Şimdi Ara

vw caravelle 102ps

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
7.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar biz servis cekme amacli 0 vw caravelle 102ps almayi dusunuyoruz ama 102ps olmasindan dusunduruyo 140 psle arasinda 10bin lira var bildigim kadariyla 140lar comfortline oluyormus 102 ler trendline sorum su arkdaslar 140la 102 arasinda ne gbi farklar var ic mekan ve donanimsal olarak bide 10e motor bakimindan yeterlimidit ? Cevap verenlere simdiden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• servis çekmek için caravelle küçük değilmi ? ayrıca servisçi olarak bu meslekten para kazanmak istiyorsan j9 maxi yada j10 almalısın. kullanılan motor 1.000.000 km garantili motorlardır. hemde diğerlerinden daha az yaz.
  • şahsi olarak değilde servis olarak kullanacaksan tercih etme derim tabi geliri iyi ise olur örneğin özel anaokulu servisi gibi

bu arada sırf donanımı için 140 ps lik caravelle comfortline alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

servis çekmek için caravelle küçük değilmi ? ayrıca servisçi olarak bu meslekten para kazanmak istiyorsan j9 maxi yada j10 almalısın. kullanılan motor 1.000.000 km garantili motorlardır. hemde diğerlerinden daha az yaz.

Cekecegimiz servis max 6 kisi olacagi icin sikinti olmaz ozellikle kucuk dusunduk yeri geldiginde binek olarak da kullanicagiz j9 da heryerde is bulamaz zaten ben istesem babm almaz ama tavsiye icin tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: polat1870

quote:

servis çekmek için caravelle küçük değilmi ? ayrıca servisçi olarak bu meslekten para kazanmak istiyorsan j9 maxi yada j10 almalısın. kullanılan motor 1.000.000 km garantili motorlardır. hemde diğerlerinden daha az yaz.

Cekecegimiz servis max 6 kisi olacagi icin sikinti olmaz ozellikle kucuk dusunduk yeri geldiginde binek olarak da kullanicagiz j9 da heryerde is bulamaz zaten ben istesem babm almaz ama tavsiye icin tesekkurler

kişi sayısı az ise caravelle gayet uygundur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

şahsi olarak değilde servis olarak kullanacaksan tercih etme derim tabi geliri iyi ise olur örneğin özel anaokulu servisi gibi

bu arada sırf donanımı için 140 ps lik caravelle comfortline alınır

Hem sahhsi hem servis geliri ayarladik sikinti yok ben sadece aralarindaki fark icin actm konuyu ynede tesekkurler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: polat1870

quote:

kişi sayısı az ise caravelle gayet uygundur.

Evet az ama dusundugum nnokta 140likla donanim farki fyat farki cok yoksa drek 140lik almak lazimda iste

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    honda crv -toyota rav4
    14 yıl önce açıldı
    Ford Kuga seat ateca honda crv
    2 yıl önce açıldı
    Fiat Punto 1.4Multiair 105BG
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sinopluyu dinleyin ticari konusunda uzmandır kendisi. vw de kroniktir bu trendline ile somfortline arasında ddağlar kadar uçum oluyor. bende olsam 140 comfortline alırdım.
  • Çok kişi taşımayacaksınız anladığım kadarıyla ve birazda konforlu bir araç olsun diyorsunuz galiba carvelle güzel araç gerçekden ancak motor seçimi olarak 140 bg daha ideal olur en azından sıkıntı yaşatmaz performans olarak.
  • quote:

sinopluyu dinleyin ticari konusunda uzmandır kendisi. vw de kroniktir bu trendline ile somfortline arasında ddağlar kadar uçum oluyor. bende olsam 140 comfortline alırdım.

Fiyat koonusunu cozersek 140 alicazda 10bin lirada cok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Çok kişi taşımayacaksınız anladığım kadarıyla ve birazda konforlu bir araç olsun diyorsunuz galiba carvelle güzel araç gerçekden ancak motor seçimi olarak 140 bg daha ideal olur en azından sıkıntı yaşatmaz performans olarak.

