Şimdi Ara

VW ID4 Sahipleri nerede ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
2
Favori
2.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ID4 sahiplerini hiçbiryewrde bulamıyorum

Telefonla sorduğumda tüm sahiplerinin çok memnun olduğunu söylüyorlar.

ID4 whatsapp grubu ya da forumu filan var mı acaba ,

doğru düzgün ID4 kullanıcı yorumu bulamıyorum.

saygılar

Lütfen evinizde yediğiniz tavuk,balık,kırmızı et gibi gıdaların artıklarını bir poşette apartmanın çöp konteynerinin içine değil YANINA ağzı açık bir şekilde bırakın. Bırakın ki kediler, köpekler kolaylıkla doysunlar. Çöp konteynerinin içine attığınızda özellikle köpekler bıraktığınız artığı alamıyorlar ya da alırken sakatlanabiliyorlar. Eziyet değil merhamet edelim !
  • O kadar boş yorum yapmışsın ki hocam gören inanır. Koltuğuna geçip teslayla kıyaslayan herkes daha konforlu olduğunu biliyor.

Araç tiguan dan daha geniş bir araç c suv.

23000 km ortalamam 16 civarı. (Çoğu soğuk zamanlarda uzun yolda yapıldı bu aracın)

pili 60kw olsa tadından yenmezdi.

en büyük eksisi uzaktan erişimin olmaması.

o sahibinden de satılmayan araç yurtdışından gelme garantisiz olduğu için ha zarar ettirdi mi tabiki ettirdi altın bazında 1600 e aldım maliyetim 2.8 falan ama tesla alsam da aynı sorunu yaşayacaktım.

İd 4 sahibiyim. Aracımdan çok memnunum.Elektrikli bir araç kullandılktan sonra yakıtlı bir araç kesinlikle almam artık.Müthiş rahat ve konforlu. Yazdan yaza biirkaç kez ş dışına çıkan biri olarak zaten uzun yolda 3 saatte bir mola veriyorum.Ort 100-110 hızlarda sakın kullanan bir sürücü profili için elektrikli araçlar çok uygun.Deposu bir wc molasında doluyor.Şarj alım hızı yüksek bir araç özellikle%80sonrası.450 ş içi ,min 300 km ş dışı menzil yapıyor. Vw servis ağıda geniş her ilde var. Tesla ve togg gibi değil.

Taigo ya benzetenler ise muhtemelen bulutları da dinazor a benzetiyordur.

• istanbulda oturuyorum haftada 1-2 id4 görüyorum ancak. yani bi cacık olmaz ondan. id7 daha hiç görmedim.

kısa menzil togg un bile daha çok bataryası var, 54kw herhalde o bile. ama kimse kısa menzil amıyor. 1360 ilanın 60 ı kısa menzil sadece Togg da.

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • Bu araç Taigo'nun elektriklisi gibi değil mi ya. Bir de id6 xprolar falan var. 3 yıl önce 2400'e alanlar olmuş çin üretimi ikinci elde 3-4 yıldır öylece binilmeden satılmayı bekleyen 2000-2600 arası fiyatlara birine itelemeye çalışanlar var.

3 yıl önce 2400 demek ne demek biliyor musunuz? Neredeyse 2 tane G20 parası vemişler. Of yarabbi. Ben de Tesla'dan zarar ettim diyordum. Akıl alır gibi değil. Galericilerin ithal ettiği üstelik elektrikli bir aracı millet nasıl alır ya. İnanılır gibi değil. En ufak arızada Doğuş kılını bile kıpırdatmaz.

Hakkı'da vermiş gaza milleti Süpermiş harikaymış. motorsiklet ekranı gibi erkana bakıp bir vaow diyişine gaza gelenler olmuş demek ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synthesizer -- 8 Kasım 2025; 0:1:7 >
    DH 2005 Üyesi

• o kadar bombalamissiniz ki.varsa 1 tane sahibi bile gelmez artik.

yok mu 1 tane kara murat

demek ki cok satilmiyor bu arac

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Lütfen evinizde yediğiniz tavuk,balık,kırmızı et gibi gıdaların artıklarını bir poşette apartmanın çöp konteynerinin içine değil YANINA ağzı açık bir şekilde bırakın. Bırakın ki kediler, köpekler kolaylıkla doysunlar. Çöp konteynerinin içine attığınızda özellikle köpekler bıraktığınız artığı alamıyorlar ya da alırken sakatlanabiliyorlar. Eziyet değil merhamet edelim !
  • whatsapp.com
    Yeni VW Elektrikli Araç Topluluğu
    https://chat.whatsapp.com/DKwweQo5SOk37vishJSYkN

Yaklaşık 1 yıldır var bu grup.

