Şimdi Ara

VW'ye AĞIR DARBE İSVİÇRE VE HOLLANDA DA SATIŞI YASAKLANDI!! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
3
Favori
6.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • otopark'in 2.0 passat incelemesinden sonra toprlayamadi fosfagen, övdükleri firma batiyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torku42 -- 26 Eylül 2015; 14:09:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Diğer ülkelerde de algıdan dolayı düşerse, ülkemizde VW bayağı indirimli satılır diye düşünüyorum. Geçen seneki fiyatlara döner....

Avrupalı bilinçlidir, fakat esas test şimdi , OTOMOBİL TÜKETİCİLERİ BENCİL Mİ YOKSA DUYARLI MIDIR?

Bunun cevabını merak ediyorum. Ekim VW satışlarını çok merak ediyorum.
  • Bu daha başlangıç bu olaylar daha da büyürse binek otomobilde dizel yakıt kullanan motorlar yasaklanabilir sadece co2 değil karbondioksitden kat ve kat zehirli onlarca gaz açığa çıkaran bir yakıt türü
  • İsviçre ,küçük olmasına rağmen ,standartlarının yüksekliği, bankacılığı ve malum ve meşhur tarafsızlık politikaları dolayısı ile Avrupa da ve dünyada ayrıcalıklı ve bir takım uygarlık kriterlerinin limitlerini belirleyen bir ülkedir. İlk taşı İsviçre nin atması, VW için çok büyük bir talihsizlik olmuş. Ardından iskandinav ülkeleri ve fırsatı bulmuşken milli ürünlerini korumak maksadı ile İtalya ve Fransa dan da satış yasağı gelecektir..VW büyük bir uçurumun dibine doğru ve paraşütsüz inmeye başlamış durumda..Evet VW ne, Türkiyede ki temsilcisine ve forumdaki maaşlı troll ve yancılarına binlerce kez yazdığımız malum nedenlerle tepkiliyiz..Son 1 haftadır gereken şekilde hakettikleri muameleyi gördüler ve daha da görecekler..bu eşeği seven ve çıkardığı gaza katlanan ile ilgili malum lafa denk gelyor . Ancak bir yandan da küçülmek zorunda kalacakları için işten çıkarılacak insanlar ve onların çoluk çocuğunu düşününce de gerçekten üzülüyorum..

• medeni yerin kanunları da bi farklı oluyor

Orijinalden alıntı: Master_Evil

medeni yerin kanunları da bi farklı oluyor

Kesinlikle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Orijinalden alıntı: alemci83

+slum sitede satus ilanlari artmis ww sahiplerine simdiden kolay gelsin

Boşa paniklemesinler kar edeceyıghh diye alınan bazatlar cettalar patates oldu

aynen öyle oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vag sempatizanı arkadaşlar kaç gündür ne içiyorlarsa bize de söylesinler. Şu kafayı bir kere yaşayayım başka bir şey istemiyorum... Şu yasağı ülkesinde otomobil üreticisi olan İtalya, Fransa vb. yapsaydı ne teoriler geliştirirlerdi kim bilir...

Orijinalden alıntı: ertug0

quote:

Orijinalden alıntı: ml_csd_ds

O kadar araç ellerinde kalmış madem passatın fiyatını yarı yarıya indirsinler alayım. 200 bin tl nedir. Passatın edeceği en fazla 100 bin tl.

O 200 binin hepsini sanki volkswagene ödüyorsun başındaki adamı iyi seçseydin o zaman ötv bu durumlara gelmezdi.Sende rahat rahat alır binerdin. Olmuş fiesta dizel 65 bin lira 2.0 passat mı 100 olucak? Ekonomiden bi haber ötv den bi haber kardeşim benim

Ben zaten mevcut hükümeti desteklemiyorum hocam herseyin farkındayım araçtan % 145 vergi aldıklarını bende biliyorum. Ben gırgırına dedim zaten. Vw beleşe verse vergiler yüzünden yine en az 100 bine alırız passatı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

quote:

Orijinalden alıntı: GeTheFuckUp

quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

göndersinler hepsini bize hiç sorun yok. comft b8 imi fırsat olsa highline b8 ile değiştiririm diyordum 9 ay sıra verilince hayal oluyo tabi hemen teslim 5 bin tane b8 highline gelse Türkiyeye buraya yazıyorum 2 haftada hepsi satılır

Bu rakam size abartı gelebilir çünkü başka markaların d segmenti araçlarının senelik satışı 5 bin adet ama emin olun satar

Yazık...

Arz talep meselesi hocam adamlar çatır çatır satıyor millette kıskanıyo işte yapıcak birşey yok ayda 3000 tane passat satıyor ki bunların hepsi ortalama 4 aylık bekleme süresiyle satılan rakam. Stok sıkıntısı olmasa,sıra olmasa ayda 5 bin tane passat satılmaması elde değil.

arzinida talebinide satisinida passatinida aklinida seveyim

• quote:

Orijinalden alıntı: icemy

Tehlike çanları vw için çalıyor.Maddi kayıp büyük boyutlara ulaştı.Sanırım 2000 cc 200 küsür beygir motor çöp oldu.
    1,6 lara iş sıçrarsa kendini zor toparlar.
    Fiyat düşüşü olacağını sanmıyorum ama garanti süresi ülkemizde 5 seneye çıkabilir.

Sıçradı zaten sanıyorum hocam.

Ryzen 5 2600x Core Frozr L - 1,375V 4.1Ghz/Msi X370 Gaming Plus /Palit Gtx 1070Ti Dual/2x8 3466 MHz CL14 Crucial Ballistix/256 Gb M2 SSd/ 3 Tb HDD/ Cooler Master Haf 912 Advanced/750W Cooler Master Psu
  • Beter olsun düzenbaz vw

İşlemci : İntel Core i7 4790 \\ Anakart : Msi Z97 Pc Mate \\ Ekran Kartı : XFX AMD RX 5700 XT 8 Gb \\ Ram : Corsair Vengeance 16 Gb \\ Hdd : 2.5 TB Sata 3.0 \\ Ssd : Sandisk ssd plus 120gb+480gb \\ Monitör : Lenovo ThinkVision 22” \\ Ses Sistemi : Creative x-fi xtreme gamer sound card -- Creative T6160 5+1 \\
  • vay canına

Wir gef*ckt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strange Night -- 26 Eylül 2015; 16:43:57 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.