Şimdi Ara

VW, Tiguan'a ön sipariş alıp grey marketin önüne geçecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Volkswagen, 2009 model yılı kapsamında Ağustos ayından itibaren satışa sunacağı kompakt SUV modeli Tiguan için Nisan sonundan itibaren sipariş almaya başlayacak.

Türkiye çapında 55 araçlık Tiguan filosu ile müşterilere test sürüşü yaptırarak yakından tanıtmayı hedefleyen şirket böylece Almanya üzerinden Türkiye'ye getirilen 'grey market' satışlarının da önüne geçmeyi planlıyor. VW Genel Müdürü Vedat Uygun, "Geçen sonbaharda Avrupa'da satışa sunulan Tiguan'a üretimin birkaç katı talep var. Biz de birez bekleyip 2009 model yılından itibaren ithalat yapma kararı almıştık. Ancak grey market dediğimiz galeriler Tiguan'a önceden sahip olmak isteyen müşterilere bu modeli 60 bin Euro civarında bedelle satmaya başladı. Tiguan'ı biz 32 bin Euro'dan başlayan vce maksimum 45 bin Euro'ya ulaşan fiyatla satışa sunacağız. Şimdi birkaç ay boyunca düşük bir kaparo karşılığı sipariş alıp, Ağustos başında ithalata başlayacağız." diyor. Tiguan'da 1.4 litrelik TSI benzinli ya da 2 litrelik dizel motor, iki ya da dört çeker versiyon gibi alternatifler bulunuyor.

• şekilsiz..
    sirf bizimde kücük suvumuz olsun diye yapmis wv...
  • zaten amacı şekilden ziyade mümkün olduğunca en ucuz şekilde jip ihtiyacı karşılansın diye yapılmış bir vw...
  • bence gayet başarılı ve çok sağlamda satar gibime geliyor.
  • bence de gayet guzel.
    platform golf plus uzerine sanırım
  • Bence de gayet güzel.
  • fiyatlarıda uygun gibi bence iyi satar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • doğuş iyi niyetli davranırsa çok satar
    bir nevi arabada çeyiz kampanyası
    adam yurtdışındadır döneceği tarih bellidir alabilir
    veya mecburi hizmettedir dönüşte alabilir
    askerdir bir yandan yatırır dönüş tarihinde teslim alabilir
    oldukça mantıklıda olur
    ama doğuş bunu bile suistimal edebilecek bir firma imajı var nedense
    tosbagadan bile 10 kilo yün kırpan firmadan ne beklenir
    müşteri odaklı iyi niyetli olursa neden olmasın
  • banada fiyatlar uygun gibi geldi ama max 45.000 iyi yaw
  • Büyük abisi touareg kadar arazide basarılı olabilecegini sanmasamda bencede bu jip iyi satar.Kia jip almaktansa sahsen bunu alırdım nede olsa VW kalitesi diye.
  • quote:

Tiguan'a önceden sahip olmak isteyen müşterilere bu modeli 60 bin Euro civarında bedelle satmaya başladı. Tiguan'ı biz 32 bin Euro'dan başlayan vce maksimum 45 bin Euro'ya ulaşan fiyatla satışa sunacağız

yorum yapıcam ama "para benim param değil mi istediğimi yaparım" tarzında bi yorumla karşılaşmak istemiyorum...
    ancak bana yontulmuş haliyle "saçmalık" geliyor 3-5 ay önce sahip olacağım diye 15 bin euroyu fazladan vermek...3-5 aylık gösteriş için sokağa para atmaktan farksız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: extremeenvy

quote:

Tiguan'a önceden sahip olmak isteyen müşterilere bu modeli 60 bin Euro civarında bedelle satmaya başladı. Tiguan'ı biz 32 bin Euro'dan başlayan vce maksimum 45 bin Euro'ya ulaşan fiyatla satışa sunacağız

yorum yapıcam ama "para benim param değil mi istediğimi yaparım" tarzında bi yorumla karşılaşmak istemiyorum...
    ancak bana yontulmuş haliyle "saçmalık" geliyor 3-5 ay önce sahip olacağım diye 15 bin euroyu fazladan vermek...3-5 aylık gösteriş için sokağa para atmaktan farksız...

benimde dikkatimi çekti saçmalıgın daniskası hemde

• Araç tek kelimeyle çok güzel olmuş

Sınıfının da en çok satanı bu olur

Fiyat konusuna gelince parası olan galeridekini alır olmayan da bekler bu her zaman böyle olmuştur her araç için
  • quote:

quote:

hayret ya bunların yaptığı işe..
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeNgİzHaN
    quote:

@cengizhan
    şu foruma girdiğim günden beri senin yazılarını hep okudum hiç daha fikir beyan etmedin
    yorumların hep onaylayıcı hep vay be yapma ya tüh tüh hayret ya türünden ortama ayak uydurucu yorumlar
    ne iş böyle
    topiklerde fikir nereye akıyorsa sende hep suyuna gidiyorsun
    helal olsun ne diyeyim sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur-orhun -- 30 Mart 2008; 17:51:28 >
  • bu araba şu an satılıyorki...
  • bu aracın turkıyede alıcısı bayagı olur fıyat ucuk olmassa
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cartman

bu araba şu an satılıyorki...

satılan yerler ithalatcı galeriler
    arkadaşlarda o yüzden topik açmışlar ya işte
    65 bin euroya almayın aracın ederi maksimum 45 bin euro diye açıklama gelmiş vw den
    biraz sabredin paranızı bize verin demiş vw
  • Bende şaşırmıştım ilk gördüğümde, şekilsiz bir WV ye neden 60.000EURO vereyimki? gider Dodge Nitro alırım, azdaha koyar X3 alırım. Ama maximum 45.000EURO'ya alınabilir belki...
  • quote:

Orjinalden alıntı: onur-orhun

quote:

Orjinalden alıntı: CeNgİzHaN
    quote:

@cengizhan
    şu foruma girdiğim günden beri senin yazılarını hep okudum hiç daha fikir beyan etmedin
    yorumların hep onaylayıcı hep vay be yapma ya tüh tüh hayret ya türünden ortama ayak uydurucu yorumlar
    ne iş böyle
    topiklerde fikir nereye akıyorsa sende hep suyuna gidiyorsun
    helal olsun ne diyeyim sana

post kasmak bu oluyor işte

Eğer bu aracın rakibi x3 se,eğerde en full'ü de 45000 e satılacaksa,x3 niye 70-75 bin euro

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.