Şimdi Ara

VW Passat Variant Geyik Testi - km77

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KM77 kanalı, Makyajlı B8 Passat Variant'ı geyik ve slalom testine almış. Passat, geyik testini 73 km/h'lik giriş hızı ile tamamlayarak MQB platformu kullanan diğer araçlar gibi tamamen çuvallamış. Ancak slalom testinde beklediğimden iyi performans gösterdi bu konuda hakkını vermek lazım

Not: Saldırıya geçecek arkadaşlar için lastik bahanesi de yemez çünkü araç üzerinde 235/40/R19 Pirelli Cinturato P7 lastikler mevcut.

km77.comyoutube
    Volkswagen Passat Variant 2019 - Maniobra de esquiva (moose test) y eslalon | km77.com
    https://www.youtube.com/watch?v=qukAOirO_SE

• O geyik testinde egea olsaydı pist dışına çıkardı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlığa tıklamadan düşündüklerimi videoda gördüm.
    şaşırtmadı.
  • Passat'ın arkadan çekişli olduğunu bilmiyordum
  • Variant böyle vasat performans gösterdi diye şimdi sedan ile aynı kefeye koyanlar gelecekler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu da insignianın
  • Geyik testinde arkasını çok atıyor adeta ben ani hareketler için üretilmedim diyor. Giriş çıkış hızlarına bakıldığında da vw mühendisleri olayın farkında olduğu belli ki esp aracı ciddi derecede yavaşlatıyor. Esasına bakılırsa bu boyuttaki sw bir araç için 73 km çok kötü değil ama en ufak zorlamada arkasını bırakması nedeniyle güvenilmez.

Bana kalırsa Mqb platformu müşteriye yapılmış bir hakarettir. Geyik testinde Polo'sundan Arteon'una kadar hepsi aynı tepkileri veriyor.

Slalom testinde ise gerçekten tebrik etmek lazım gayet iyi bir iş çıkarmış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Audi A4 Allroad Geyik Testi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CapriceClassic kullanıcısına yanıt
    Konusunun acildigini görmemiştim, bilgilendirmeniz icin teşekkür ederim. Bu konu kilitlenebilir

• Biraz daha sert girseler devrilir bu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.