< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Anlamazsın işine gelmiyor boşver blokla beni bende bloklayacam.
Önüne gelene boş boş laf sokuşturmaya çalışıyor ergen diyorsun birinden sağlam bozuk yiyecen. Her seferinde herkese yaş sorup duruyorsun ben 30 a geldim sen nesin 50 mi 60 mı herkese ergen diyip yaşla hava atan 1 senede 3000 bin post kasan birisin. |
Vag grubu bünyesinde 3 adet DSG şanzımana sahip;
-7 ileri kuru kavrama, ilk geldiği dönem kronik mekatronik problemi olan ve düşük tork dayanımı ile kavrama değişimi gereken bir şanzıman. Maliyeti en düşük olan bu. Sadece Küçük hacimli motorlarda kullanılıyor. (1.0, 1.2 ve 1.4 tsi ve 1.6 tdi) -7 ileri yağlı kavrama, en yeni şanzıman bu. Sorunsuz ve 600 nm tork dayanımı ile çift kavramalı araçlar içinde en iyisi. Caravelle'de bu şanzıman kullanılıyor. Ayrıca 2.0 TDI tiguanda da var. Bu şanzıman VW'nin geleceği. ilerleyen yıllarda yeni 1.5 tsi ve tdı motorlarda kullanılması planlanıyor. -6 ileri yağlı kavrama, ilk versiyon. 450 nm tork dayanımı var. Oldukça sağlam bir şanzıman. Yıllardır kullanılıyor ve güncel olarak yeni tiguan 1.4 tsi motor ile satılıyor. Maliyeti en yüksek versiyon. |
Şanzıman için giden maliyet mi?
Birileri şu arkadaşa +2 yıl garantinin kaç paraya patladığını,serviste nasıl şırıngayla kan aldıklarını,arıza yaptığında işçilik ücreti adı altında garantili arabadan nasıl para aldıklarını,garanti bitince şanzımanın kaça tamir edildiğini anlatsın ![]() |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |