Şimdi Ara

VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü (877. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43.731
Cevap
133
Favori
4.528.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 875876877878879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Very very sorry.

Umarım bu kez başarmışımdır.

VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü
    Bugün yeğenim Burhan ile beraber aracımızı garajımızda temizledik...Sünger ve Amway şampuan ile lekesiz sorunsuz temizlik yaptık... Araç bir başka parladı bugün... Sizlerle paylaşmak istedik... İşte resimler....

İşte son hali.......

• Arkadaşlar Perşembe günü kesin değil ama Metin Abim'in yanına gidicez sabahtan bir kaç kişi gelicek eğer gelmek isteyen olursa orda görüşebiliriz...Sabah 11 gibi orda olucaz Babam %90 gideriz diyor ben yinede ÇArşamba günü kesin söylerim gidip gidemiyceğimizi...

Orijinalden alıntı: yaydin

deneme 2

Linkleri

arasına yazarsanız görünücektir [simage] değil!!

Sercan, çok sağol kardeşim.

Orijinalden alıntı: hayrigüner

Sevgili arkadaşlar,
    Bugün yeğenim Burhan ile beraber aracımızı garajımızda temizledik...Sünger ve Amway şampuan ile lekesiz sorunsuz temizlik yaptık... Araç bir başka parladı bugün... Sizlerle paylaşmak istedik... İşte resimler....

İşte son hali.......

Ellerinize sağlık çok güzel olmuş aracın maşallahı var harika Belirtmek istediğim birşey var öncelikle Basınçlı suyu araca yakın tutmayın boyaya zarar verebiliyor o yakından Suzuki boyasına tuttum arabada boya kalmıyor o yüzden Passata uzaktan tutuyorum aynı zamanda yüksek basınç ve yakın tutunca araçta kılcal çiziklere neden olucaktır, 2.olarak Sünger kullanımına çok dikkat edin kirleri yüzeyinde tuttuğu için aracı çiziyor o yüzden bol bol durulamak gerek ve 2 kova kullanmak lazım birinci kovada şampaunlı su ikinci kovada durulama suyu olmalı kirli süngeri duruladıktan sonra tertemiz iken şampuanaı suya bandırmakl lazım ki şampuanlı suyumuz kirlenmesin aracı kirli yıkamayalım ve son olarak eğer wax atıllıcak ise etrafta kum toz olmamlı lazım (Sünger yerine MEguiar's Wash Mitt kullanın)

SAnırım virüs sizede bulaştı

MF ELdivenler kiri yüzeyde tutmaz içine haps eder o yüzden çizma olasılığı %0

Arkadaşlar Yıkama Eldiveni -Meguiar's Wash Mitt) Arkadaşım satıyor en son 30-35 TL arası birşey di isteyen varsa irtibata geçebilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 14 Mart 2010; 23:43:47 >
  • sercancığım çok teşekkür ederim önerilerin için...orası zaten kamyon garajımız...eldiveni çok yakın bir zamanda alacağım.....kendine iyi bak... yeğenimde arabaya çok titiz davranıyor ...bir de BMW 3.20 d var bizde... 2004 golf için tavsiyelerini almış benim adıma....BMW 3.20 d kılcal çizik oldukça fazla...en yakın zamanda ona da senin en son önerdiğin BMW bagaj kapağında uygulanan bir ürün vardı...ondan getirttireceğiz.... görüşürüz... iyi geceler....

Lütfen tüm Passat Severler bunu okusun.......

supremum Yönetici ile su Tema olayini görüstüm ve aramizda bir tane Passat araci secmemize karar verdik . Passat Bölümüne girince Tema olarak hep o kisinin araci duracak orada. Tema boyutu ne kadar olacak supremumunda bilgisi yok, ama karar verip Resimi bana yollayin dedi supremum.

Herkezin Passat´i cok güzel, hic birinde kusur yok ama tabiki herkez aracini Tema olarak ister onun icin haksizlik olmamasi icin oylamaya karar verdik, onun icin Lütfen Herkez Passat´indan bir kac güzel kareler cekip bana PM ile yollasin bende Resimleri supremum´a yollayip Oylama Anketi acmasini isteyecem. Resimin boyutu önemli degil, cektiginiz gibi imageshack.us veyahttp://tinypic.com/ sitesine yükleyip Linki bana yollayin. Her üyeden max. 3 tane degisik Resim sunabilirsiniz. Tema Sefaf arka plan seklinde olacakmis son aldigim bilgiye göre.

Bunun icin 1 Hafta gibi bir zaman var, acelemiz yok yani +- 2-3 Gün daha ekleyebiliriz üstüne !!!

Lütfen herkez bu oylamaya sonra katilsin ve Passat basligimizin Temasini secelim .

Baska kisilerin önerisi veya sorusu olanlar buraya yazsin lütfen.

