Şimdi Ara

W204 C180 K. 2010 model yarın bakmaya gideceğim Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
6.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • C180 kompresor fascination model 92 bin km de hatasız boya değişen yok 95 bin TL diyor pazarlık yaparım daha fiyatı nasıldır?

Birde fascination ve amg arasında ne gibi farklılıklar var?

Arkadaşlar araç hakkında bilgi sahibi olan kişiler yazarsa çok sevinirim. Alınır mı bu araç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sar1Lac1 -- 2 Ekim 2018; 21:57:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: DoctorEconomy

Km kaç cam tavan varmı ? Amg de tamponlar jant direksiyon vites Topuzu değişik
    92 bin kmde, cam tavan var

Orijinalden alıntı: Sar1Lac1

92 bin kmde, cam tavan var

Alıntıları Göster
    Kaç model ? 2011 model sisleri ledli olanını 92 ye almadım 110 binde prins tüpü vardı siyah renk bir parça lokal boyası vardı w204 de kafasına göre fiyat çeken çok 2-3 aydır satılmayan araçlar var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Aralık ayını bekliyorum W204 almak için. Sürekli ilan takip ediyorum. Hakikaten hatasız ise lpg yok ise 92 civarına bitirmeye çalışın ama kondisyon üst düzeyde ise üçe beşe bakmayın. Bu arada amg jant, direksiyon (üç kollu), spor süspansiyon (kütük gibi), siyah tavan döşemesi ilk aklıma gelenler. Fascination daha yumuşak ve full bir araç. Şahsen aşırı içime sinse 93500 e kadar çıkardım, tabi konuştuklarım 2011 Led sis farlı kasa için yani 204 FL gelmeden önceki son hali 204 ün. Eğer 2010 model altı ise hiç bulaşma derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idril -- 2 Ekim 2018; 23:13:44 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapmayın neredeyse 10 yıllık araçlar,, hele bozuk yollarda çarpan etkisiyle metal yorgunluğu 50 yıl geçmiş gibidir,, bak benim kulaklar hassas trum seslerden en fazla kullananabildiğim araç 2 yıl,,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Fascination oldukça dolu bir donanım paketidir. AMG ile donanımdan ziyade sportif aksesuarlar ve tasarım farkları mevcut. AMG'lerde araç yere daha yakın ve daha serttir. Tamponların, jantların, iç mekanda koltukların tasarımı farklıdır. Fren diskleri deliklidir. Yine AMG'de tavan döşemesi siyahtır, pedellar metalik sportiftir.

Bir dönem makyajlı kasa w204 C180 AMG kullandım. Çok iyi bir araç. Özellike yolda gidişi ve yola oturuşu mükemmeldi. Yağ gibi akmak tabiri tabirini tam hakeden bir arabadır.
  • Benim de ilgilendiğim bir araç. FL olanlar cok yakısıklı, ancak fiyatta bence uçmuş durumdalar. 320d parasına tüplü araba satmaya calısıyorlar. c180 piyasasında bir belirsizlik mevcut fiyatlandırma aralığı çok geniş.
    Şimdiki tahta sürüşlü içi pavyondan hallice, içeride dokununca her yeri gacır gucur eden Mercedesleri görünce kurban olayım ben C180k'lara. Yok çok yakıyor, yok şanzıman eski diyerek bilemedik kıymetini. Öyle bir sürüş kalitesi var ki, ben Mercedesim diye gidiyordu arabalar resmen. Kabin kaya gibi sağlam, dizayn ok gibi, supercharger'ın vızıltısı ayrı bir keyif. İkinci el bişey düşünüyor olsam tek bakacağım araç.

2008' Audi S5 4.2L V8 quattro
    2017' Egea HB 1.3 Multijet Urban Plus
  • Güzel araçlar . Komp. lar gayet lpg uyumlu mis gibi.

Ben bakarken 2013 FL Fasci ler 100 civarıydı Ocak 2018 de. Şimdi uçmuşlar. BMW ler değerlenmiyor böyle.

