Şimdi Ara

vw golf 5000tl lik mekatronik sorunu!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam, arkadaşlar, kullandığım 2007 model 130binde otomatik vitesli golfde nadirende olsa 3ten 4 e geçerken vuruntu yapıyor. Servise götürdüm. Sorunun şanzımanın mekatronik denen bir parçasında olabileceğini örğendim. Buraya kadar sorun yok ama bu parçanın değişiminin 5000 tl civarında olduğunu öğrenince bu vwlerden fena soğudum çünkü aynı sorun bi yakınımın 2004 touareginde de olmuştu. Bu kronik bir sorun mudur? yani arabayı satsam en fazla 25 eder. Satıp kurtulayım diorum

• benım zamanımda 3800 lıraydı ama ben garantıden degıstırtmıstım
  • Sözüm sadece wv'ye değil satarkan kazandıkları arabadan daha çok kar ediyorlar bir parça değişiminde işe bak...
  • DSG ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nemesis

Selam, arkadaşlar, kullandığım 2007 model 130binde otomatik vitesli golfde nadirende olsa 3ten 4 e geçerken vuruntu yapıyor. Servise götürdüm. Sorunun şanzımanın mekatronik denen bir parçasında olabileceğini örğendim. Buraya kadar sorun yok ama bu parçanın değişiminin 5000 tl civarında olduğunu öğrenince bu vwlerden fena soğudum çünkü aynı sorun bi yakınımın 2004 touareginde de olmuştu. Bu kronik bir sorun mudur? yani arabayı satsam en fazla 25 eder. Satıp kurtulayım diorum

sağlam bir ustanız varsa, çıkma parça kullanabilirsiniz.
    ankarada olsanız hallederdik...
  • quote:

Selam, arkadaşlar, kullandığım 2007 model 130binde otomatik vitesli golfde nadirende olsa 3ten 4 e geçerken vuruntu yapıyor. Servise götürdüm. Sorunun şanzımanın mekatronik denen bir parçasında olabileceğini örğendim. Buraya kadar sorun yok ama bu parçanın değişiminin 5000 tl civarında olduğunu öğrenince bu vwlerden fena soğudum çünkü aynı sorun bi yakınımın 2004 touareginde de olmuştu. Bu kronik bir sorun mudur? yani arabayı satsam en fazla 25 eder. Satıp kurtulayım diorum

aracınızın motor ve şanzımanı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

quote:

Sayın kocaballi, ben Ankara'dayım, mekatroniği çıkma olarak nereden, ne kadara buluyorsunuz, bulabilirsiniz? Bilgi verirseniz sevinirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: macemre

quote:

quote:

Sayın kocaballi, ben Ankara'dayım, mekatroniği çıkma olarak nereden, ne kadara buluyorsunuz, bulabilirsiniz? Bilgi verirseniz sevinirim.

bu benim işim değil, sağlam bir ustam var, vw-audi cidir. İşinin erbabıdır.

isterseniz pmden ulaşın iletişim bilgilerini vereyim, ondan bilgi alırsınız.....

• 102 beygirlik giriş seviyesi 1.6 motor. Şanzıman tiptronik ama dsg değil, 6 ileri. Pazaetesi günü arabayı incelemeleri için bırakıcam. O incelemeden bile 100 tl çarpıcaklarmış. Eğer sorun kesinleşirse şikayet maili yağdıracam. Tamam garantisi bitti ama sonuçta kullanıcı hatasından kaynaklanan bişey değil bu. vw nin şanzımanının dandikliği. Ya sorun devamlı hale gelmeden satacam yada hiç olmazsa iyi niyet garantisi altında sağlam bi indirim isticem. Satsam 25 anca eder. Masraf 5000tl! range rover fln olsa neyse dicem. Böle dandik arabalara bu kadar pahalı şansıman koymasınlar ozaman.
  • quote:

quote:

quote:

bu parçaların sıfırına bile güvenilmiyor. çıkmasına hiç güvenilmez anca 1000tlye fln yaparlarsa risk alınabilir

• satın sattığınız kişiye de sorununu saklamadan anlatın.ben olsam uğraşmazdım.
  • dava açarsanız kazanırsınız..

