Şimdi Ara

CLİO serisinde, Joy, Touch ve Icon Arasında Kalite Farkı Varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
31.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba, arkadaşım clio 4 stationwagon almak istiyor, bildiğimiz kadarıyla bu sw kasada icon paketi yok, ben clio4 Joy ve touch kullandım ama konfor ve yalıtım hiç iyi gelmedi. Arkadaşıma bu 2 donanımın çok konforsuz olduğunu belki icon pakette kalite artıyordur diye illa clio alacaksan hb icon almasını söyledim. Icon pakette donanım arttığı gibi kalitede de artış varmı?

    Ayrıca dizel otomatik versiyonda kullanılan şanzuman, EDC mi? Easy-r mı? CVT mi?



  • konforun değişeceğini sanmam. dizelde şanzıman edc.
  • Clio alacak kişi konfor arıyorsa B sınıfına bakmasın hiç. Hatta Renault bakmasın konfor için.

    Clio'un albenisi yakıtı az, bakım maliyeti uygun, yedek parçası bol, yani yürütme maliyeti ucuz.

    2016 model makyajlı fullled kasa Clio icon sahibiyim. 17 jantlı. 17 jant olduğu için yoldaki tüm bozuklukları hissettiriyor. Yol tutuşu arkadan kopmaya müsait.

    Trim sesi illa ki bir yerden geliyor. Biri bitiyor diğeri başlıyor. Artık alışıyor insan. Şu aralar elfreni düğmesi zıngırdaması ile mücade etmeye başlayacağım. Krom düğme üstüne carbon görünümlü stiker gibi bir şey yapıştırıp çözmeyi düşünüyorum bakalım.

    Ben bu aracı alırken otomatik alma imkanım varken manuel aldım. EDC riskine girmek istemedim. DSG neyse EDC o. Yepyeni Megane araçlar gördüm serviste EDC arızası veren. Hiç o riske girmeye gerek yok dedim.

    Donanım olarak gayet güzel araç. Far, yağmur sensörü, dijital kliması, anahtarsız giriş ve çalıştırma, full led pure vision farlar (farlara ünlem gerçekten güzel aydınlatıyor), anahtarsız giriş-çıkış otomatik kilitlenmesi çok güzel. Standart gelen arka park sensörleri ile multimedia üzerinden görsel olarak görünüyor. Dokunmatik multimedia'sı güzel, navigasyon icon ile standart. Harita güncelleme kolay sayılır. Otomatik katlanır aynalar falan gayet dolu araç.

    5. vites 2000 devirde 112 yapıyor 1.5dCi 90hp motor. Uzun yol için gayet iyi değer. 29km/s ortalama ile 4.4lt yakıt tüketimim var. Uzun yolda çok rahat 3.9lt görülüyor.




  • icon ve joy kullandım kalite farkı yok donanım farklı birde koltuk döşemeleri felan değişmişti
  • yok iconun donanım farkı var sadece iç detaylar vs vs vs
  • Icon ve Joy arasındaki en temel fark ön göğüs, kapı içleri, koltuk döşemeleri, direksiyon kaplaması farklı. Onun dışında iç trimde piano black detaylar var.
  • Malzeme kalitesi artıyor sadece.

    Konfor, yalıtım aynı.
  • Çok teşekkür ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KSKcarpediem -- 24 Eylül 2020; 20:57:38 >
  • Clio ile kalite hiçbir zaman yan yana anılmamıştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.