Ama bunu buldum. Hayaller BMW Hayatlar Mercedes :D

W204  C180 K. 2010 model yarın bakmaya gideceğim  Yardım
    2020 1.5 Audi A3 Sport
  • 2011 model w204 makyajlı kasa AMG paket 7 ileri şanzuman cgi motor aracım oldu. Aynı araçtan kuzende var. Ben sattım kurtuldum ama kuzen binmeye devam ediyor.

1- Alacağınız araç kompresör yakıtı çok fazladır ama üzerinde tüp varmış, o yüzden bu konuda yorum yapamayacağım.

2- Alacağınız araçta 5 ileri vites var, vites konforu yerlerde, bendeki 7 ileri olmasına rağmen iç açıcı değildi.

3- Alacağınız araç makyajlı kasa mı ? eğer makyajlı değilse, o kasaların iç malzemesi çok vasat.

4- Makyajlıda olsa makyajsızda olsa w204 C seri genel olarak dar ve basık bir araçtır, 175 boyunda ve 68-70 kilo aralığında olmama rağmen benim için bile özellikle arkaya iniş binişler çok sıkıntılıydı. Direksiyonda rahat hareket edemezsiniz. Eliniz kolunuz bi yerlere çarpar.

5- AMG paketi görüntüden ibaret sanmayın, AMG diğer paketlere göre çok daha iyi yol tutar ve yola çok daha iyi oturur, aynı aracı AMG li ve fascination yada avantgarde versiyonunu kullanırsanız arada çok büyük fark olduğunu görürsünüz, diğer taraftan AMG serttir,

6- w204 kasalarda kronik sorunlar vardır. Başlıcaları, eksantirk zinciri sorunu, benim aracım zincirde sorun çıkarttı 2 yıl kadar önce serviste 15.000 tl masraf çıkardılar, özel serviste 10.000 civarı masraf çıkarttılar, DSG nasıl her an patlamaya hazır bomba ise c180 de eksantrik aynı. Fakat sizin araç kompresör o yüzden CGI motorlardaki gibi bu sorun var mı bir araştırın. Yine w204 kasalarda (şuan parçanın tam ismini hatırlamıyorum ) direksiyon kilidini açan parçada sıkıntılı, buradaki parçanın belli bir ömrü var ve 8-9 yıl içinde mutlaka arıza veriyor servisde geçen sene kuzenim değiştirdi, 3.500 tl idi şuan nedir bilmiyorum. Diğer bir sorun, w204 lerde ön takım çok zayıftır, çok çabuk deforme oluyor, özellikle bozuk yollarda dikkatsiz kullanırsanız ön takımta tutucu kollar varmış, hemen bozuluyor, servis yine bizleri öpüyor ve 2.500-3.000 arası masraf çıkartıyor. Diğer bir sorun, w204 lerde kronik termostat sorunu vardır, eğer bozulursa araç hararet yapar, servisde geçen yıl 1.250 tl ye kuzen değiştirdi.

7- w204 c180 lerde ister AMG olsun ister diğerleri, direksiyon kütük gibidir, direksiyon serttir demiyorum, direksiyonu çevirirken sanki bi yerlere bi şer sürtüyormuş gibi tuhaf bir hissi var ve çok gıcık edici, direksiyon bozuk sanırsınız.

8- Genel olarak w204 kasalarda beğenmediğim bazı yönlerde var. Park sensörleri çok dandik, geriden öterek gelmez, önler ön camın hemen önünde arkalar için arka camın hemen önünde ışıklar var, oralardan takip edeceksiniz, sesli uyarıyı son saniyede verir, o an frene bastınız bastınız yoksa vurursunuz, paralel parkta çok büyük sıkıntıydı benim için, kaldırıma yaklaşırken ön sensörün ışığını mı takip edeceğim, dikiz aynasından teker kaldırıma ne kadar yaklaşmış ona mı bakacağım, arka camdaki ışığımı takip edeceğim. Tam bir işkenceydi. Silecek sistemi aynı şekilde dandik, cam tozlu ise su püskürttünüz, su gelmeden önce silecekler bir tam tur haraket eder camı bir güzel s..ker, ikinci tura başladıktan hemen sonra cama su gelir. Kapılardan biri açıksa sizi uyarmaz, kapı açık vaziyette en az 30-40 metre gidersiniz sonra sizi uyarır. Buna benzer bir çok salak saçma durumlar var. detaylı bilgi isterseniz belirtin, yazayım.

