Bahsettiğiniz araçlardan Peugeot'un test tarihi belirtlimemiş veya ben göremedim.Sonu. Passat'la kıyaslanacak gibi değil. Bahsettiğiniz Panda hafif bir araç ve 2004 yılına ait bir test.
Peugeot 307 2001 yılında yapılmış çarpışma testleri ki o zamanlarda volvo s 80 den daha fazla puan almış.
15 yıl önceki arabaların Euro NCAP testinden ne olur. Hangisi çok iyiydi ki? Laf olsuna açılmış bir konu bence
smoothtouchdown adlı otomobilden hiç anlamayan arkadaşım sen önce o tarihlerdeki diğer araçların güvenliğine bak sonra Passat'a laf at. Senin gibi ''sıfır'' bilgiyle prim yapmak için VW'i kötüleyen arkadaşlar olmasa forumun hiç tadı olmayacak.
smoothtouchdown adlı otomobilden hiç anlamayan arkadaşım sen önce o tarihlerdeki diğer araçların güvenliğine bak sonra Passat'a laf at. Senin gibi ''sıfır'' bilgiyle prim yapmak için VW'i kötüleyen arkadaşlar olmasa forumun hiç tadı olmayacak.
emin ol vw ve passat hakkında senden daha çok şey biliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: yek_ka
Herkez burda Mühendis arkadaş videolara bakıp aracı yorumluyorlar :)) Ne kadar VW lerden hoşlanmasamda B4 kasa passat kendi yılındaki araclar içerisindeki avensisten sonra en güvenli aractır birazdan resimlerle daha net anlarsınız ..
Aklıma gelen D segmenti aracların 1997 yılı Euro NCAP test sonuçları ..
BMW 3 Serisi
. . Peugeot 406
. . Audi a4 . .
Toyota Avensis Döneminin en güvenli aracı . .
Mercedes C serisi . .
Renault Laguna . .
Ford Mondeo . .
VW Passat (Yıl ve kendi serisinde LİDERlikde 2. sırada en yüksek puanı almış) . .
Opel Vectra
peki ya bu ne? 95 de üretimine başlanmış bir model, test 1997.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19can84 -- 3 Şubat 2012; 22:07:21 >
15 sene önceki kaza videosunun kime ne yararı var yahu
konuyu açan arkadaş fail olmuş
Orijinalden alıntı: 19can84
peki ya bu ne? 95 de üretimine başlanmış bir model, test 1997.
Bu ne şimdi ??
Konuyu açan iyi rezil oldu ama.
Yukarıda arkadaş uğraşıp diğer araçların sonuçlarını eklemiş, arkadaş kapağını alıp çıkabilir otomobil bölümünden.
Valla o arabanın konforu performansı.Ncap çok da önemli değil istanbul gibi bir yerde büyük kaza yapmak bence büyük marifet.
ee?
Adam öldü vurmayın daha fazla. Yalnız Avensis iyiymiş cidden.
quote:
Orijinalden alıntı: smoothtouchdown
quote:
Orijinalden alıntı: osencag
emin ol vw ve passat hakkında senden daha çok şey biliyorum
Burda senle ben mi yoksa sen mi iyi biliyorsun diye tartışamam kusura bakma. Madem bu kadar çok şey biliyorsun 2000 yılından önce yapılmış bir testi VW'i kötülemek için kullanıyorsun bu kadar çok bilen bir insan olarak sen nasıl bilmezsin o yıllardaki araçların güvenlik seviyesinin şimdikilere göre çok düşük olduğunu.
Eski bir Megane kullanıcısıyım zamanına göre kesinlikle çok iyi bir otomobildi, 1999'da almıştık, efsane benim için
quote:
Orijinalden alıntı: smoothtouchdown
yanıldın.. geçen sene 2004 model boramı sattım.ve çokta seviyordum onu.başlığıda düşmanlıktan değil aksine sevdiğim bir markanın nasıl bu kadar kötü bir euro ncap testi geçirebildiği