Şimdi Ara

VW JETTA JANT SEÇİMİ LÜTFEN YARDIMCI OLUN...???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR '2008 MODEL VW JETTAYA' ASAĞIDA LİNKİNİ VERDİĞİM '17 İNÇ GOLF R, SCİROCCO R JANTI' BULDUM FİYAT 850 TL.SİZCE BU FİYATA JANT ALINIRMI?BU UCUZ FİYATLI JANTLARDAN KULLANAN VARMI ? ARACA EKSİSİ NE OLUR?DUYDUĞUMA GÖRE ORİJİNALLERE GÖRE DAHA AĞIR VE KALİTESİZ OLDUĞU...ÇUKURLARDA FALAN YAMULMA VS...SİZCE NE KADAR DOĞRUDUR? SATICIYA SORDUĞUMDA BİJON ÖLÇÜSÜ VS. JETTAYA UYUMLUDUR CEVABINI ALDIM...VE EN ÖNEMLİSİ ARACIN RENGİ FÜME RENK SİZCE BU KASA JETTAYA 'GOLF R,SCİROCCO R' JANTI YAKIŞIRMI? UYARMI ? GÖRÜNÜM OLARAK NASIL GİDER?SAYGILAR....ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER....

www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-17-inc-jant___vw-golf-r-ve-scirocco-r-janti___muzaffer-ticaret-111383378/detay

• Jetta ya çok uyumlu değil gibi sanki ama zevk meselesi.
  • o jant olmaz. Hoş durmaz.

Aracın rengi ne?

ona göre bi önerim var
  • aracın rengi fümedir....önerinizi bekliyorum....

• Bence 2008 Jettaya yakışacak en güzel jantlar bunlar. Tasarımları bildiğim kadarıyla AUDI ye ait bu jantların. Fiyatı uygun görünüm olarak sağlam bir yapısı var. Piyasadaki jantların %40 ı yan sanayi jantlar. Problem yaşayacağınızı sanmıyorum.

• araç zaten 1.4 tsi dsg comforline yani 16 inç comfortline jantları var ustünde bu jantların üstünde şuan ış lastikleri bulunmakta.yaz lastikleride eskidiği için bende yaz lastiği alacaktım hazır almışken jant ta alıyım ikisi bir olsun her sene söküp takmaktan uğraşmıyım diye düşündüm...oyüzden bence de R janti yakışacak gibi duruyor yeni kasa jettalarda bu janttan çok var ama benim aracın kasasında hiç görmedim bu janttan ondan nasıl yakışacağı hakkında halaa bir bilgim yok ......:/ yinede saolun cevap verdiğiniz için.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW Golf 5 Arıza - Yardım Lütfen
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dandık jantların da kendıne ve markasına gore kalıtesı vardır. Yanı derlerya çin malı var çin malı var dıye heh işte aynı durum. Kımı çok dayanıklı olur kımı ılk çukurda kırılır ve hayatınızı rıske atar. Buna dıkkat ederek jant seçmenızde yarar var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.