Bunlar haricinde sorunuz varsa belirtin, yardımcı olmaya çalışırım.

Özet olarak, w204 kasadan asla ve asla Mercedes konforu kalitesi beklemeyin, araç sadece logodan ibaret, yukarda yazdığım sorunlar benim başıma ve kuzenin başına gelen sorunlardır.

• Sar1Lac1 kullanıcısına yanıt
    Vallaha dogru karar vermişiniz arac 8yaşında 10 sahibi olduysa kimler kimler kullanmıştır alınmıyacak araclar listesinde ilk 3 e girer :D

Kronik sorunlara hiçbir lafım yok ama iç mekan, konfor ve 5 ileri şanzıman konusundaki görüşleriniz inanılmaz bişey ya. Daha geçen hafta bindim 2008 C200k'ya, içi simsiyah, dizayn odun gibi dersin anlarım, hatta çok plastiksi, dekorsuz bir iç mekan dersin tamam da nasıl kalite düşük allahaşkına. Kapı eşiklerine, kokpitin altı, torpido gözündeki yerlere kadar yumuşak malzeme, kol dayamadaki işçilik montaj kalitesi, genel işçilik hepsi şahane. Silecek demişsiniz, sileceklerin cam köşelerine geldikçe hızını yumuşatması bile ince düşünülmüş bir detay, fıskıye sorununu bilemiyorum. Kalite olarak sadece merkez konsolun üstündeki kapak ve gevşek dairesel derece ayar düğmeleri biraz ucuz duruyor, onun dışında w204'ün parça/işçilik, kumaş halı vb kalitesi belki bir Audi değil ama net yüksektir, örneğin w205'e göre.

5 ileri şanzıman yavaş ama konforu yerlerde? Vites geçişi anlaşılmıyor yahu, gayet yumuşak akıp gidiyor şanzıman. 7gtronic'lere eyvallah, kötü bir şanzıman. 5 ileride bunun harici başka bir sorun mu gördünüz?

Ben araçların genel konforuna, sürüş detaylarına takık bir adam olduğum halde çok beğendim W204'ü, koltukların ortopedisi ayrı güzel, süspansiyonun pürüzsüzce ve tok çalışması, mükemmel damping-reboundu ayrı başarılı. Kullanma fırsatım olmadı ama o kadar belli ki arabanın kaliteli olduğu, yıllar öncede AMG paketine binmiştim, sertti ama pahalı bir sertlik vardı süspansiyonda, sadece yolu okuyordu araba rahatsız etmiyordu. 10 yaşında arabada aynı şeyi gördüm yine, AMG olmadığı için birde yumuşaktı bu araç.

Tüketim 200k'da da gerçekten yüksek, buna göre de performans ortalama üstelik biraz titreşim sorunu da var gibi ama hem motorun tepkileri çabuk hemde kompresor vızıltısı ile gazlamak da başka bir keyif. Bilemiyorum, w204ü beğenememek için çok yüksek beklentilere sahip olmak lazım bence. Dediğim gibi arızasını belasını elektroniğini bilmem, o konuda üzüyorsa eyvallah.