Bu tip sorunlar kullanıcı hatası olmadığı için (sizde özel bir durum var mı bilmiyorum) bilirkişi heyeti tüketici lehine karar veriyor.. Haliyle mahkemede..

Bizde tüketici mahkemeden korktuğu için satıp uzaklaşmayı tercih ediyor..

Mahkeme sonucunda sizin bir kusurunuz yoksa ücretsiz değişim yaparlar.. Tüketiciler çekinmeden dava açarsa bir süre sonra ictihat oluşacak ve davalar çok kısa sürecektir..
  • Dava açın bence de, inanın sandığınız kadar zahmetli değil.Tüketici haklarına başvurun onlar sizi bilgilendirecektir.
  • quote:

102 beygirlik giriş seviyesi 1.6 motor. Şanzıman tiptronik ama dsg değil, 6 ileri. Pazaetesi günü arabayı incelemeleri için bırakıcam. O incelemeden bile 100 tl çarpıcaklarmış. Eğer sorun kesinleşirse şikayet maili yağdıracam. Tamam garantisi bitti ama sonuçta kullanıcı hatasından kaynaklanan bişey değil bu. vw nin şanzımanının dandikliği. Ya sorun devamlı hale gelmeden satacam yada hiç olmazsa iyi niyet garantisi altında sağlam bi indirim isticem. Satsam 25 anca eder. Masraf 5000tl! range rover fln olsa neyse dicem. Böle dandik arabalara bu kadar pahalı şansıman koymasınlar ozaman.

hadi satttınız diyelim.belki bir devlet memru eski aracını satacak üstüne kredi çekip aracınızı alacak yazık değilmi o adama,aynı sorunu bende megan2 yasadım 2 den 3 geçerken zorluyor ve vuruntu yapıyordu bin tl masraf yaptım çıkma parça taktırdım gayet güzel oldu ama arabadan soğuduğum için sattım şimdi manuel araç aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saruhan33 -- 6 Ocak 2012; 23:02:37 >

• Hocam, geçmiş olsun. Preminyumcu arkadaşları konuya davet ediyoruz. Ama pek oralı değiller galiba?

Ya bu VW fanları olmasa neye güleceğiz biz?
  • Geçmiş olsun hocam. İkinci el araçtan iyice soğudum. Gerekirse 1 sene daha sıkacağım dişimi 0 alacağım.
  • Bendeki sorun şuan okadar ciddi değil aslında yani 100 km gitsem belki 1 kere vuruntu yapıyor. Devamlı olan bişey değil nadiren oluyo ama ne zaman yapcağı belli değil sonuçta. Ben araba konusunda titizimdir. Sinir olurum. Garantisi olmadığı için davanın pek bi faydası olacağını düşünmüyorum. Sonuçta 130binde araba. eskimiş deyip atarlar gibime geliyor. Uğraştığımla kalırım. Ayrıca prosedurun nasıl işlediği hakkında hiçbir fikrim yok

Googledada baktım yerli olsun yabancı olsun çok sıkıntı çeken varmış bu parçadan hatta yeni 7 ileri dsglerde daha sık görülüyormuş anladığım kadarıyla

Sırf parçanın fiyatına 4250 tl dediler. Şanzıman yağı flnda değişmesi gerekirmiş bu parçayla. İşçilik fln derken 6000 i bile bulabilir. Hayır yaptırsam bile güvenim kalmadı yeniden bozulmayacağı ne malum.
  • olur öle şeyler....
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bu benim işim değil, sağlam bir ustam var, vw-audi cidir. İşinin erbabıdır.

isterseniz pmden ulaşın iletişim bilgilerini vereyim, ondan bilgi alırsınız.....

ucuza halledebilceksek ankaraya bile gelirim yani sonuçta 5-6bin liradan bahsediyoruz. Çokda merak ettim şu parçanın neye benzediğini. Arabamdanda çok memnundum. Nazar dedi.

• Bu ne biçim fiyattır ya, el insaf.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.