Şimdi Ara

VW Caravelle'deki DSG şanzıman sorunsuzmuş neden diğerlerine konmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
6.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda okudum Transporterdaki dahi sorunluymuş madem caravelledeki dsg sorunsuz neden diğer tüm modellerine bu şanzumanı koymuyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anlamazsın işine gelmiyor boşver blokla beni bende bloklayacam.

Önüne gelene boş boş laf sokuşturmaya çalışıyor ergen diyorsun birinden sağlam bozuk yiyecen.

Her seferinde herkese yaş sorup duruyorsun ben 30 a geldim sen nesin 50 mi 60 mı herkese ergen diyip yaşla hava atan 1 senede 3000 bin post kasan birisin.
    Vag grubu bünyesinde 3 adet DSG şanzımana sahip;

-7 ileri kuru kavrama, ilk geldiği dönem kronik mekatronik problemi olan ve düşük tork dayanımı ile kavrama değişimi gereken bir şanzıman. Maliyeti en düşük olan bu. Sadece Küçük hacimli motorlarda kullanılıyor. (1.0, 1.2 ve 1.4 tsi ve 1.6 tdi)

-7 ileri yağlı kavrama, en yeni şanzıman bu. Sorunsuz ve 600 nm tork dayanımı ile çift kavramalı araçlar içinde en iyisi. Caravelle'de bu şanzıman kullanılıyor. Ayrıca 2.0 TDI tiguanda da var. Bu şanzıman VW'nin geleceği. ilerleyen yıllarda yeni 1.5 tsi ve tdı motorlarda kullanılması planlanıyor.

-6 ileri yağlı kavrama, ilk versiyon. 450 nm tork dayanımı var. Oldukça sağlam bir şanzıman. Yıllardır kullanılıyor ve güncel olarak yeni tiguan 1.4 tsi motor ile satılıyor. Maliyeti en yüksek versiyon.
    Şanzıman için giden maliyet mi?
    Birileri şu arkadaşa +2 yıl garantinin kaç paraya patladığını,serviste nasıl şırıngayla kan aldıklarını,arıza yaptığında işçilik ücreti adı altında garantili arabadan nasıl para aldıklarını,garanti bitince şanzımanın kaça tamir edildiğini anlatsın
  • Sıktınız artık ya.

Vag mühendisleri bile bu kadar düşünmüyolardır şu şanzımanı,işiniz gücünüz yok mu ya?

Bak ne güzel güneşli hava,tam eylül havası.Çık dışarı da az oksijen al.

• İlk defa sizden duydum açıkçası.

He doğru ise tek sebebi bozulan şanzımandan vw nin ekmek yemesi.

Anti vw ci değilim markayı kötülemiyoeum yanlış anlaşılmasın.

• kartalus kullanıcısına yanıt
    Reis ban yemişsin.Hayırdır neden oldu ? Uzun zamandır göremeyince mesajlarını herhalde bayram tatili fiye yazmıyorsun zannetmiştim ta ki bir mesajının üstündeki çiziği görene kadar.

• DSG ve sorunsuzluk aynı cümlede geçince istemsiz bir gülme geldi nedense

• Valla banın sebebini görsen kahkahalarla gülersin hacı,ergen dedim diye ban vermişler.

Olsun,bayramda salak sulak tiplerle uğraşmadık işte ne güzel.

Geçmiş bayramın mübarek olsun ayrıca.

Yuh artık

Sağol seninde mübarek olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• güldürdün teşekkür ederim. inşallah düzeltirler dsgnizi de mutlu olursunuz.
  • Maliyet olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Mazda Motor Corporation

Forumda okudum Transporterdaki dahi sorunluymuş madem caravelledeki dsg sorunsuz neden diğer tüm modellerine bu şanzumanı koymuyor?

Bu kadar fanboyu varken neden koysun?Adam hukuken ayıplı mal olan ürüne çok satıyor ondan arıza yapıyor,bende sorun yok,sorunsuz dsg diyor ve bu eleman halen forumda
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Bazı insanlar maliyet diyor, sen zaten satıyorsun sorunlu şanzıman yerine 2 koy sorunsuz olsun yıllık cirosu bilmem ne kadar olan markada, şanzıman için giden 2 mazla maliyet ısırığını hissetmez bile hemde kötü ünden arınır.

• Şanzıman için giden maliyet mi?
    Birileri şu arkadaşa +2 yıl garantinin kaç paraya patladığını,serviste nasıl şırıngayla kan aldıklarını,arıza yaptığında işçilik ücreti adı altında garantili arabadan nasıl para aldıklarını,garanti bitince şanzımanın kaça tamir edildiğini anlatsın
    helal olsun hocam cok yerinde bi cevap olmus konuya dair görüşlerimi bir nebzede olsa acıklamıssınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    kartalus

Çok fazla postun var 2000 postun bu şekildedir Allah bilir.

Evet yaşım 30 senin ki 55 üstü çok mühim bir olay çok elzem.

Arabama kedi girdi motora bişey olmuşmudur

• Vw amatoktada 8 ileri zf kullanıyor, bunların hepsi maliyet nedeniyle nerde ne kullanıcaksa.

• Mazda Motor Corporation M kullanıcısına yanıt
    Dediğinden zerre bişey anlamadım da sana laf yetiştirmeye tenezzül bile etmem.

• DSG değil de ZF tir belki.

Anlamazsın işine gelmiyor boşver blokla beni bende bloklayacam.

Önüne gelene boş boş laf sokuşturmaya çalışıyor ergen diyorsun birinden sağlam bozuk yiyecen.

Her seferinde herkese yaş sorup duruyorsun ben 30 a geldim sen nesin 50 mi 60 mı herkese ergen diyip yaşla hava atan 1 senede 3000 bin post kasan birisin.

• Mazda Motor Corporation M kullanıcısına yanıt
    Birader ne yaşı ne 30u ne 60ı ya,ne boş konuşuyomuşsun.

İyi hatırlattın blokluyorum.

• 6 ileri yağlı dsg lerde zaten sorun yoktu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.