Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (103. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.121
Cevap
181
Favori
1.221.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dr.tolgaaa

Performans /tüketim değeri bence 3.sırada gelir
    1.Güvenlik 2. Sırada Konfor gelir.
    320i için 12.000TL daha düşük fiyat almama rağmen benim tercihim c180 oldu.
    Ama bu BMW/Mercedes tartışması bitmez.
    Bir de benim oğlum arka koltuktan bulut görmek ister. BMW'de arka koltukta bunalıyor.
    Kısacası öncelikler herkes için farklıdır. Sonuçta 2 araba da çok satıyor ve sıra bekleniyor veya 150.000TL civarı para verip araya tanıdık koyarak araba alıyoruz:)

Saygı duyuyorum hocam, güvenlik, konfor ve performansı herkes kendine gore harmanlayıp maksimum fayda sağladığını alır.. Bu cok normal ve olması gereken.

Ama bunu yaparken somut bazı verileri yok sayıp fikir yurutenlereydi serzenişim.

Mesela benim içinde guvenlik + performans önemliydi. Ben aldığımda 3 kasa c serisinin önündeydi somut verilerde her iki klasmanda da. Bildiğim kadarı ile euroncap verilerine gore halen 3 kasa guvenlik anlamında önde. Yanlılım varsa arkadaslar duzeltsinler, bende kendimi gıncellemiş olurum.

Adult/child/pedestrian/safety assist verileri bmw 3 kasada 95/84/78/86 yeni c serisinde ise 92/84/77/70. Şimdi baktığımda böyle goruyorum....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bundan birkaç sene önce beyaz amg paket c serisi ilk piyasaya çıktığında 320d nin satışlarını bitirmişti neredeyse. Adamlar 80 bine 320d satıyorlardı, c serisi amg 94-95 bindi çok iyi hatırlıyorum. Çünkü bmw de 1,6 316 lar 116 hp atmosferik ve korkunç yakıt tüketen arabalardı. Rekabet etmesi mümkün değildi, mecburen 320d leri ucuzlatıp rekabet etmişlerdi.

Mercedes bu yeni aracı ile eski günlerine dönemedi, iyi satış yakaladığını düşünmüyorum. Bunun birkaç sebebi var. Şimdi artık 3 serisinde bir değil iki tane 1,6 motor seçeneği var. Tüketim performans anlamında daha fazlasını sunuyor şu an için. Mercedesin bunu ön görmesi ve artık şu 156 hp ısrarını bitirmesi gerekiyordu. Adamlar kompresör 156 hp , 1,8 litre 156 hp , turbo 156 hp üretti. Bu kadar çeşit üretiyorsun en azından şu motoru 180-200 hp üret ki bir albenisi olsun.
    En azından bmw ile aynı veya biraz daha fazla tüketse dahi performansı yüksek olduğu için elde koz olurdu.

Şu an piyasada algı şu şekilde, 3 serisi daha az yakıyor, daha çok kaçıyor. Mercedesin avantajı donanım zengini olması ve yeni kasa olması derdik hep ama şu an 3 serilerindeki plus seçenekli donanımlarda artık harman kardon dan tut elektrik hafıza koltuklara, ısıtmaya perdeye kadar her şeyi yığdılar.

Mercedesin benzinli motorlarına güncelleme yapması lazımdı, ayrıca dizel otm seçeneğini de kabul edilebilir bir rakamdan acilen piyasaya sürmesi lazım. Makul fiyat diyorum çünkü cla dizel otomatiğin akıbeti belli.
    Genel olarak satış rakamları yepyeni kasaya göre iyi değil ülkemizde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: simsar4

quote:

Orijinalden alıntı: symmachos

quote:

Orijinalden alıntı: simsar4

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karti

Bugün C yi bir kez daha test ettim uzun uzun inceledim öncelikle şunu söyleyim kendi aracım 2003 model w211.
    Gözüme çarpan ve beni bu aracı almaktan vazgeçiren bir kaç konuya değineceğim.

