Şimdi Ara

W140 S320 Yoksa E38 740i'mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
2
Favori
5.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dün akşam konu açmıştım s320 ile ilgili tavsiye etmediler sıkıntılı araç e38 740i araştırdım,pek şikayet eden görmedım bu araçı bilenden bilgi istiyorum + lar nedir - nedir yakiti umrumda deil 95 model 740i 6 aylık 6 aylık bandrolü 359 bişe deyil arıza vs bilgi almak istiyorum piyasa değeri nasıl satmaya kalksam satabilirmiyim internete baktım 2 tane araç hoşuma gitti

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-hatasiz-orjinal-sorunsuz-isteyene-150421130/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-acil-satilik-temiz-prins-lpg-li-7.40i-150535929/detay

• uzun süre satmayıp araca hakkı ile bakacaksanız alınır. piyasası çok yavaş bu araçların. motorları gayet sağlam. şanzımanı iyi kontrol ettirmek gerekli.

haftasonu aracı yapmak için bende çok bakmıştım bir aralar ama gözüm yemedi.
  • 7 serisinin şanzımandan önce elektronik arızası sizi bezdirir. Çok dikkat edin. Bu sınıfta dünyanın en çok satılan aracı tartışılmaz Mercedes S serisidir. Eğer makam aracı olarak temiz bakılan bir S320 bulursanız sakın kaçırmayın.. Biz yıllarca S sınıfı kullandık şuan babamda halen Mercedes mevcut (27 yıldır) muazzam araçlar ve normal bakımları haricinde sorunsuz binersiniz. Bu konu hakkında yorum yapanların çoğu kulaktan duyma laflar, bunlara itibar etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 23 Ocak 2014; 15:29:26 >
  • Eski araç alacaksan bencede mercedes al ama 20 yıllık arabalar ilk 2-3 senede 200 bin km yaptıklarını düşünürsek temiz bulmak gerçekten çok çok zor
  • Araç hakkında pek bilgim yok ama çok güzel araçlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kararsız kaldım 7 serisi de çok ğüzel duruyor en fazla 25 bin verebiliyorum ilk S320 kasası merakım vardı ama çok arıza acıyor dediler lafla ama, kararsız kaldım
  • Her iki modelde muazzam araçlar ancak temiz ve bakımlı kullanıldı ise...

Tavsiyem içine sinen detaylı kontrolünü yaptırdığın bir arabayı alman.

İlan olarak eklediğin her iki e38 de ölü vaziyette bence.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-tam-otomotiv-den-1996-bmw-728ia-g-gri-lpg-li-151329084/detay

7 serisi düşünüyorsan şu araç temiz ve diri duruyor fiyatı da makul.

W140 Mercedes ise şu araç temiz görünüyor

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sahibinden-orjinal-207.000-km-de-en-temiz-w140-lardan-biri-101697762/detay

Keşke sıklıkla kontrol etseydin ilanları geçende (1 ay oluyor) w140 S320L 1996 vardı satılık ilk sahibi 29.000 tl acil tüm evrakları vs tamdı yani 190.000km de 1 haftada satıldı.

Biz aradık komşu alacaktı satıldı dedi sahibi ara sıra öyle temiz makul arabalar düşüyor acele etmemek gerek eski ve üst sınıf model alırken sabır şart...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW e34 mü Mercedes w124 mü
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kullanım amacı da önemli, s kasa makam aracı kıvamında bir araç, ama 7 ufak oynamalarla gayet sportif bir görünüm kazanabiliyor, ben olsam açıkçası şoförüme kullandırmayacaksam s kasa almazdım
  • Hocam bordo renkli bmw yi canlı olarak birçok kez gördüm. Gerçekte de en az resimler kadar canlı ve tatlı. Defalarca dönüp dönüp baktırıyor kendine. Sahibini yanında ne zaman görsem titizlikle davranıyordu arabasına. Araçlar hakkında detaylı bilgi sahibi olanlar daha net bilgiler verebilir. Ben sadece görünüş açısından değerlendirmek istedim.