NOT: Plaka silme islemini ben Profesyonelce gerceklestirecem lütfen Resimde birsey degistirmeden ekleyin

Saygilar Yasin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasinDE -- 14 Mart 2010; 23:06:19 >

Orijinalden alıntı: hayrigüner

Sevgili arkadaşlar,

İşte son hali.......

Masallah, Tertemiz olmus Yegeninizin ellerine saglik

Orijinalden alıntı: VW_Passat

Sayin Passat Sever arkadaslarim ve ustalarim,

Lütfen tüm Passat Severler bunu okusun.......

supremum Yönetici ile su Tema olayini görüstüm ve aramizda bir tane Passat araci secmemize karar verdik . Passat Bölümüne girince Tema olarak hep o kisinin araci duracak orada. Tema boyutu ne kadar olacak supremumunda bilgisi yok, ama karar verip Resimi bana yollayin dedi supremum.

Herkezin Passat´i cok güzel, hic birinde kusur yok ama tabiki herkez aracini Tema olarak ister onun icin haksizlik olmamasi icin oylamaya karar verdik, onun icin Lütfen Herkez Passat´indan bir kac güzel kareler cekip bana PM ile yollasin bende Resimleri supremum´a yollayip Oylama Anketi acmasini isteyecem. Resimin boyutu önemli degil, cektiginiz gibi imageshack.us veyahttp://tinypic.com/ sitesine yükleyip Linki bana yollayin. Her üyeden max. 3 tane degisik Resim sunabilirsiniz. Tema Sefaf arka plan seklinde olacakmis son aldigim bilgiye göre.

Bunun icin 1 Hafta gibi bir zaman var, acelemiz yok yani +- 2-3 Gün daha ekleyebiliriz üstüne !!!

Lütfen herkez bu oylamaya sonra katilsin ve Passat basligimizin Temasini secelim .

Baska kisilerin önerisi veya sorusu olanlar buraya yazsin lütfen.

Saygilar Yasin

Desene forum gittikçe güzelleşiyor Aslında her ay tema değişebilir böylece herkesin aracı görüntülenmiş olur Elimde şimdi Canon Eos 500D olucaktı

Resimlerime baktım da Wax etkisini çok güzel göstermiş Gri renk fazla parlamaz ama müthiş parlamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 15 Mart 2010; 0:05:12 >

quote:

Orijinalden alıntı: turkwell.com

selamlar

öncelikle gösterge paneli ilgili yasinin dedikleri dogru Nexx sendede yanıyor aynı şekilde giderken konustuk hatta bunu.

Cumartesi günkü görüşmemşz gerçekten çok keyifliydi.

Erdemin aracı harika gerçek bir kuğu nazar değmesin.

benım aracta saguolsun Sercan sayesinde biraz daha güzel göründü gözüme.sercan bu konuda çok hevesli bir o kadarda bilgili.
    ufak bir ugrasla bile cok güzel sonuçlar çıktı ortaya.

512M ustam verdigim link trde yasask bir site DNS değiştirerek girebilirsin.eger sorun o degilse aradaki boşlukları silmen lazım.

haber vermeme meelesine gelince telefonun bende yok.burdan da yazamadım.ama bu zaman kadar ufak tefek buluşalara aradım bir kac kişiyi pek gelen olmadı bende vazgeçtim.

ama artık BULUŞMA lazım ufaktan.

metin bile haber bekliyor.scirroco cular buluşmuş metinde gitmiş kebap yemişler.
    yer bile belli.

metin diyorki ayarlayın yakın bir zamanda bende vag com alıp geleyim.ürünlerdende getireyim hem onları görürler hemde muhabbet ederiz diyor.

BEYLER 4 NİSAN PAZAR ufak bir buluşma için gelen olurmu(esas buluşma yazın)

kısa program

-ümraniye carrefour buluşma 11:00

-çekmeköy saklıbahçe kebap 12:00
    burada geniş bir park alanı,yolu çok rahat,yürüyüş parkuru yok:), açık ve kapalı yeri var havaya göre,ekonomik.
    http://www.saklibahce.com.tr/

-dagılma 17:00,18,19....:)

hadi beyler kendinizi ayarlayın.

sedat

Sedat,

beni Listene ekle diyesim geliyor ama malesef Türkiye´de degilim, ama gelmek cok isterdim .

Türkiye´de düzenleniyor niye Almanya´da düzenlenmesin, onun icin Almanya´da bir bulusma yapalim diyorum . Mayis Aylarinda Havalar düzelir, Mayis ayinda bir bulusma yapalim derim, ben nereye olsa gelirim cakado67 Ercüment ustam bana yakin Mesafede ama burada biz sadece 2 kisi degiliz Almanya´li olan. Tüm Almanya´li arkadaslarim Passat Almanya bulusmasi yapalim artik, bir Hafta sonu hep beraber bulusup iyi zamanlar geciririz birbirimizi yakindan tanismis oluruz, Daglara cikariz (Türkiye´deki Passatcilar gibi) gezer egleniriz, Passat´larimiza bakariz vs... Bu konuda Almanyali Arkadaslar nediyor, varmisiniz bir bulusmaya ??? Türkiye´den Misafir bekleriz aramiza herzaman !