1-Benim için bu aracın içi çok küçük, 15 dk lık test sürüşünde bile daraldım. Bence eski C daha ferah onda bu kadar daralmamıştım.
    2-Piyano black konsol kesinlikle seçilmemeli, test aracı çizikler içindeydi. Başka bir seçenek varsa onu seçmelisiniz.
    3-Denediğim araç Amg paket amg suspansiyon ve sport+ daydı. Şöyle söyleyim resmen 15 dk da içim dışıma çıktı. tamam sert olurda buda çok sert bence . Özellikle ülkem yollarında çok sıkıntılı bence konfor süspansiyon seçilmeli.(satıcı arkadaş seçebilirsiniz dedi.)
    4-Bence mercedes bu tasarım çizgisi ile o oturaklı heybetli görünüşünü duruşunu kaybediyor.
    5-Ekran emanet gibi zaten o konuda herkes hem fikir.
    6-kesinlikle bu fiyatı haketmiyor. Bana facination + metalik,kadife paspas için 153000TL fiyat verdiler(temmuz sonu teslim). Bu araç bu parayı bana göre haketmiyor.(şimdi düşünüyorumda w211 i bedavaya almışım). C ne kadar kaliteyi bir çıta yukarı çıkarmış olsada E serisi ile hala aralarında dağlar kadar fark var. Bence aradaki fark 30000TL değil en az 60000TL olmalı. yani 153000 c veriyorlarsa en ucuz e 210000 TL olmalı.

Gelelim beni asıl vazgeçiren duruma; ne yazıkki iç hacmi beklentilerimin çok altında araç çok basık.
    Bu durumda 520i almaya karar verdim.
    line+comfort+premium için 175000TL teklif aldım. kesinlikle daha mantıklı benim açından

Herhangi bir sorunuz olursa cevap vermeye çalışırım.

yeni C kasa eskisinden daha büyüdü, hatta şu anda D segment araçlar arasında en büyük ve ferah araç, kaldı ki Mercedesin her aracında sundugu cam tavan içeriyi daha da ferah yapıyor. Sizin sıkıntınız AMG koltuktan olabilir belden kavrıyor ve arac yere daha yakın.
    Ayrıca araç 100gr kadar hafifledi ve guvenlik açısından daha ileride. Birde sınıfının en güvenli aracı seçildi. Bir de C180nin daha da geliştirdiği, tüketim/performans değerleri kendisınıfında 2.0 dizel motorlarla yarışır hale geldi. Ben hem AUDI A4 hem de 3.2d karşılaştırılacak hale geldi nerdeyse, çünkü 3.16i den çok daha iyi.

Sizin karşılaştırmanız üst segment bir araçla, markalar zaten üst segment araçları farklı yapıyorlar ki , alt segmentten farkı olsun, ama bence büyüklük avantajı olduğu kadar yakıt ve performans dezavantajı olacaktır. yılda fazladan ödenen yakıt 25.000km yol yapsanız 4000tl civarında olur.

Bir de üst segment bir araçta Cde olan donanımların tamamını bulmak da mumkun değil, ekletince fiyat uçuyor. Bi ara en de acaba 20 bin ekleyip daha az donanım da olsa e180 ya da x3 1.6 alayım mı diye dusundum ama bu araçları 2.0 dizelden aşağı almak mantıklı gelmedi.

Performans/tuketim olarak eğer c180, 320ied'yi yakalasın buyrun alın benim anahtarı:))

İnsanların fikrini soylemedi guzeldir holtur da braz ağızdan cıkanı kulak duymalı. Daha estetik, iç mekan daha ferah geldi gibi subjektif konularda fikir beyan edilir ama apacık konularda fikir belirtmeye ne gerek var....

Bende yeni c çıkınca almayı dusundum bmw'yi satıp ama sonra erteledim. Bunun için nedenim daha yeni olması, donanım acısından daha doyurucu olmasıydı. Ama gidip de performansı c180'in daha ii demek yani çok yersiz bir sey....

Bu performans durumu da ilelebet boyle olacak değil. Mercedes bi arge yapar daha guclu/verimli hale getırır , bu jez de bmw geri kalır. Oyunun kuralı bu. Ama su anda performance olsrak c180 bmw320ied'nin gerisinde. Bunu kanul ediniz. Mesela mercedesin donanım konusunda daha bonkör olduğunu ben kabul ediyorum.

Yazdığımı iyice oku istersen ben neyle neyi karşılaştırmışım. c180 ile 3.16i karşılaştırdım. 320ied ile c200 karşılaştırmak gerek diye de sonraki mesajda eklemişim. Tekrar tekrar yazmayacağım nedenlerimi sıraladım defalarca, ben motor karşılaştırması yapmadım, komple bir araç olarak c180 sadece tek 1.6 benzinli motor satarak rekabet edebiliyor demiştim. bunca yıl 2.2 dizel yerine turkiyeye 2.0 dizel motor yapma gereği bile duymadılar 1.6 benzinli rekabet edebildiği için. Bunlar benim goruslerim.