Benimde gozum onlardad dedigim gbi parada sikinti var
  •  vw caravelle 102ps

yanda belirtilen özellikler trendde olmayan özellikler

yani sırf şu otomatik kapı için bile comfort alınır çünkü yolcular inip binerken yan kapıyı tam kapatamıyor kimisi hayvan gibi kapatıyor araba komple sarsılıyor

bu arada 10.000 farka kesinlikle değer
    eğer sonradan bu opsiyonları ekletmek isteseniz çok pahalıya mal olur

örneğin 102 ps yi 140 ps ye çevirmeye abt chip ile 4000-5000 tl arası para istiyorlar

yine otomatik kapıya 3000-4000 tl para istiyorlar

elektrikle kapanan aynaları sonradan yapmaya kalkarsan sana rahat 1500-2000 tl yi bulur

birde klimatronik klimaya çevirme şansın yok trendline yi (çift bölgeli klima birçok c ve d segment araçlarda mevcut)

cartagena alüminyum jantı almaya kalkarsan servis sana 4000 tl gibi bir rakam veriyor

park mesafe sensörlerini orjinal taktırma şansın yok (varsa bile 1000 tl yi gözden çıkarmalısın çünkü hem ön hemde arkada park sensörü var ve düğme ile çalışıyor)

kısaca babanı ikna et kesinlikle alacağınız araç comfort olmalıdır

• dmeiştim ticari konusunda uzman diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

vw caravelle 102ps

yanda belirtilen özellikler trendde olmayan özellikler

yani sırf şu otomatik kapı için bile comfort alınır çünkü yolcular inip binerken yan kapıyı tam kapatamıyor kimisi hayvan gibi kapatıyor araba komple sarsılıyor

bu arada 10.000 farka kesinlikle değer
    eğer sonradan bu opsiyonları ekletmek isteseniz çok pahalıya mal olur

örneğin 102 ps yi 140 ps ye çevirmeye abt chip ile 4000-5000 tl arası para istiyorlar

yine otomatik kapıya 3000-4000 tl para istiyorlar

elektrikle kapanan aynaları sonradan yapmaya kalkarsan sana rahat 1500-2000 tl yi bulur

birde klimatronik klimaya çevirme şansın yok trendline yi (çift bölgeli klima birçok c ve d segment araçlarda mevcut)

cartagena alüminyum jantı almaya kalkarsan servis sana 4000 tl gibi bir rakam veriyor

park mesafe sensörlerini orjinal taktırma şansın yok (varsa bile 1000 tl yi gözden çıkarmalısın çünkü hem ön hemde arkada park sensörü var ve düğme ile çalışıyor)

kısaca babanı ikna et kesinlikle alacağınız araç comfort olmalıdır

Tesekkurler verdigin bilgiler icin aynen babama okutacagim alirsak 102 den asagi aldirmicam

• quote:

dmeiştim ticari konusunda uzman diye

işimiz gücümüz ticari

binek aracımız hiç olmadı diyebilirim bi ara 2005 yılında sıfır aldığımız vectra vardı o da benzini resmen içiyordu 1 yıl içinde sattık 2007 caddy aldık ondan sonrası malum 2009 master 2011 master 2012 master 2011 transporter 2012 doblo

bugün kuzenimde 2012 model siyah 1.6TDI highline passat var sürekli gözümün önünde ama emin ol gram dikkatimi çekmiyor şu 48 milyarlık transporter ondan 10 kat fazla ilgi duyduğum severek kullandığım araç özellikle rengi çok güzel hatta ben siyah istemiştim babamda tutturdu beyaz da beyaz iyiki beyaz almışız siyah bi doblomuz var arabayı artık yıkamayı bıraktım

• quote:

dmeiştim ticari konusunda uzman diye

Oyleymis ;)
  • Cevaplar icin tesekkurler baska yorumu olan yokmu ?
  • Arkadaş cevabı vermiş bende gerçekden katılıyorum yorumlarına almışken hem performans olarak hemde donanım olarak üstünü almak en iyisi sonradan ya keşke almasaydım demekdense 10bin fazla verip adam gibi birşey alıpda oh be demek daha mantıklı.
  • 2011 Caravelle 2.0 TDI 102 ps Trendline aracım var. Comfortline'da ek olarak otomatik sürgülü kapı, alüminyum alaşım jantlar, 6 ileri vites, 140 ps motor gücü gibi önemli artılar var.

Bunun dışında 102 ps'nin yakıt tüketiminin aynı güzergah ve kullanım koşullarında şehiriçi 0.5-1 litre/100 km daha az olduğunu söyleyebilirim.

Sadece ticari amaçlı düşünüyorsanız Trendline'da otomatik sürgülü kapının eksikliği dışında diğerlerini çok aramazsınız. Oldukça yeterli ve konforlu bir araç gerçekten. Bütçe elveriyorsa Comfortline tabii ki tercih sebebidir.

Şimdiden hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salih* -- 17 Mart 2012; 20:52:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Arkadaş cevabı vermiş bende gerçekden katılıyorum yorumlarına almışken hem performans olarak hemde donanım olarak üstünü almak en iyisi sonradan ya keşke almasaydım demekdense 10bin fazla verip adam gibi birşey alıpda oh be demek daha mantıklı.

Dogru diyosun bende buraya fikir almyaa geldim zaten bakalim 10bin fazla vererek onu alcaz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.