Şimdi Ara

VW GOLF 1.4 TSI MI AUDI 1.4 TSI MI??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dostum paran çoksa A3, paran değilde mantığın çoksa Golf...

Yani hem zevk meselesi , hem de para meselesi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: focuss

Dostum paran çoksa A3, paran değilde mantığın çoksa Golf...

Yani hem zevk meselesi , hem de para meselesi...

ben zaten golf alacaktim ama nisandan once gelmiyor.asil kotu olan bu yaz kasa degisiyor..
  • Audi A3 ağustos ayında (2009 model) kasa makyaj yiyor... İç mekan falan değil ancak sadece kasa birazcık değişecek.

Golf ise 2009 model (yine 2008 ağustos olur heralde) tamamen değişecek diye biliyorum ben... Yani Golf VI gelecek...

Bu iki araçta çok güzel motorlara sahip, Golf fiyat/performans ta süper, A3 ise kalite ve karizmada... Ama iki araç içinde kötü bir dönem, aldığınız araç 1 sene içinde eski kasa olabilir...

Bu arada vermiş olduğunuz motor seçeneklerinin ikiside henüz gelmedi... Stronic 1,4 TFSI A3, nisan gibi, 122 bg. lik golf ise yeni kasalarla birlikte gelicek diye biliyorum...

Şu anda araç almak şartsa kolay gelsin diyorum.. Ama bekleyebilirsen kesinlikle bekle...

Ambition donanımlı bir A3 de, ne yok (önemli olabilecek ve eklemek isteyebileceklerin) onu söyleyeyim;

- Orta kol dayama
    - Işık paketi (ışıklı makyaj aynaları vs..)
    - Direksiyondan kumandalı radyo/teyp (s-tronic alınca bunu alırsan direksiyondan kumandalı vites de geliyor)
    - Xenon
    - Sunroof
    - Radio concert (mp3 player ve 8 haporlör için)
    - ESP

Bunlar haricindeki diğer araçlarda olan donanımlar ambition alıncada standart olarak geliyor. (far, yağmur sensörü, karatmalı ayna, alaşım jant, çift yönlü oto.klima, ASR...vs...vs...)

Aynı donanımlı golf ile A3 arasında 8-10 bin TYL fark olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerobero -- 21 Ocak 2008; 10:14:39 >

• A3 almak daha mantıklı
    doğal bir alıcı ve hayran kitlesi 2.elde kafadan var
    satarken hiç zorlanmazsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aerobero

Audi A3 ağustos ayında (2009 model) kasa makyaj yiyor... İç mekan falan değil ancak sadece kasa birazcık değişecek.

Golf ise 2009 model (yine 2008 ağustos olur heralde) tamamen değişecek diye biliyorum ben... Yani Golf VI gelecek...

Bu iki araçta çok güzel motorlara sahip, Golf fiyat/performans ta süper, A3 ise kalite ve karizmada... Ama iki araç içinde kötü bir dönem, aldığınız araç 1 sene içinde eski kasa olabilir...

Bu arada vermiş olduğunuz motor seçeneklerinin ikiside henüz gelmedi... Stronic 1,4 TFSI A3, nisan gibi, 122 bg. lik golf ise yeni kasalarla birlikte gelicek diye biliyorum...

Şu anda araç almak şartsa kolay gelsin diyorum.. Ama bekleyebilirsen kesinlikle bekle...

Ambition donanımlı bir A3 de, ne yok (önemli olabilecek ve eklemek isteyebileceklerin) onu söyleyeyim;

- Orta kol dayama
    - Işık paketi (ışıklı makyaj aynaları vs..)
    - Direksiyondan kumandalı radyo/teyp (s-tronic alınca bunu alırsan direksiyondan kumandalı vites de geliyor)
    - Xenon
    - Sunroof
    - Radio concert (mp3 player ve 8 haporlör için)
    - ESP

Bunlar haricindeki diğer araçlarda olan donanımlar ambition alıncada standart olarak geliyor. (far, yağmur sensörü, karatmalı ayna, alaşım jant, çift yönlü oto.klima, ASR...vs...vs...)

Aynı donanımlı golf ile A3 arasında 8-10 bin TYL fark olur...

bana verilen bilgiye gore a3 3 kapi makyaj yiyecekmis sportpack ile 3 kapi arasinda zaten fark var.arka stop lambalari bile degisik..
    aklima baska fikirlerde geliyor acaba passat 1.4 tsi mi alsam ama onda dsg yok sanirim.trendline alsam bile donanimli golf audi gibi..fiyatta 47bin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drserkarakus -- 21 Ocak 2008; 12:38:48 >

• Para çoksa, sıkıntı olmayacaksa A3 al farkı yaşa, sıkıntılı bütçe ise 2.eli de düşün Golf al.
  • a3 makyaj gördü zaten
  • 1.4tsi 122 ve 1.4 tfsi 125lik motorlara lpg uygulanabiliyormu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: .thekillingroad.

a3 makyaj gördü zaten

bir daha görecek...
  • quote:

Orjinalden alıntı: desiya

1.4tsi 122 ve 1.4 tfsi 125lik motorlara lpg uygulanabiliyormu ?

FSI ya uygulamalar başlamıştı sanırım ama yaygın değil..
    bu motorlar da turbolu FSI olduğuna göre uygulanıyor olabilir
  • quote:

Evet.

http://resim.donanimhaber.com/m_19852103/mpage_1/key_//tm.htm#19852103
  • ben demiştim demek istemiyorum ama artık audi A3 veya euro dolara indeksli araba alınmaz
    audi A3 bir ay önce 60 birimse
    önümüzdeki ay en az 70 birim olur
    3 kuruş para varsa euro dolara yatırmak en mantıklısı
    bu hadise önümüzdeki 5-6 ay devam edecek ilgilenenlere
    hazirana kadar müthiş bir tsunami var global ekonomide
    bu tsunamiden ne kadar deniz kabuğu toplarsanız o kadar kardır

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/8070114.asp?gid=196&sz=97794
  • quote:

TSİ 140bg yanılmıyorsam 122 değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdor

quote:

TSİ 140bg yanılmıyorsam 122 değil

evladım sen kaç yaşındasın ? ben 20 ama sen 10 sanırım ..

122lik motorlar yeni motorlar . passattada golftede kullanılıyor merak etme .

buyur bu golf listesi
    http://www.vw.com.tr/models/binek/teknik_donanim/golf_teknik_listesi.pdf

http://www.vw.gen.tr/?p=346

• Birazcık hort olucak ama.Arkadaş mayısta golf kasa değiştirecek demişte.Bakıyorumda Hazirana girmeye az kaldı hala vw açıklamadı yeni kasayı.Siz herhangi bir duyum aldınız mı yeni kasa hakkında.Ne zaman gelicek değişiklikler neler olucak vs...Bilgisi olanlar paylaşırlarsa çok makbule geçerler...
  • audi a3
  • AUDI A3 başka tanımam
  • audi a3
  • Bunu bende çok merak ediyorum açıkçası.Golf VI'nın adı var kendi yok ne hikmetse.
    quote:

Orjinalden alıntı: M@rvellous

Birazcık hort olucak ama.Arkadaş mayısta golf kasa değiştirecek demişte.Bakıyorumda Hazirana girmeye az kaldı hala vw açıklamadı yeni kasayı.Siz herhangi bir duyum aldınız mı yeni kasa hakkında.Ne zaman gelicek değişiklikler neler olucak vs...Bilgisi olanlar paylaşırlarsa çok makbule geçerler...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.