Ayrıca istediğimi istediğim şekilde söylerim, kimseyi ilgilendirmez. Ve de "ağızdan çıkanı kulağın duysun" gibi söz söylemek kimsenin haddi değil.

Dostum sinire gerek yok.

Ama sana ufak bi tavsiye. Araçlar hakkında bilgin yoksa fazla yorum yapmak insanı sıkıntıya sokar.

C 180'i 320ied ile kıyaslanama nedenini anlamadım. Sanırım bilmiyorsun ben sana anlatıyım. 320ied 1600 motordur, o nedenle c180 onun muadilidir. Performansı c180 ike kıyaslanmalısır. C 180 bmw 316'dan daha hızlı olabikir ama 320ied'den perf/verim olarak daha ii deildir.

Bmw'nin 1600 motor 320ied aracını c200 ile kıyaslanmalı seklindeki yorumunun mantığını bizlere açıklar mısın? Koca mercedesin 2000 motor aracını neden bmw'nin 1600'i ile kıyaslıyorsun?? Anlat da aydınlanalım....

Kısacası bilmeden konuşmanın acı acı düşünmesi olur.. Düşün de cewapla şindi

Sinirlendiğim felan yok, çok çocuk gördük idare etmesini biliriz. Ayrıca değerlendirme kriteri sadece motor hacmi sanan bir cahile ne kadar laf anlatılabilir ki, o yüzden uzatmanın anlamı yok.

En başından özellikle kıyaslama yapmadığımı defalarca belirttim, iki markanın da kendine özgü premium özellikleri var, sadece tercih nedenimi belirttim ama bir kaş çocuğun olayı BMW-MERCEDES kıyaslamasına götüreceğini tahmin etmiştim.

• BMW - mercedes kıyaslaması bitmez. Bende 3.20ed almak üzereydim. İstediğim araç için teklifte almıştım. Hatta güzel bir teklifti. Ama malzeme kalitesi ve forumlarda okuduğum sorunlardan dolayı tam içime sinmiyordu. Yeni C yi bekleme kararı aldım. Performans olarak BMW den geri olduğunu bile bile C yi tercih ettim. Bana daha kaliteli geldiği için bu tercihi yaptım. Anlayacağınız araç işi zevk işidir. Herkesin öncelikleri ve zevkleri farklı. BMW ve mercedes olayını tartışarak çözeceğimizi düşünmüyorum. Araçlarımızın tadını çıkaralım. Herkes kendine göre en iyi aracı alıyor zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: mtutun

Yani demem odur ki; herhangi bir marka 0-100'e 5 sn erken de çıksa, 100 km'de 5 lt az da yaksa, benim ilk kriterim kendimi nasıl hissettirdiğidir!

Yoksa kriter sadece hızlanma performansı olsa idi, geçenlerde hanımın aracını yıkamadan getirirken (ki satsan 50 bin TL yapar) arkadan beni sıkıştıran BMW 5.20d'nin düştüğü durumları görünce, bu performansa göre tercih meselesinin sonu olmadığını görüyorsunuz.

O sizin kriterinizdir, başkası için de başka kriterler vardır. Bunlar hep kişisel tercihler.
    Ama bir arabanın performansının diğerinden iyi olup olmadığı 5 dakikalık bir testte anlaşılır, ve kişiye göre değişmez.
    Yan yana koyarsınız, hangisi hızlı gidiyor görürsünüz.
    Benim böyle şeylere zaten ilgim yok diyorsanız, o da sizin tercihinizdir.

Diğer dediğinz örnek ise elma-armut. Biz burada yakın fiyatta, aynı motor hacminde, aynı sınıftaki 2 araç arasındaki performans farkı diyoruz. Sizin örnek ise alakasız (ki marka model bile belirtmemişsiniz). 50binlik araç 200bin olandan hızlı diye tabii ki hızlı olanı alacak halimiz yok, onun da başka büyük eksikleri var.

