Şimdi Ara

VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü (876. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43.731
Cevap
133
Favori
4.528.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 874875876877878
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VW_Passat

quote:

Orijinalden alıntı: supremum

Herkese Selamlar
    Forumdaki yeni yapılanma ile birlikte Markaların Modellerine ait yeni forumlar açıldı.
    Bu forumlardan biride "Passat" forumu. Bundan sonra tek bir başlığa gerek kalmadan Passat ile ilgili her türlü paylaşımı o bölümde yapabileceksiniz.
    Tek bir ana başlığa bağlı kalmadan Passat bölümünde her türlü başlığı açabilecek her türlü konuyu konuşabileceksiniz.
    Ayrıca bu bölümlere sizin istediğiniz arka planlardan oluşan temalar eklenebilecek.
    Üstelik tüm bunlar yine Markalar başlığından ayrılmadan olacak. Açtığınız başlıklar yine markalardaki Vw altında görünebilecek.
    Vw bölümünde Passat Başlığına tıklayanlarda tamamen Passat ile ilgili yepyeni bir foruma geçmiş olacak.

Hepimizin katkıları ile çok daha kaliteli paylaşımlar yapmak dileğiyle...

supremum baslik nerede Linkini buraya verirsen iyi olur. Ayrica bu konu burada cok iyidi, yani bu konuyu bozmak bence hic iyi olmayacaktir !!!

Saygilar Yasin

Yok konu kesinlikle bozulmayacak.
    Şuan Passat'la ilgili konuları zaten Passat başlığı altına yavaş yavaş taşıyoruz.
    Forum büyüyor. Passat'çılarda artıyor. Üyeleri tek bir başlık altına sıkıştırmaktansa daha özgür hareket edebilecekleri daha özgür bir alan oluşturmak istedik. Artık konuların bulunduğu bölüm tamamen Passat sahiplerine&severlerine ait. Burada açılan Passat ile ilgili hiç bir konu ana başlığa yazılması açıklaması ile kilitlenmeyecek. Yine bu bölüme üyelerin seçtiği Passat teması uygulanabilecek.
    Yani bölüm sizin artık nasıl isterseniz öyle şekillendireceksiniz.
    Tabiki açtığınız konular yine Marka ve Modelleri bölümünde Vw başlığı altında yine görünecek.
    Tabi bir kaç gün işi var.
    Core2Duo E6850@3600mhz //Big Water 735//Abit IN9 32XMAX Wifi //Sapphire 4770//2*2GB Crucial Ballistic Tracer//2*500 Gb Seagate RAID0//HP W2207//Ev Yapımı Feel! Tıkla //LG Dvd-rw//Philips cd-rw//Lc POWER 550Watt//HP 1315 All in one//Creative Megaworks THX550 5 1//Creative Audigy2ZS //Logitech Momo Racing Force//
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkwell.com

selamlar

öncelikle gösterge paneli ilgili yasinin dedikleri dogru Nexx sendede yanıyor aynı şekilde giderken konustuk hatta bunu.

Cumartesi günkü görüşmemşz gerçekten çok keyifliydi.

Erdemin aracı harika gerçek bir kuğu nazar değmesin.

benım aracta saguolsun Sercan sayesinde biraz daha güzel göründü gözüme.sercan bu konuda çok hevesli bir o kadarda bilgili.
    ufak bir ugrasla bile cok güzel sonuçlar çıktı ortaya.

512M ustam verdigim link trde yasask bir site DNS değiştirerek girebilirsin.eger sorun o degilse aradaki boşlukları silmen lazım.

haber vermeme meelesine gelince telefonun bende yok.burdan da yazamadım.ama bu zaman kadar ufak tefek buluşalara aradım bir kac kişiyi pek gelen olmadı bende vazgeçtim.

ama artık BULUŞMA lazım ufaktan.

metin bile haber bekliyor.scirroco cular buluşmuş metinde gitmiş kebap yemişler.
    yer bile belli.

metin diyorki ayarlayın yakın bir zamanda bende vag com alıp geleyim.ürünlerdende getireyim hem onları görürler hemde muhabbet ederiz diyor.

