Şimdi Ara

VW Caravelle'deki DSG şanzıman sorunsuzmuş neden diğerlerine konmuyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
6.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sorunsuz olmasın diye takmıyorlar. sorun olacak ki daha fazla para kazansınlar.
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    O araç 2011 model. Güncel mekatronik o araca uymaz 👍🏻

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Valla biz daha degisimle ilgili bir resmi aciklama gormedik dostum.ha gordugumuz birşey var tiguana 6ileri yagli dsg taktilar
    Yarin oburgun bu arizali sanzimani bitirirse vw gorusuruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu şanzıman düşük tork dayanımından dolayı bitirilecek zaten bunu 6-7 aydır yazıyorum forumda.

Yeni gelen 7 ileri yağlı kavrama markanın geleceği. Artık bu şanzıman kullanılacak.

• Yaklaşık 5 Aydır Caravelle kullanıyoruz 2016 model, 2.0 204 hp 450nm tork ve 7 ileri DSG var. Genelde tam kapasite 9 kişi + bagaj dolu dolu geziyoruz şimdiye kadar DSG nin şaşırdığı veya yanlış tepkiler verdiği hiçbir hareketi olmadı. 7600 km de şuan. Bu süre zarfında zorlu yollarda da kullanıldı dağ yolları çok dik yokuşlarza dur kalk hatta yüklü şekilde dik yerlerde park etme vs. Gayet yerinde tepkiler veriyor. İnşallah şimdiden sonra da bir sıkıntı olmaz uzun yıllar sorunsuz kullanırız.
    Bu arada broşüründe 7 ileri kuru kavrama yazıyor. Ama bu kadar yük, tork ve güç için sonuçta dayanıklılık şart. Onu da düşünmüşlerdir heralde.

• vetenes kullanıcısına yanıt
    Bizim araçtaki motor 2016 nisan-mayıs gibi üretilmeye başlandı. Acaba kuru mu yağlı mı kesin nasıl anlaşılır?

• yalnızaslan kullanıcısına yanıt
    Yağlı kavrama hocam.

• vetenes kullanıcısına yanıt
    Benım arabam mı Enes?

• quote:

Orijinalden alıntı: ..NeyzeN..

Benım arabam mı Enes?

Su güncel mekatronik isini merak ediyorum serviste sorsana neyzenim,saglam bir konu acacagim buraya

Arabam 2011 değil ya 2012 model...Hatta 2012 Ekim üretim.Yeni nesil güncel falan hikaye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..NeyzeN.. -- 17 Eylül 2016; 17:55:43 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.