Performansa göre tercihin sonu var. Ben alacağım araç sınıfını ve arasında seçim yapacağım 3-4 modeli belirlediysem, onlar arasında performansı en iyi olanı tercih edebilirim, kendi bütçemde/fikrimde toplamda bana en uygun aracı almış olurum. Başkası da diğerini tercih eder, onu kullanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erciftci -- 15 Temmuz 2014; 11:58:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: selcukakman

BMW - mercedes kıyaslaması bitmez. Bende 3.20ed almak üzereydim. İstediğim araç için teklifte almıştım. Hatta güzel bir teklifti. Ama malzeme kalitesi ve forumlarda okuduğum sorunlardan dolayı tam içime sinmiyordu. Yeni C yi bekleme kararı aldım. Performans olarak BMW den geri olduğunu bile bile C yi tercih ettim. Bana daha kaliteli geldiği için bu tercihi yaptım. Anlayacağınız araç işi zevk işidir. Herkesin öncelikleri ve zevkleri farklı. BMW ve mercedes olayını tartışarak çözeceğimizi düşünmüyorum. Araçlarımızın tadını çıkaralım. Herkes kendine göre en iyi aracı alıyor zaten.

Hocam kimse bundan farklı birşey söylemiyor zaten.

C'nin performans/tüketimi 320d ile yarışır diyen arkadaşımız vardı, konu oradan çıktı.
    Bu kriterde 320ied'yi bile geçemediğini anlattık, konu başka yerlere gitti.

aracınız hayırlı olsun

• quote:

Tabi ki benim kriterimdir. Söyledim öyle olduğunu zaten. Burada sizin yazdıklarınız ve diğer arkadaşların yazdıkları da sizin ve onların kriteridir. Hiç kimsenin kriterleri birbirini bağlamaz. Zaten kriterler ve beğeniler arasında bu kadar farklılıklar olduğu için, bu kadar çok marka ve model var ve hepsinin de müşterisi var. Hiç kimsenin kriterlerini eleştirmediğim, sadece farklı kriterlerin de olduğunu ve kendi kriterlerimi belirttiğim bir yazı yazdım.

Bir otomobilin performansının 5 dakikada anlaşılamayacağını mı söyledim? Ya da BMW daha mı performanssız dedim? Ben hayatım boyunca performanslı araçlar kullandım, ilgim var tabi ki. Sahibi olduğum BMW'ler 2 adet 5.25ia, 1 adet 5,30ia, 1 adet 5.30d. Ayrıca daha yeni sattığım 2 adet aracım Subaru 3.0 245 bg, RX-8 23o bg. Ve 5.20d'nin sürpriz yaşadığı araç da Subaru Forester 2.5 turbo 230 bg.

Sizce performanslı araçları sevmeyen birine benziyor muyum? Bence iyi okumadan biraz önyargı ile cevap yazmışsınız. Ben açıkça benim için performans önemlidir ama tek veya öncelikli kriterim değildir dedim. Eğer öyle olsaydı 2.eli 50bin TL olan araç daha iyi performans veriyorsa, ona giderdim demek istedim. Yani örnek çok alakalıdır... Elma ile Armut kıyaslaması da mevcut değil. Yani kusura bakmayın da hayatında 4 adet 5 serisi sahibi olmuş birisi olarak ve 25 yıla yakın otomotiv sektörüne hizmet etmiş birisi olarak bırakın da 5 serisini bir cümlemin içinde geçirebileyim.

İstediğiniz aracı cümlenizin içinde geçirin hocam, kimsenin birşey dediği yok.
    Ben size performanslı araç sevmiyorsunuz falan da demedim zaten. Bu kadar alınganlık yapacak birşey yok.
    Ben iyi okuyor ve okuduğumu anlıyorum, umarım siz de anlıyorsunuzdur.

Siz performansa göre tercihin sonu yok dediniz, ben de var dedim.
    İlla anlaşacağız diye birşey yok

• quote:

Burası da bir forum, fikirleri paylaşma yeri değil mi? Yoksa ben yanılıyorum da, herkesin birbirine ayar verme ve kendi fikrini en üstün görme yeri mi?