BEYLER 4 NİSAN PAZAR ufak bir buluşma için gelen olurmu(esas buluşma yazın)

kısa program

-ümraniye carrefour buluşma 11:00

-çekmeköy saklıbahçe kebap 12:00
    burada geniş bir park alanı,yolu çok rahat,yürüyüş parkuru yok:), açık ve kapalı yeri var havaya göre,ekonomik.
    http://www.saklibahce.com.tr/

-dagılma 17:00,18,19....:)

hadi beyler kendinizi ayarlayın.

sedat

Sedat,

beni Listene ekle diyesim geliyor ama malesef Türkiye´de degilim, ama gelmek cok isterdim .

Türkiye´de düzenleniyor niye Almanya´da düzenlenmesin, onun icin Almanya´da bir bulusma yapalim diyorum . Mayis Aylarinda Havalar düzelir, Mayis ayinda bir bulusma yapalim derim, ben nereye olsa gelirim cakado67 Ercüment ustam bana yakin Mesafede ama burada biz sadece 2 kisi degiliz Almanya´li olan. Tüm Almanya´li arkadaslarim Passat Almanya bulusmasi yapalim artik, bir Hafta sonu hep beraber bulusup iyi zamanlar geciririz birbirimizi yakindan tanismis oluruz, Daglara cikariz (Türkiye´deki Passatcilar gibi) gezer egleniriz, Passat´larimiza bakariz vs... Bu konuda Almanyali Arkadaslar nediyor, varmisiniz bir bulusmaya ??? Türkiye´den Misafir bekleriz aramiza herzaman !

Cakado67 Ercüment ustam sende destek verde buradaki Almanyalilari toplayip bulusma yapalim

Saygilar Yasin

quote:

Orijinalden alıntı: VW_Passat

quote:

Herkese Selamlar
    Forumdaki yeni yapılanma ile birlikte Markaların Modellerine ait yeni forumlar açıldı.
    Bu forumlardan biride "Passat" forumu. Bundan sonra tek bir başlığa gerek kalmadan Passat ile ilgili her türlü paylaşımı o bölümde yapabileceksiniz.
    Tek bir ana başlığa bağlı kalmadan Passat bölümünde her türlü başlığı açabilecek her türlü konuyu konuşabileceksiniz.
    Ayrıca bu bölümlere sizin istediğiniz arka planlardan oluşan temalar eklenebilecek.
    Üstelik tüm bunlar yine Markalar başlığından ayrılmadan olacak. Açtığınız başlıklar yine markalardaki Vw altında görünebilecek.
    Vw bölümünde Passat Başlığına tıklayanlarda tamamen Passat ile ilgili yepyeni bir foruma geçmiş olacak.

Hepimizin katkıları ile çok daha kaliteli paylaşımlar yapmak dileğiyle...

supremum baslik nerede Linkini buraya verirsen iyi olur. Ayrica bu konu burada cok iyidi, yani bu konuyu bozmak bence hic iyi olmayacaktir !!!

Saygilar Yasin

Yok konu kesinlikle bozulmayacak.
    Şuan Passat'la ilgili konuları zaten Passat başlığı altına yavaş yavaş taşıyoruz.
    Forum büyüyor. Passat'çılarda artıyor. Üyeleri tek bir başlık altına sıkıştırmaktansa daha özgür hareket edebilecekleri daha özgür bir alan oluşturmak istedik. Artık konuların bulunduğu bölüm tamamen Passat sahiplerine&severlerine ait. Burada açılan Passat ile ilgili hiç bir konu ana başlığa yazılması açıklaması ile kilitlenmeyecek. Yine bu bölüme üyelerin seçtiği Passat teması uygulanabilecek.
    Yani bölüm sizin artık nasıl isterseniz öyle şekillendireceksiniz.
    Tabiki açtığınız konular yine Marka ve Modelleri bölümünde Vw başlığı altında yine görünecek.
    Tabi bir kaç gün işi var.

Supremun yeni baslik hayirli olsun ozaman, bence daha iyi olmus .

Thema olarak herhangi bir üyenin Passat Resmini koyarsak süper olur, Forumu zengilestirir . Tema nasil olacak ve nerede gözükecek ayrica ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasinDE -- 14 Mart 2010; 21:31:43 >

VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü
  • Benden yana okey Yasin arkadasim Cok güzel düsündün Frei larim uyarsa ben de varim

Orijinalden alıntı: hayrigüner

sevgili arkadaşlarım foruma resim eklemek için imageshack.us ı açamıyorum. lütfen yardım......

