Şimdi Ara

VW GOLF 1.4 TSI MI AUDI 1.4 TSI MI???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2.arac a3 1.4 tsi 125 bg s tronic

hangisini almaliyim diye karar veremiyorum cunku fiyatlari bile belli degil..bu iki aracin ne zaman gelecegini ne kadara satilacagini konusunda bilgisi olan lutfen paylassin???
    sizce hangisini almaliyim??audiye fazladan para vermek mantiklimi??

golf 122 bg midline i 36800 e aldigini soyleyen arkadaslar var..buna dsg+comfortline yapsak 43000 ytl civari olur ??
    audi ise 27000 eurodan duz vites basliyor bunuda 32000 euroya stonic+ambition+xenon alabilecegimi soyleyenler oldu..
    comfortline ile ambition arasinda donanim olarak hangisi daha iyi??audinin donaniminda neler oldugunu bulamadim..golfte xenon varmi onuda bilmiyorum???sonucta donanim farki yoksa vede aralarinda 8 10 bin ytl fark varsa ben golften yanayim..ayrica a3 un golften daha once yenilenecegini dusunuyorum..a5 a4 yenilendi sira a3 te..

sonucta hepsi varsayimdan ibaret araclari nisanda gelecegi soyleniyor..siz olsaydiniz ne yapardiniz??yada onerileriniz nedir??

• a3 sanırım sonbaharda yenilenecek ancak yenilenme bir facelift yani makyajdan ibaret. a3'ün baz fiyatları zaten pahalı, donanım olarak da comfortline bir golf ile hemen hemen aynı seviyededir diye düşünüyorum. audi'de herşey opsiyonel, full'leyince 100 milyara çıkıyor fiyatı

biri a3 öbürü golf. aynı platformdalar, ortak parça kullanımı çok fazla ama a3'ün malzeme kalitesi, marka imajı ve karizması had safhada. arada da 15bin lira var işte
  • Eğer 27000 Avroluk Audi'ye baktıysan yanıltıcı oluyor dostum. Aynı hesabı ben de yapıyordum bir zamanlar. Fakat Audi bayine gittiğinde gerçeklerle yüzyüze geliyorsun. Bir de bakıyorsun ki o 27000 Avroluk Audi'nin direksiyonu bile pilastik. Eğer adam akıllı donanımlı, o paraya değecek bir Audi almak istiyorsan en az 58000YTLyi gözden çıkaracaksın. Karşılaştırma yaptığın Golf'e ise 40000YTL ile ortalama donanımın üstünde,seni tatmin edecek bir araç alırsın fakat Golf'lerin de mayısta kasa değiştireceğini unutma. Yani işin zor. Aynı aşamalardan ben de geçiyorum şu aralar. İnan araba alınacak en kötü döneme denk gelmişiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optiboy -- 19 Ocak 2008; 18:50:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: optiboy

Eğer 27000 Avroluk Audi'ye baktıysan yanıltıcı oluyor dostum. Aynı hesabı ben de yapıyordum bir zamanlar. Fakat Audi bayine gittiğinde gerçeklerle yüzyüze geliyorsun. Bir de bakıyorsun ki o 27000 Avroluk Audi'nin direksiyonu bile pilastik. Eğer adam akıllı donanımlı, o paraya değecek bir Audi almak istiyorsan en az 58000YTLyi gözden çıkaracaksın. Karşılaştırma yaptığın Golf'e ise 40000YTL ile ortalama donanımın üstünde,seni tatmin edecek bir araç alırsın fakat Golf'lerin de mayısta kasa değiştireceğini unutma. Yani işin zor. Aynı aşamalardan ben de geçiyorum şu aralar. İnan araba alınacak en kötü döneme denk gelmişiz.

golfun mayista kasa degistirecegini nereden duydun..simdi araba alsan zaten nisana geliyor...almam o zaman..hakkaten en kotu zaman ama bana nisanda en olmadi mayis basi gibi araba kesin lazim..ayrica su an arabam yok olsa idare ederdim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drserkarakus -- 19 Ocak 2008; 18:53:20 >

• Golf önümüzdeki yıl kasa değiştirecek, onun da hangi ay olacağı belli değil gerçi

Bu yıl için içiniz rahat olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: drserkarakus

quote:

Orjinalden alıntı: optiboy

Eğer 27000 Avroluk Audi'ye baktıysan yanıltıcı oluyor dostum. Aynı hesabı ben de yapıyordum bir zamanlar. Fakat Audi bayine gittiğinde gerçeklerle yüzyüze geliyorsun. Bir de bakıyorsun ki o 27000 Avroluk Audi'nin direksiyonu bile pilastik. Eğer adam akıllı donanımlı, o paraya değecek bir Audi almak istiyorsan en az 58000YTLyi gözden çıkaracaksın. Karşılaştırma yaptığın Golf'e ise 40000YTL ile ortalama donanımın üstünde,seni tatmin edecek bir araç alırsın fakat Golf'lerin de mayısta kasa değiştireceğini unutma. Yani işin zor. Aynı aşamalardan ben de geçiyorum şu aralar. İnan araba alınacak en kötü döneme denk gelmişiz.

golfun mayista kasa degistirecegini nereden duydun..simdi araba alsan zaten nisana geliyor...almam o zaman..hakkaten en kotu zaman ama bana nisanda en olmadi mayis basi gibi araba kesin lazim..ayrica su an arabam yok olsa idare ederdim..