Fikrinizi belirtiyorsanız, eleştirilebileceğini de tahmin etmeniz lazım.
    Bu kadar alınacak bir durum yok
  • O zaman konu kapansın lütfen :)

• Arkadaşlar amma stres yaptınız yaaaa, en iyisi araçlarını alan arkadaşlar foto ekleyip yorum yapsın bizde biraz rahatlayalım , biz nasıl olsa eylül ayına kadar bekleyeceğiz.
  • Ne kadar anlatsan da boş, adamlar sanki BMWnin sahibi ve onlara kufretmişsin. Ben Mercedes yıllardır sadece 1.6 benzinli motoruyla bu segmentte çok iyi rekabet eidyor dedim ve buna istinaden birşeyler söyledim, defalarca da motor kıyaslaması yapmadığımı ilettim. Hemen yok bu daha iy bu bunu ezer, dersin sanki hepsi mühendis ve BMWde çalışıyor. İnternetten teknik verilere bakıp yorum yapınca böyle kıt oluyor demek ki. teknik veride 0.9 saniye 0-100 hızlanma daha iyi yazıyor adam bu bunu gomer diyor, neyse cocukla couk olmaya gerek yok.

bu gereksiz tartışmanın uzamasına alet oldugum için rahatsızlık verdiysek affola. Konuyu daha fazla dağıtmayalım.
  • quote:

Ne kadar anlatsan da boş, adamlar sanki BMWnin sahibi ve onlara kufretmişsin. Ben Mercedes yıllardır sadece 1.6 benzinli motoruyla bu segmentte çok iyi rekabet eidyor dedim ve buna istinaden birşeyler söyledim, defalarca da motor kıyaslaması yapmadığımı ilettim. Hemen yok bu daha iy bu bunu ezer, dersin sanki hepsi mühendis ve BMWde çalışıyor. İnternetten teknik verilere bakıp yorum yapınca böyle kıt oluyor demek ki. teknik veride 0.9 saniye 0-100 hızlanma daha iyi yazıyor adam bu bunu gomer diyor, neyse cocukla couk olmaya gerek yok.

bu gereksiz tartışmanın uzamasına alet oldugum için rahatsızlık verdiysek affola. Konuyu daha fazla dağıtmayalım.

Hocam biz burada kimseye hakaret etmeden güzelce tartışmaya çalışıyoruz.
    Siz hala çocuk, kıt, vs. diyerek, saygısız tavrınızı sürdürüyorsunuz.
    Maalesef biz de kimle muhatap olduğumuzu gördük

Ben bundan sonra sizin mesajlarınıza alıntı yapmayacağım.
    Siz de benimkilere yapmazsanız sevinirim.

• önceki sayfalarda donanım listesi olan şipariş kağıtları falan gördüm burda herkez mengerler den mi alıyor yoksa has,koluman dan da araba alan varmı
  • Bmw mercedes'in 1600 motorları arasında performans kıyaslaması yapan ama yapmadım diyecek kadar kıvırtabilen- c180 320d kadar performanslı diyecek kadar kara cahil olan - 320ied'yi 2000 motor zanneden - bütün veriler ortadayken halen c180'nin 0-100 ünün bmw'nin 1600 motor aracından hızlı olduğunu ima eden insanların yasadığı bir dunya burası. Nasıl bir özguvendir arkadas anlayamıyorummmm....

Adam "320ied c200 ile kıyaslanır" diyecek kadar zır cahil. Gelmiş buraya "şunu dedim bunu kastettim, çoluk çocuk bunlar" diyo halennn... Kelimeler kifayetsiz kalıyo bu tarz insanlara....

• quote:

Orijinalden alıntı: selcukakman

BMW - mercedes kıyaslaması bitmez. Bende 3.20ed almak üzereydim. İstediğim araç için teklifte almıştım. Hatta güzel bir teklifti. Ama malzeme kalitesi ve forumlarda okuduğum sorunlardan dolayı tam içime sinmiyordu. Yeni C yi bekleme kararı aldım. Performans olarak BMW den geri olduğunu bile bile C yi tercih ettim. Bana daha kaliteli geldiği için bu tercihi yaptım. Anlayacağınız araç işi zevk işidir. Herkesin öncelikleri ve zevkleri farklı. BMW ve mercedes olayını tartışarak çözeceğimizi düşünmüyorum. Araçlarımızın tadını çıkaralım. Herkes kendine göre en iyi aracı alıyor zaten.

Gule gule kullanın.

Benimde arada bi gonlum kayıyo ama bi turlu yapamadım....

• Arkadaşlar merhaba. Benim sizlere soracağım soru şu olacak.

