrettim çoğu şeyi,gerçekten akıl almaz derecede bilgisizler malesef.
    8.Vale kilidi mutlaka ekletin,bilgisiz satıcınız aracın donanımında var diyebiliri,inanmayın 117 tl gibi bir rakamı var onu mutlaka ekletin.
    9.Zam geleceğini sanmıyorum,zaten yüksek bir fiyat 1.6 benzinli için,indirim de yapmıyorlar 3.1 iken euro bu fiyat kondu,2.9u geçmiyor ama indirim de yapmıyor adamlar sağolsunlar!

• Acaba mercedes e fiyatlarin yuksekligi ile ilgili bi sikayet maili atsak mi toplu olarak?

• passengerX P kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim passenger,

1. kırmızı koltuk almayacağım, dediğinde haklısın anlık bir heves olarak bana geliyor. asimetrik koltuk,vale kilidi, eşya gözünü (300 küsür lira olduğu için) ekleteceğim, onun dışında sipariş formumda eksik gördüğüm olması gerekipte olmayan bir donanım var mı ?

2. Asimetrik koltuk olmadan orta kısım hariç koltuklar genel olarak standartta bagaj genişletmek için yatmıyor mu ? Asimetrik paketi biraz açarmısınız ? Yatmıyorsa ve bu opsiyonel bir durumsa çok saçma olmuş 150 küsür binlik araçta.

3. Eşya gözü paketi olmasanız koltukların sırtında ince dosya koyma gözü ve ön yolcu koltuğunda file standart mı amg de ?

4. Airmatic süspansiyon hakkındaki düşüncen nedir ? konfor varken adaptif ışık gibi fanatizme giren bir hareket olduğunu düşünüyorum 4500 liraya airmatic almanın.

Tekrar teşekkür ederim :)

• Musscltr arkadas
    9 sorusunda
    Eylul yazmis
    Siparis ollusturdugu tarih 9 temmuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Çok teşekkür ederim passenger,

1. kırmızı koltuk almayacağım, dediğinde haklısın anlık bir heves olarak bana geliyor. asimetrik koltuk,vale kilidi, eşya gözünü (300 küsür lira olduğu için) ekleteceğim, onun dışında sipariş formumda eksik gördüğüm olması gerekipte olmayan bir donanım var mı ?

2. Asimetrik koltuk olmadan orta kısım hariç koltuklar genel olarak standartta bagaj genişletmek için yatmıyor mu ? Asimetrik paketi biraz açarmısınız ? Yatmıyorsa ve bu opsiyonel bir durumsa çok saçma olmuş 150 küsür binlik araçta.

3. Eşya gözü paketi olmasanız koltukların sırtında ince dosya koyma gözü ve ön yolcu koltuğunda file standart mı amg de ?

4. Airmatic süspansiyon hakkındaki düşüncen nedir ? konfor varken adaptif ışık gibi fanatizme giren bir hareket olduğunu düşünüyorum 4500 liraya airmatic almanın.

Tekrar teşekkür ederim :)

Asimetrik koltuk olmadan koltukların yatma fonksiyonu yok,ayrı ayrı veya birlikte yatma sağlıyor,ben arka kol dayama tek almak istedim,asimetrik alacaksınız onun için dediler ondan sonra da vazgeçtim çünkü arka koltuk yattığı zaman vale kilidi işlevini yitiriyor,ben kitliyorum vale kilidi ile bagajı,rahatıma bakıyorum,ama arka koltuklar yatarsa camı kırıp içeri girdikten sonra bagajda ne var ne yoksa alınabilir vale kilidi ile kitli bile olsa unutmayın.Şu an laptop,cüzdan bagaja o sayede atabiliyorum,araç ile yük de taşımadığım için istemedim yatan koltuğu.
    Eşya gözü paketi olsa bile koltuk sırtlarında göz gelmiyor eğer size öyle bir bilgi verildiyse hata var,eşya gözü paketinde bagajda bir kutu,bardak tutacak ve 2 adet de fosforlu yelek geliyor,w204 c'de koltuk arkası göz vardı ama bunda öyle bir opsiyon dahi yok.
    Airmatic benim gözümde gereksiz o paraya,ama zevk meselesidir neticede,ben konforlu seçtim,1.5 cm yüksek olacak araç amg'den ama dış görünüş amg olduktan sonra yüksekliğin bir sorun olmadığını düşünüyorum.
    Not: Eşya gözü paketi dediğiniz aslında 350 tlye bardak tutacak almaya dönüşüyor :)

• passengerX P kullanıcısına yanıt
    Sandart amg koltuklar Resimdekiler mi acaba ? Eğer buysa Standart amg sırtında dosya koyma gözü ve yolcu tarafında file var. en azından sahibinden ilanlarında var, resimleri paylaştım.

Koltukların standart yatmaması tek kelime ile SKANDAL olmuş.ben ilerde yük vs taşırım illaki en temel özellik bu bence. Sanırım bu paketi mercedes bana aldırmak zorunda kalacak.

Salı günü ben opsiyonlattım. 1 gün sonra olsaydı Ekim'e kalacaktım. Bunu çok kafaya takmayın geç olsun güç olmasın :)

Teşekkürler.
    W205 MERCEDES C-Class ANA KONUW205 MERCEDES C-Class ANA KONU

• Bu arada standart amg koltukta leg extention var mı ?

• quote:

Bu arada standart amg koltukta leg extention var mı ?

Evet bacak uzatma mevcut amg koltuklarda.
  • Benim baktigim cogu arabada koltuk arkasi ceplerle on yolcunun oradaki file vardi.

Amg lerde led bi xenon standart ama adaptif xenonlar opsiyon...

Airmatic ise bambaska bir seydir bilmeyenlere anlatmasi ve o hissi yasatmasi cok zordur. En kisa tabirle 1 arabada 4 5 cesit arac zevkini ayri ayri yasatabilmektir...

• Bu arada bana verilen 153500 fiyatına ne diyorsunuz? Normal fiyat mı ? Sanırım bu fiyata koltuk yatma ve eşya gözü eklicem. Yeterli olacaktır.

• musscltr M kullanıcısına yanıt
    Normal fiyat,hiç indirim yapmıyorlar hiç,sadece %2 meslek indiriminden faydalanabildim ben de.
  • Ne ekim ayıymış gelmek bilmiyor , resmen bayiye gidip gelmekten bi hal oldum en sonunda müşteri temsilcim al kaporanı bi git diyecek :D
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.