• synthesizer kullanıcısına yanıt

O kadar boş yorum yapmışsın ki hocam gören inanır. Koltuğuna geçip teslayla kıyaslayan herkes daha konforlu olduğunu biliyor.

Araç tiguan dan daha geniş bir araç c suv.

23000 km ortalamam 16 civarı. (Çoğu soğuk zamanlarda uzun yolda yapıldı bu aracın)

pili 60kw olsa tadından yenmezdi.

en büyük eksisi uzaktan erişimin olmaması.

o sahibinden de satılmayan araç yurtdışından gelme garantisiz olduğu için ha zarar ettirdi mi tabiki ettirdi altın bazında 1600 e aldım maliyetim 2.8 falan ama tesla alsam da aynı sorunu yaşayacaktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuckuss -- 8 Kasım 2025; 19:42:44 >

Taigonun elektiriklisiymis. Yuh artık kaç para aldınız bu yorumlar için. Hayatında ID 4 Test aracına bindi mi ? Onuda geçtim VW ne bindinmi derler adama ?

Aracınızın Tesla'dan konforlu olması çok matah bir şey değil ki. Aracınız muhtemelen CLK Merceses'ten de daha konforlu bu onu daha iyi bir araç yapmaya yetmez. Tesla ile kafa kafaya değşelim desek atlarsınız burada eddebiyat yapmaya gerek yok.

Ayrıca ben id6 araca kötü demedim.

Benim şaşırdığım Doğuş harici Çin'den ithal edilen araçları o fiyatlara satmaları ve birilerinin satın alması. Bu araç resmi ithalat gelmiyorsa ve bir tek bu gri ithalatla geliyorsa ülkede tek başınızasınız demektir. SWM falan alanların bile bir dayanağı var bu araçlara Doğuş otoda lastik bile değiştirmezler.

Elektrikli araç demek akıllı cihaz demek. Yerel bir destek olmadan deli fiyatlara almak için de deli olmak gerek. Altını falan geçin id6 Pro modelleri 2400'den satılmış 3 SENE ÖNCE.

DH 2005 Üyesi
  • marlon2000 kullanıcısına yanıt

2000 doğumluysan sen bezle dolaşırken biz bu forumda FSI motoru tartışıyorduk, ötede oyna.

DH 2005 Üyesi
  • synthesizer kullanıcısına yanıt

O 2000 FDH logu . Emin ol abi. Yasindayimdir.

Komik sey seni

Evet taigonun elektriklisi..maalesef sizi ciddiye alıp uzun cevap yazanlar olmuş. fikrinizin olmadığı konuları meşgul etmeyin.

• İd 4 sahibiyim. Aracımdan çok memnunum.Elektrikli bir araç kullandılktan sonra yakıtlı bir araç kesinlikle almam artık.Müthiş rahat ve konforlu. Yazdan yaza biirkaç kez ş dışına çıkan biri olarak zaten uzun yolda 3 saatte bir mola veriyorum.Ort 100-110 hızlarda sakın kullanan bir sürücü profili için elektrikli araçlar çok uygun.Deposu bir wc molasında doluyor.Şarj alım hızı yüksek bir araç özellikle%80sonrası.450 ş içi ,min 300 km ş dışı menzil yapıyor. Vw servis ağıda geniş her ilde var. Tesla ve togg gibi değil.

Taigo ya benzetenler ise muhtemelen bulutları da dinazor a benzetiyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buzdolabi -- 9 Kasım 2025; 10:12:59 >

Valla benim tesla alacak gücüm var çok şükür ama hiç bakmıyorum. Cupra Born, EX30 bir ihtimal T10x baktığım araçlar.

EX30 kullandım, Id4 kullandım, İoniq 5 kullandım, hepsi kaya gibi. Yol konforu, süspansiyon kalitesi ve genel paha hissinden hepsinden keyif aldım. MG4 bile Tesla'dan daha tok bir araç. Hiç birinde ne o Tesla'daki malzeme inceliği, basitlik ve yokluk hissi var, ne de süspansiyonlarında vuruntu, içeride çatırtı çuturtu bızırtı.

Bu işleri çözememiş ve üst düzeyde beceremeyen aracın, muazzam dijital entegrasyonu, verimliliği, müthiş ısı pompası vs umrumda değil. Hala bizim gibi eski kafa bir kaç dinozor kaldı maalesef. Arkadaşta o yüzden alacak gücü olsa bile ID4 almış olabilir.

Bu arada ben de Id4'le ilgili boş boş konuştum zamanında yok Vw bitti, araba kötü, menzil kısa vs evet menzil kısa, araç satmayabilir bu haliyle ama MEB platformu harika bir altyapı.

• Bu araç pil eskime oranı sıralamasında ön kötü araç çıkıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.