Cakado67 Ercüment ustam sende destek verde buradaki Almanyalilari toplayip bulusma yapalim

Saygilar Yasin

Yasin Kardesim,

ben her zaman hazirim, yeri ve tarihi belirleyelim ileriki zamanlarda, dedigin gibi burda iki kisi degiliz, hem tanismiz oluruz hemde güzel bir gün geciririz,
    eee artik benim patronda Passatci onuda getiririm yanimda. YAni anliyacagin Köln`den iki kisiyiz

Saygilar Ercüment

Orijinalden alıntı: cakado67

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turkwell.com

selamlar

öncelikle gösterge paneli ilgili yasinin dedikleri dogru Nexx sendede yanıyor aynı şekilde giderken konustuk hatta bunu.

Cumartesi günkü görüşmemşz gerçekten çok keyifliydi.

Erdemin aracı harika gerçek bir kuğu nazar değmesin.

benım aracta saguolsun Sercan sayesinde biraz daha güzel göründü gözüme.sercan bu konuda çok hevesli bir o kadarda bilgili.
    ufak bir ugrasla bile cok güzel sonuçlar çıktı ortaya.

512M ustam verdigim link trde yasask bir site DNS değiştirerek girebilirsin.eger sorun o degilse aradaki boşlukları silmen lazım.

haber vermeme meelesine gelince telefonun bende yok.burdan da yazamadım.ama bu zaman kadar ufak tefek buluşalara aradım bir kac kişiyi pek gelen olmadı bende vazgeçtim.

ama artık BULUŞMA lazım ufaktan.

metin bile haber bekliyor.scirroco cular buluşmuş metinde gitmiş kebap yemişler.
    yer bile belli.

metin diyorki ayarlayın yakın bir zamanda bende vag com alıp geleyim.ürünlerdende getireyim hem onları görürler hemde muhabbet ederiz diyor.

BEYLER 4 NİSAN PAZAR ufak bir buluşma için gelen olurmu(esas buluşma yazın)

kısa program

-ümraniye carrefour buluşma 11:00

-çekmeköy saklıbahçe kebap 12:00
    burada geniş bir park alanı,yolu çok rahat,yürüyüş parkuru yok:), açık ve kapalı yeri var havaya göre,ekonomik.
    http://www.saklibahce.com.tr/

-dagılma 17:00,18,19....:)

hadi beyler kendinizi ayarlayın.

sedat

Sedat,

beni Listene ekle diyesim geliyor ama malesef Türkiye´de degilim, ama gelmek cok isterdim .

Türkiye´de düzenleniyor niye Almanya´da düzenlenmesin, onun icin Almanya´da bir bulusma yapalim diyorum . Mayis Aylarinda Havalar düzelir, Mayis ayinda bir bulusma yapalim derim, ben nereye olsa gelirim cakado67 Ercüment ustam bana yakin Mesafede ama burada biz sadece 2 kisi degiliz Almanya´li olan. Tüm Almanya´li arkadaslarim Passat Almanya bulusmasi yapalim artik, bir Hafta sonu hep beraber bulusup iyi zamanlar geciririz birbirimizi yakindan tanismis oluruz, Daglara cikariz (Türkiye´deki Passatcilar gibi) gezer egleniriz, Passat´larimiza bakariz vs... Bu konuda Almanyali Arkadaslar nediyor, varmisiniz bir bulusmaya ??? Türkiye´den Misafir bekleriz aramiza herzaman !

Cakado67 Ercüment ustam sende destek verde buradaki Almanyalilari toplayip bulusma yapalim

Saygilar Yasin

Yasin Kardesim,

ben her zaman hazirim, yeri ve tarihi belirleyelim ileriki zamanlarda, dedigin gibi burda iki kisi degiliz, hem tanismiz oluruz hemde güzel bir gün geciririz,
    eee artik benim patronda Passatci onuda getiririm yanimda. YAni anliyacagin Köln`den iki kisiyiz

Saygilar Ercüment

abi desene 3 Variant´ci olduk simdiden .

