Şimdi Ara

Vw Tiguan 1.4tsi 122ps LPG dönüşüm Prins Içerir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
8.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Firmanin youtube kanalina yukledigi onlarca videodan birisi. Arada takip ediyorum videolarini, samimi diyaloglari var. Forumda giden ve aracina uygulatan var mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Lpg firması hiçbir araca lpg takılmaz demez.Neticede para kazanıyor.Bu tsi lar 40-50 bin km sonra ciddi problemler açabilir.Motorun ömrü ciddi seviyede düşer lpg ile sert kullanılan bir TSI ın ben 150.000 km leri bile göreceğinden şüpheliyim.Kısacası harcı mokunu kurutmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla umut verici buldum. Yıllardır montaj yapılıyor ama sıkıntısız montaj imkanı varsa gerçekten güzel seçenekler devreye girer. Şahsen 150 hp'Lik TSI'lar düşünebilirdim.

Bi 100 bin deviren var mıdır acaba?
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Harcı da kalmadı ki artık son fiyatlardan sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Bu araçlara klasik kitlerden takmıyorlar sıvı lpg kiti takıyorlar fiyatları da yüksek direk aracın kendi enjektöründen giriş yapılıyor ek bir enjektöre gerek yok mercedes,bmw gibi bir çok lüks araca bu kitlerden taktırıp memnun kalanlar var.
  • Lpg nin tadı kalmadı artık ilk dönüşüm parası kolay çıkmaz bu kitlerle

• Aracın ilk yatırım maaliyeti ve kısa-orta-uzun vadede çıkaracağı büyük sorunlar göz önüne alındığında bana pek mantıklı gelmiyor.
    Madem çok yol yapacan maceraya ne gerek var, al bi dizel araç kullan.

İnsanlarımız atraksiyon ve heyecan yaşamayı seviyor vesselam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda civic elegance benzin+lpg
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Lpg firması hiçbir araca lpg takılmaz demez.Neticede para kazanıyor.Bu tsi lar 40-50 bin km sonra ciddi problemler açabilir.Motorun ömrü ciddi seviyede düşer lpg ile sert kullanılan bir TSI ın ben 150.000 km leri bile göreceğinden şüpheliyim.Kısacası harcı mokunu kurutmaz.

+1 bu candan muhendislik’in montajları iyi ancak lpgnin benzinden farksız olduğu konusunda çok iddialı yorumlarıda var. Buna katılmıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunsuz kullananları okuyuyoruz. Dizel otomatiğe dünyanın farkını vermekten bir nebze iyidir.
  • Prins kit üretmişse olmuş demektir. Ayrıca artık sıvı şartı yok bütün direkt enjeksiyonlu araçlarda. Soru olacağını sanmam.
  • Direkt enjeksiyonlu motorlarda sıvı lpg çok pahalı hem de parça bozulursa yedeği pahalı, diğer kitlerde sağlıklı mı net değil
  • lpg takanlar değil bu milleti lpgye mecbur edenler utansin diyeceğimde nerdee

• Ankara mocan bile bilir.Bugün uğradım ve sordum.vaf fsi harici turbo benzinli araçlara uygulama yapmıyorlar.Esnaflıkları ve ustalıkları sayılı işletmelerdendir.Onlar ne zaman uygulama yaparlar o zaman uygulanır derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.