1. Mercedes C serisinde 1.6 dizel motor fiyat farkının, cla modelinde olduğu gibi (136-148) şeklinde 12bin lira civarında ya da daha fazla olacağını mı düşünüyorsunuz? Bu durumda ortalama 6-7 sene civarında verdiğim fiyat farkını amorti ediyorum.

2. Senede 15000 km yol yapacağıma göre 1,6 benzinli motor işimi görür mü ? Yoksa dizeli beklememde fayda var mı ?

Açıkçası yapılacak yol miktarına, performansa, fiyata, bakım maliyetlerine göre dizel-benzinli kıyaslaması sorumu c için forumda başlatıyorum. Söz sizde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musscltr -- 15 Temmuz 2014; 22:23:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musscltr

Arkadaşlar merhaba. Benim sizlere soracağım soru şu olacak.

1. Mercedes C serisinde 1.6 dizel motor fiyat farkının, cla modelinde olduğu gibi (136-148) şeklinde 12bin lira civarında ya da daha fazla olacağını mı düşünüyorsunuz? Bu durumda ortalama 6-7 sene civarında verdiğim fiyat farkını amorti ediyorum.

2. Senede 15000 km yol yapacağıma göre 1,6 benzinli motor işimi görür mü ? Yoksa dizeli beklememde fayda var mı ?

Açıkçası yapılacak yol miktarına, performansa, fiyata, bakım maliyetlerine göre dizel-benzinli kıyaslaması sorumu c için forumda başlatıyorum. Söz sizde :)

15000 km yol yapmanız demek en az 1/3 ünü şehirdışı yapmanız anlamına geliyor. Bu durumda yıllık bazda arada çok ciddi bir fark olmayabilir. Dizelin en iyi tarafı insanı iyi hissettirmesi ve az yakıyor diye daha cok km yapmanizdir. Ben aradaki farkın 12000 tl den fazla olacağına inanıyorum, bizim insanımız dizeli sever . Fark düşük olursa benzinli satılamaz, ve inanın şu anda ülkede benzinli ile dizeli aynı fiyata satan marka yok

• quote:

Orijinalden alıntı: musscltr

Arkadaşlar merhaba. Benim sizlere soracağım soru şu olacak.

Ben sizin yerinizde olsam beklerdim ama genede benzinli alırdım, çünkü dizeller çıkınca benzinlilerin fiyatı düşecek, düşmezse 1.6 dizel c yi sırf dizel diye 165000 yada 170000 artık dizel farkı kaç olur bilmiyorum ama bu fiyatlara o performansı yetersiz olan motoru satamaz. Ayrıca dizel aldığınız zaman konfordan büyük ödün veriyorsunuz yılda 15000 km az benzinli bence daha uygun size.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Offf offf eylule daha cok var ya:(((

• quote:

Orijinalden alıntı: erciftci

quote:

Ne kadar anlatsan da boş, adamlar sanki BMWnin sahibi ve onlara kufretmişsin. Ben Mercedes yıllardır sadece 1.6 benzinli motoruyla bu segmentte çok iyi rekabet eidyor dedim ve buna istinaden birşeyler söyledim, defalarca da motor kıyaslaması yapmadığımı ilettim. Hemen yok bu daha iy bu bunu ezer, dersin sanki hepsi mühendis ve BMWde çalışıyor. İnternetten teknik verilere bakıp yorum yapınca böyle kıt oluyor demek ki. teknik veride 0.9 saniye 0-100 hızlanma daha iyi yazıyor adam bu bunu gomer diyor, neyse cocukla couk olmaya gerek yok.

Hocam biz burada kimseye hakaret etmeden güzelce tartışmaya çalışıyoruz.
    Siz hala çocuk, kıt, vs. diyerek, saygısız tavrınızı sürdürüyorsunuz.
    Maalesef biz de kimle muhatap olduğumuzu gördük

Ben bundan sonra sizin mesajlarınıza alıntı yapmayacağım.
    Siz de benimkilere yapmazsanız sevinirim.

Ben de hakaret etmedim. Seviyeyi düşürenlere ve ısrarla söylediklerimi anlamayıp polemik yapanlara yazdım. Niyet bu değilse üstüne alınma lütfen. Fikrimizi beyan etmede sıkıntı yok herkes kendi fikrini söyler savunur. Ben sadece benim fikrime sucmus gibi tepki verenlere kızdım, yine de kusura bakmayın.

• 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.