Bu bilnen birşey zaten. Ayrıca daha iki gün önce VW bayine gittim ve yetkili kişiye de teyid ettirdim. Sadece Golf değil Focus'larda da aynı sorun var mağlesef . Ayrıca sene başı olması ve aralıkta çok araç satılmasından dolayı galerilerde araç sıkıntısı da var. Kendin istediğin özelliklere uygun araç bulmaka zorluk çekebilirsin. Mayısa kadar vaktin varsa bekle derim, benim en fazla bir ay vaktim var. O yüzden bekleyemiyorum. Vaktim olsa hiç düşünmem mayısı beklerim. Golf'e bakıp kararımı veririm.

• kasa değişeceğini nerden çıkartıyorsunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW JETTA 1.2 TSi ALINMALI MI ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sorduğun soru çok zor. İki araba da çok güzel çünkü. Özellikle motorları harika. İki arabaya da siyah renk fena yakışıyor. A3 tabi ki Golf'ten fiyat olarak biraz daha pahalı. Ama imkanın varsa A3 al derim. Golf düşünüyorsan eğer ve uzun bir zaman bineceksen Golf Comfortline donanımını al derim.
  • A4 tsı otmatiği yok sanırım ama ful 35 bin euro

o fiyata Golf GT 170 hp DSG alırsın hatta cebinde parada kalır
  • bir vw bayisi babam ile calisiyor..aslinda benim vw marka bir araba almam her acidan avantajli..alirken ucuza almaktan bahsetmiyorum zaten ben onu gectim arabayi bulsam parasini dusunmeyecegim..ama bakim olsun her turlu problemlerimde isimi rahatca halledebilirim..bundan dolayi golfe daha yakinim ayrica 8 10 bin ytl de fark olmasida cabasi...benim zaten 170 bg de gozum yok beni 1.4 tsi motorun etkiledigi tek yonu cok az yakmasi..
  • imkanın varsa bencede A3 al
  • öncelikle A3 de 1.4 tsı yok 1.4 tfsı motor dan basediyorsun galiba....

Audi A3 Golf den daha kaliteli,prestijli,daha iyi yol tutuyor

Golf ise daha konforlu,daha ferah ve geniş en önemlisi a3 1.4 tfsı 55-60 ytl ken Golf GT TSI 170 hp 50 lerde

vede daha performanslı dsg sanzımanlı bir araç buda ayrı bir artısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unknown.Artist. -- 19 Ocak 2008; 22:03:44 >
  • a3 daha iyi ama pahaldır.pahalı olmasına karşın kalitelidir
  • golf tsi derim..
  • 1,4 tsi 122 hp comfortline dsg 7 ileri tercihimdir.
  • bence fazla para vermene geek yok Golf derim
  • A3 golf'ten daha kaliteli

Konfor olarak her iki araç aynı

Donanım olarak vereceğiniz paraya göre değişir ekstralar

Fiyat/performans ise golf derim
  • dogusta calisan bir bayan golfun bu yaz kasa degistirecegini soyledi.a3 sportbackin ise 2009 sonu gibi degisecegini soyledi..gel de simdi golf al.zaten simdi siparis etsek ki hala gelip gelmeyecegi bile belli degil diyorlar nisandan once olmasi imkansiz.arabayi alirsam iki ay sonra kasasi degisecek..a3 fiyati sordum en alt donanima esp+storonic vites ekledince 27000 euroya geldigini soylediler..ama net fiyat degil hersey subat ayinda belli olacakmiis..
  • quote:

Orjinalden alıntı: drserkarakus

dogusta calisan bir bayan golfun bu yaz kasa degistirecegini soyledi.a3 sportbackin ise 2009 sonu gibi degisecegini soyledi..gel de simdi golf al.zaten simdi siparis etsek ki hala gelip gelmeyecegi bile belli degil diyorlar nisandan once olmasi imkansiz.arabayi alirsam iki ay sonra kasasi degisecek..a3 fiyati sordum en alt donanima esp+storonic vites ekledince 27000 euroya geldigini soylediler..ama net fiyat degil hersey subat ayinda belli olacakmiis..

euro birkaç aya kadar fena halde şişebilir
    eğer arabayı alıp bineceksen şimdiden almaya bak derim

şubat sonunu geçirme bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.