2008' Audi S5 4.2L V8 quattro
    2017' Egea HB 1.3 Multijet Urban Plus

• quote:

Orijinalden alıntı: alcohol06

Kronik sorunlara hiçbir lafım yok ama iç mekan, konfor ve 5 ileri şanzıman konusundaki görüşleriniz inanılmaz bişey ya. Daha geçen hafta bindim 2008 C200k'ya, içi simsiyah, dizayn odun gibi dersin anlarım, hatta çok plastiksi, dekorsuz bir iç mekan dersin tamam da nasıl kalite düşük allahaşkına. Kapı eşiklerine, kokpitin altı, torpido gözündeki yerlere kadar yumuşak malzeme, kol dayamadaki işçilik montaj kalitesi, genel işçilik hepsi şahane. Silecek demişsiniz, sileceklerin cam köşelerine geldikçe hızını yumuşatması bile ince düşünülmüş bir detay, fıskıye sorununu bilemiyorum. Kalite olarak sadece merkez konsolun üstündeki kapak ve gevşek dairesel derece ayar düğmeleri biraz ucuz duruyor, onun dışında w204'ün parça/işçilik, kumaş halı vb kalitesi belki bir Audi değil ama net yüksektir, örneğin w205'e göre.

5 ileri şanzıman yavaş ama konforu yerlerde? Vites geçişi anlaşılmıyor yahu, gayet yumuşak akıp gidiyor şanzıman. 7gtronic'lere eyvallah, kötü bir şanzıman. 5 ileride bunun harici başka bir sorun mu gördünüz?

Ben araçların genel konforuna, sürüş detaylarına takık bir adam olduğum halde çok beğendim W204'ü, koltukların ortopedisi ayrı güzel, süspansiyonun pürüzsüzce ve tok çalışması, mükemmel damping-reboundu ayrı başarılı. Kullanma fırsatım olmadı ama o kadar belli ki arabanın kaliteli olduğu, yıllar öncede AMG paketine binmiştim, sertti ama pahalı bir sertlik vardı süspansiyonda, sadece yolu okuyordu araba rahatsız etmiyordu. 10 yaşında arabada aynı şeyi gördüm yine, AMG olmadığı için birde yumuşaktı bu araç.

Tüketim 200k'da da gerçekten yüksek, buna göre de performans ortalama üstelik biraz titreşim sorunu da var gibi ama hem motorun tepkileri çabuk hemde kompresor vızıltısı ile gazlamak da başka bir keyif. Bilemiyorum, w204ü beğenememek için çok yüksek beklentilere sahip olmak lazım bence. Dediğim gibi arızasını belasını elektroniğini bilmem, o konuda üzüyorsa eyvallah.
    Aynı araçtan mı bahsediyoruz acaba

w204 kasanın makyajsız olanı için iç malzeme kalitesi makyajlı olana göre iyi değil dedim. w204 kasa makyajlı olanda iç malzeme kalitesi daha iyi.

Araçta herkesin beklentisi farklı, şuan kulladığım araç f30 makyajlı kasa 320i ED, w204 ve w205 mercedesden sonra ilaç gibi geldi ve o meşhur sözü hatırladım. Mercedes E serisinden başlar. Gerçektende öyle C serisi asla ve asla Mercedes kalitesi taşımıyor. Benim beklentilerime göre C serisi BMW 3 ve Audi A4 den geride.

5 ileri şanzumanı sevmiş olabilirsiniz ama ZF ve DSG den sonra vites geçilerinin ne kadar konforsuz olduğunu daha iyi anlarsınız.

7 ileri olan g-tronic bile ZF ve DSG den sonra çok konforsuz ve yavaş geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe_yakub -- 5 Ekim 2018; 8:15:57 >

• 2013 model AMG pakedini kullanıyorum.

kronik sorunlarını bilemem. 1 senedir araç bende. benzin fiyatı hariç kronik bi sorun yok araçta.

ortalam 8 litre civarı yakıyorum. karma tüketim.

w204 kasa c serisinin en yakışıklı kasasıdır. w205ten de ötedir (şahsi görüşüm)

sağına soluna baktırın. güvendiğiniz bi ustaya gösterin. bakımları düzenli yapılmışsa gönül rahatlığıyla binin.

bu aracı beğenmeyen uzay mekiğine binsin (bu da şahsi görüşüm)

Orijinalden alıntı: Sar1Lac1

Araçta içime sinmeyen tek şey atiker lpg olması
    Tüplü araç alma. Motoru haşat etmiştir tüp

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.