Şimdi Ara

vw polo manuel vitesmi otomatikmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2011 de ilk aracım olan sıfır vw polo aldım çok hoşuma gitti ama tek sorunu debriyajının çok yukarda kavramasıydı. Arabayı zırt pırt stop ettiriyordum.

Arkadaşın opel benzinli ve dizelini kullandığımda sorunsuz kalkışlarım vardı ama gel görki kendi aracımın başına geçtiğimde sanırım brazda psikolojik olarak acaba yine stop ettirecemmi paniği başlıyordu.

Neyse çok talihsiz bir şekilde arabam evin önünde dururken çatıdan üstüne kremit düştü servise götürdük 3000 tl masraf çıkardılar gerçi kasko ödedi ama araç hasar kaydı aldı bende canım sıkıldı sattım aracı.

Şimdi yine sıfır polo almak istiyorum. bu sefer aracı rahat sıkıntı stres yaşamadan kullanmak için otomatik vites almayı planlıyorum. Sanırım vw araçların ortak özelliği debriyajın yukarda kavraması.

Dsg şanzıman 7 ileri vites diyorlar birde tripyonik varmış. Bu ikisini açıklayabilirmisiniz aralarında bir fark varmı triptonik ile dsg nin?

Aslında manuel almak istiyorum ama yukarda belirttiğim dert üzünde birde malum istanbul trafiği zırt pırt debriyaj fren gaz zor oluyor ozellikle benim gibi daha usta şofor olmayanlar için otomatik buyuk rahatlık.

Arkadaşlar öneri ve fikirlerinizi bekliyorum

• düz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • düz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Otomatik vites ford focus....
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.