Şimdi Ara

VW ID4 Sahipleri nerede ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: nightblueist , nightblueist Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ID4 sahiplerini hiçbiryewrde bulamıyorum

Telefonla sorduğumda tüm sahiplerinin çok memnun olduğunu söylüyorlar.

ID4 whatsapp grubu ya da forumu filan var mı acaba ,

doğru düzgün ID4 kullanıcı yorumu bulamıyorum.

saygılar

Lütfen evinizde yediğiniz tavuk,balık,kırmızı et gibi gıdaların artıklarını bir poşette apartmanın çöp konteynerinin içine değil YANINA ağzı açık bir şekilde bırakın. Bırakın ki kediler, köpekler kolaylıkla doysunlar. Çöp konteynerinin içine attığınızda özellikle köpekler bıraktığınız artığı alamıyorlar ya da alırken sakatlanabiliyorlar. Eziyet değil merhamet edelim !
  • istanbulda oturuyorum haftada 1-2 id4 görüyorum ancak. yani bi cacık olmaz ondan. id7 daha hiç görmedim.

kısa menzil togg un bile daha çok bataryası var, 54kw herhalde o bile. ama kimse kısa menzil amıyor. 1360 ilanın 60 ı kısa menzil sadece Togg da.

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • Bu araç Taigo'nun elektriklisi gibi değil mi ya. Bir de id6 xprolar falan var. 3 yıl önce 2400'e alanlar olmuş çin üretimi ikinci elde 3-4 yıldır öylece binilmeden satılmayı bekleyen 2000-2600 arası fiyatlara birine itelemeye çalışanlar var.

3 yıl önce 2400 demek ne demek biliyor musunuz? Neredeyse 2 tane G20 parası vemişler. Of yarabbi. Ben de Tesla'dan zarar ettim diyordum. Akıl alır gibi değil. Galericilerin ithal ettiği üstelik elektrikli bir aracı millet nasıl alır ya. İnanılır gibi değil. En ufak arızada Doğuş kılını bile kıpırdatmaz.

Hakkı'da vermiş gaza milleti Süpermiş harikaymış. motorsiklet ekranı gibi erkana bakıp bir vaow diyişine gaza gelenler olmuş demek ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synthesizer -- 8 Kasım 2025; 0:1:7 >
    DH 2005 Üyesi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.