• mercedesin eskisi alınır ama bmw nin eskisi alınmaz.
  • Mercedes-BMW tartışmasına,çok yakar,sorun çıkarır tartışmasına girmeyeceğim.W140 mercedes benz in ürettiği en kaliteli araçlardandır.Benim oyum W140 a.
  • gacra kullanıcısına yanıt
    ben binip keyfini sürcem dersen bmw, ben alıyım çocuklar belki torunlarda kullanır dersen mercedes..
  • 89-91 W126 bul 17bin-19bin bandında. 4-5bin lira arasında harcamayla orjinaline yakın kız gibi bir yol canavarın olur.
  • Bu modellerde araç alınacaksa ben S serisine tekrar yönelmenizi tavsiye ederim.
  • NİTROUS666 kullanıcısına yanıt
    Gri 7 gerçekten çok diri duruyor ancak kmnin orjinal olduğunu sanmıyorum :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishDrifter

Enderde olsa böyle düşük km. araçlar çıkıyor.

2 ay önce 520i vardı düz vites 30.000 km 1997 modeldi sanırım 1 hafta sürmedi satılması.

Çoğu düşürüyor doğru ama km. orijinal olanlarda var eski modellerde.

Detaylıca kontrol ettirmek lazım alırken tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NİTROUS666

quote:

Orijinalden alıntı: TurkishDrifter

Enderde olsa böyle düşük km. araçlar çıkıyor.

2 ay önce 520i vardı düz vites 30.000 km 1997 modeldi sanırım 1 hafta sürmedi satılması.

Çoğu düşürüyor doğru ama km. orijinal olanlarda var eski modellerde.

Detaylıca kontrol ettirmek lazım alırken tabi.

30.000km ye düşürülmesi çok küçük bir ihtimal yani genelde 80-130bin km aralığına düşürülüyor araçlar ben daha çok şüphelenirim şahsen

• 1996 model 7.30 e38 kullanmış ve bu araçtan sonra aldığım 2001 model 3.20 coupe aracımı e38 lere doyamadığım için satıp 2001 model 7.40 alan ve halen kullanan biri olarak cevaplayayım:
    Mercedes dayanıklılık açısından BMW den daha iyi olabilir ama hantal ve görüntü kirliliği yaratan bir araç bence. BMW e38 in yanında görüntü ve sportiflik açısından esamesi okunmaz diye düşünüyorum ki şahsi görüşümdür kimseyi gücendirmek istemem.
    Bakımını düzgün yaptıktan sonra BMW sorun çıkaran bir araç değildir. Şanzuman ve motordan sıkıntı çıkarmaz ama bazen şanssızlık sonucu elektrik aksamı arızaya başlarsa çözümüde sıkıntı veriyor. Alınacaksa 3 e 5 e bakmadan temizini almak lazım. Çok keyifli bir araç. Özellikle performansı harika. Ama alınacaksa 7.40 tan başkası alınmamalı. (4400 motor 286 ps V8)
    Elden çıkarma ise tabiki Mercedes kadar kolay değil. Meraklısını bulmak lazım. Galerici eline düşerseniz aracınız bedavaya gider.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-mukemmel-bir-e38-101758924/detay/

bu da benim canavar.

• Dikkatli kullanılmış, temizini bulabilirseniz; ikisi de çok özel arabalar. Mercedes daha heybetli görünüyor, bunun yanında BMW çok daha atık duruyor. Kullanım keyfi olarak ikisi de bekleneni verir ama yıllanmış ve zamanına göre ileri teknoloji ürünü olan bu arabaların iyi durumda olanlarını bulup tercih etmek gerekir diye düşünüyorum. Sıradan arabalar olmadıkları için arıza durumunda her ustaya teslim edilmemeli. Olası arızaları en aza indirmenin yolu da iyi durumda bir araba almaktan geçer. Tamamen sizin zevkinize kalmış ama sanırım benim tercihim BMW olurdu.

• üstad ne oldu hangisini aldin ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.