http://tinypic.com/

Yasin sana bişe danışıcam..daha dogrusu sorucam..Bixenonlarımın fotografını koydum aracın durdugu yerdeki aydınlatması gerçekten çok güzel..Ancak bugun aksam saatlerinde karanlık ve virajlı bir yolda yolculuk yaptık..Farların yol takibi gercekten inanılmaz izlemesi bile zevkli ancak; bayır aşagı olan yerlerde far sanki aracın çok önünü aydınlatıyor..Menzili hemen hemen 5 veya 6 m önü aracın..Aydınlatma şiddeti çok iyi ama çok alçakta duruyor sanki..Araç giderken virajlara göre sağ sol yaptıgı gibi aşagı yukarıyada hareket ediyormu mercekler?? Birde babama da banada hareket halinde sanki farlar daha asağıya bakıyor gibi..Durgun halde menzili çok daha fazla..Ayarıda elle yapmak yok..Bu konuda çok tecrubelisin sen , farları biraz yukarı kaldırmak mümkün onu gecen gün gösterdin bize sanırım böle bişe bizim aracada lazım..

Orijinalden alıntı: turkwell.com

selamlar

öncelikle gösterge paneli ilgili yasinin dedikleri dogru Nexx sendede yanıyor aynı şekilde giderken konustuk hatta bunu.

Cumartesi günkü görüşmemşz gerçekten çok keyifliydi.

Erdemin aracı harika gerçek bir kuğu nazar değmesin.

benım aracta saguolsun Sercan sayesinde biraz daha güzel göründü gözüme.sercan bu konuda çok hevesli bir o kadarda bilgili.
    ufak bir ugrasla bile cok güzel sonuçlar çıktı ortaya.

512M ustam verdigim link trde yasask bir site DNS değiştirerek girebilirsin.eger sorun o degilse aradaki boşlukları silmen lazım.

haber vermeme meelesine gelince telefonun bende yok.burdan da yazamadım.ama bu zaman kadar ufak tefek buluşalara aradım bir kac kişiyi pek gelen olmadı bende vazgeçtim.

ama artık BULUŞMA lazım ufaktan.

metin bile haber bekliyor.scirroco cular buluşmuş metinde gitmiş kebap yemişler.
    yer bile belli.

metin diyorki ayarlayın yakın bir zamanda bende vag com alıp geleyim.ürünlerdende getireyim hem onları görürler hemde muhabbet ederiz diyor.

BEYLER 4 NİSAN PAZAR ufak bir buluşma için gelen olurmu(esas buluşma yazın)

kısa program

-ümraniye carrefour buluşma 11:00

-çekmeköy saklıbahçe kebap 12:00
    burada geniş bir park alanı,yolu çok rahat,yürüyüş parkuru yok:), açık ve kapalı yeri var havaya göre,ekonomik.
    http://www.saklibahce.com.tr/

-dagılma 17:00,18,19....:)

hadi beyler kendinizi ayarlayın.

sedat

Çok güzel haber buluşalım arkadaşlar hem sayımız da bayağı arttı yeni passsatları inceleme vakti geldi

Yanlız tarihi 3 Nisan yapma ihtimalimiz var mı ?? Benim pazar günü derslerim 12 de başlıyor 4.30 da bitiyot Cumartesi günü ise 9 da başıyor 12 de bitiyiro ama 1 tanesine girmem 11 e yetişirim ancak ben tek başıma gelmem için beni bir yerlerden almanız lazım Babam hafta sonları çok yoğun passatı bile doğru dürüşt göremiyorum

Orijinalden alıntı: NexX

Yasin eline saglık cok guzel açıklamıssın..haftaya kadar kudurcam acaba bızım aractada aynı özellik var mı diye..Aracımızdan bugun ayrıldım cunku okula geldım

Yasin sana bişe danışıcam..daha dogrusu sorucam..Bixenonlarımın fotografını koydum aracın durdugu yerdeki aydınlatması gerçekten çok güzel..Ancak bugun aksam saatlerinde karanlık ve virajlı bir yolda yolculuk yaptık..Farların yol takibi gercekten inanılmaz izlemesi bile zevkli ancak; bayır aşagı olan yerlerde far sanki aracın çok önünü aydınlatıyor..Menzili hemen hemen 5 veya 6 m önü aracın..Aydınlatma şiddeti çok iyi ama çok alçakta duruyor sanki..Araç giderken virajlara göre sağ sol yaptıgı gibi aşagı yukarıyada hareket ediyormu mercekler?? Birde babama da banada hareket halinde sanki farlar daha asağıya bakıyor gibi..Durgun halde menzili çok daha fazla..Ayarıda elle yapmak yok..Bu konuda çok tecrubelisin sen , farları biraz yukarı kaldırmak mümkün onu gecen gün gösterdin bize sanırım böle bişe bizim aracada lazım..