Almanyali Passat´ci arkadaslar bulusmaya nediyorsunuz, lütfen Almanyada katilimcilar yazsin, yeri ve Tarihi ona göre belirleriz

Saygilar Yasin

Orijinalden alıntı: srcn09

Desene forum gittikçe güzelleşiyor Aslında her ay tema değişebilir böylece herkesin aracı görüntülenmiş olur Elimde şimdi Canon Eos 500D olucaktı

Resimlerime baktım da Wax etkisini çok güzel göstermiş Gri renk fazla parlamaz ama müthiş parlamış

Sercan,

bana kalsa her Hafta degistirelim ama bu sabit olacaktir sanirim, yoksa Yöneticileri her ay yormamiz gerekecek . Sercan Gümüs Kaplan´dan 3 tane Güzel Resim cekip bana PM ile yolla .

Yarin kis lastiklerini cikariyorum, yazliklari takiyorum, bu saatten sonra artik kar yagmaz heralde... Sali günüde ATU`da randevüm var camlari film yaptiriyorum.
    Resimleri cekip hemen ekliyecem, Amerikan Folie cizilmeye karsi 5 sene garantisi var,biraz pahali ama olsun, %70 e baktim bana biraz acik geldi, bende %80 sectim. Insallah cok siyah durmaz.

Saygilar Ercüment

Sercan,

bana kalsa her Hafta degistirelim ama bu sabit olacaktir sanirim, yoksa Yöneticileri her ay yormamiz gerekecek . Sercan Gümüs Kaplan´dan 3 tane Güzel Resim cekip bana PM ile yolla .

Tamam ben yarın ayrıntılı resimler çekip yollarım sana güneşi iyi kullanmak lazım

Yasin,

Yarin kis lastiklerini cikariyorum, yazliklari takiyorum, bu saatten sonra artik kar yagmaz heralde... Sali günüde ATU`da randevüm var camlari film yaptiriyorum.
    Resimleri cekip hemen ekliyecem, Amerikan Folie cizilmeye karsi 5 sene garantisi var,biraz pahali ama olsun, %70 e baktim bana biraz acik geldi, bende %80 sectim. Insallah cok siyah durmaz.

Saygilar Ercüment

Ercüment ustam,

bende önümüzdeki Cumartesi günü Kislik Lastik´leri nihayet degistiriyorum, VW Servisinde Randevum var ilk benimki degisecek Sabah. Cam Filmi 80% bence cok olmus, sana tavsiyem 65% veya %70 olurdu. Benim Camlar 65% Karartilmis (Dunkel Getönte Scheiben von Werk aus ).

Resimleri bekliyoruz...

Saygilar Yasin

quote:

Yasin,

Saygilar Ercüment

Ercüment ustam,

bende önümüzdeki Cumartesi günü Kislik Lastik´leri nihayet degistiriyorum, VW Servisinde Randevum var ilk benimki degisecek Sabah. Cam Filmi 80% bence cok olmus, sana tavsiyem 65% veya %70 olurdu. Benim Camlar 65% Karartilmis (Dunkel Getönte Scheiben von Werk aus ).

Resimleri bekliyoruz...

Saygilar Yasin

Bizim kışlıklar da bu ayın sonunda çıkıcak

Yasin, daha demin internette dolaşırken başka bir marka forumlarında tema olarak buluşma resimlerini koymuşlar aslında bizde öyle yapabiliriz 18 Temmuz 2009 'da ki buluşmamız da çekilen resimlerden koyabiliriz

Mesela

EDIT:Resmin orjinal boyutu çok daha net küçültüğü için netlik kayboluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 15 Mart 2010; 0:33:58 >
  • Arkadaslar ben yazliklari gecen hafta kendim degistirdim bile Ama benim Passat sizinkiler gibi haighline degil Basis line Alirken arada cok büyük fiyat farki vardi Ama motor 2,0 Tdi 140 ps Schaltgetriebe shadow blue metalic limusine Iki izin yaptim bu arabayla

Orijinalden alıntı: srcn09

quote:

quote:

Yasin,

Saygilar Ercüment

Ercüment ustam,

Resimleri bekliyoruz...

Saygilar Yasin

Bizim kışlıklar da bu ayın sonunda çıkıcak

Yasin, daha demin internette dolaşırken başka bir marka forumlarında tema olarak buluşma resimlerini koymuşlar aslında bizde öyle yapabiliriz 18 Temmuz 2009 'da ki buluşmamız da çekilen resimlerden koyabiliriz

Mesela

EDIT:Resmin orjinal boyutu çok daha net küçültüğü için netlik kayboluyor...

Sercan fikir fena degil, niye olmasin. Bu Resimlerin Orjinal Formatlisini da yolla bana

Yazın buluşmayı yapınca değiştiririz.

Neden köpükle yıkatmıyorsun arabayı? Bana serviste öyle dediler hep köpükle yıkatıyorum.ama kurularken bez hep kirli kalıyo.sadece köpük yeterli olmuyo galiba ama yıkamacıların uyduruktan süngerinide sürdürmek istemiyorum, sercanın dediği eldivenden almak lazım.

Selamlar
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.