Ayenen öyle Erdem Abim yokuş çıkarken ve inerken farlar ayarlıyor kendini karşıdakinin gözünü almasın diye AŞağı inerken ve çıkarken bazen farlar çok göz alabiliyor o sırada bi-xenon görevini yapıyor işte

Orijinalden alıntı: srcn09

quote:

Yasin eline saglık cok guzel açıklamıssın..haftaya kadar kudurcam acaba bızım aractada aynı özellik var mı diye..Aracımızdan bugun ayrıldım cunku okula geldım

Ayenen öyle Erdem Abim yokuş çıkarken ve inerken farlar ayarlıyor kendini karşıdakinin gözünü almasın diye AŞağı inerken ve çıkarken bazen farlar çok göz alabiliyor o sırada bi-xenon görevini yapıyor işte

Hmm hadi bakalım tekrar denicem aynı yol üzerinde ama o karşıdakinin gözünü almasın diye bana uzağı göstermiyor Devamlı uzun ları yakarak kontrol ettim önümü..Biraz daha kalkık tadından yenmicek gibi olur gibime geliyor Bakalım servise sorcam..Olmadı Metin abiye

Erdem,

Otoban giris ve cikislarinda yüksek yerlerde bende´de ögle oluyor eski Passat´imda aynisi oluyordu bun normal. Yükseklik ayari malesef bu tür durumlar icin düsünülmemis . Yükseklik ayari sadece aracin arkasi cöktümü kendini ayarliyor . Sag Tarafdaki Isaretleri okuyabiliyormusunuz Gece yolda ??? Yani dibinizdeki Isaret degil en uzaktaki isareti ? Eger degilse Farlar biraz asagiya ayarlanmistir ! Bunu ama kendin benim ögrendigim gibi düz bir duvarda kendin ayarlayabilirsin . Elle Ayarlaya biliyorsun, hatta VAG COM´a ihtiyac ta yok. Sadece Fari ayarlarken Aracin Motoru calisir durumda olacak, Motor Kapali iken ayarlarsan o pozisyon sabitlenmez !

Saygilar Yasin

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Bence bundan sonraki

PASSAT SEVERLER VE SAHİPLERİ KULÜBÜ TOPLANTISINI ADANA'DA ADNAN MENDERS BULVARINDA KEBAPÇI ŞENOL KOLCUOĞLU'nda

yapmamız gerek, siz ne dersiniz sayın Adanalı hemşehrim sevgili drozia?

ABİCİM bekleyin hazırandan sonra yapında bende katılayım aranıza :)

Bugün yeğenim Burhan ile beraber aracımızı garajımızda temizledik...Sünger ve Amway şampuan ile lekesiz sorunsuz temizlik yaptık... Araç bir başka parladı bugün... Sizlerle paylaşmak istedik... İşte resimler....

İşte son hali.......

Aflarınıza sığınıyorum. İlk kez resim eklemeyi tecrübe ediyorum da.

http://tinypic.com/r/mh66ok/5

Orijinalden alıntı: yaydin

deneme 2

Linkleri

[simage] ...... [/simage]

arasına yazarsanız görünücektir [simage] değil!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 14 Mart 2010; 23:31:39 >
    Bugün yeğenim Burhan ile beraber aracımızı garajımızda temizledik...Sünger ve Amway şampuan ile lekesiz sorunsuz temizlik yaptık... Araç bir başka parladı bugün... Sizlerle paylaşmak istedik... İşte resimler....

İşte son hali.......

Yasin ve Taner de bize eşlik edecekler inşallah.

Buluşma nın pazar olma nedeni hem cumartesi çalışanlar var.hemde metin cumartesi gelemez.

sedat

quote:

Orijinalden alıntı: asil0103

quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Bence bundan sonraki

PASSAT SEVERLER VE SAHİPLERİ KULÜBÜ TOPLANTISINI ADANA'DA ADNAN MENDERS BULVARINDA KEBAPÇI ŞENOL KOLCUOĞLU'nda

yapmamız gerek, siz ne dersiniz sayın Adanalı hemşehrim sevgili drozia?

ABİCİM bekleyin hazırandan sonra yapında bende katılayım aranıza :)
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.