Şimdi Ara

vw caravelle 102ps (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
7.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Salih*

2011 Caravelle 2.0 TDI 102 ps Trendline aracım var. Comfortline'da ek olarak otomatik sürgülü kapı, alüminyum alaşım jantlar, 6 ileri vites, 140 ps motor gücü gibi önemli artılar var.

Bunun dışında 102 ps'nin yakıt tüketiminin aynı güzergah ve kullanım koşullarında şehiriçi 0.5-1 litre/100 km daha az olduğunu söyleyebilirim.

Sadece ticari amaçlı düşünüyorsanız Trendline'da otomatik sürgülü kapının eksikliği dışında diğerlerini çok aramazsınız. Oldukça yeterli ve konforlu bir araç gerçekten. Bütçe elveriyorsa Comfortline tabii ki tercih sebebidir.

Şimdiden hayırlı olsun.

Birde boyle bir yorum var sende haklisin bakalim napicam

• Caravelle sizi memnun edecektir.Aradaki 10 bin farka değer.140 PS diyorum
  • Almisken 140a mi girsek ya karartsiz kaldim simdi :)
  • Ben 140 Transporter'a gövde rengi tampon ekleterek başladım.Gerisi imzada :) Eğer bütçe sınırlıysa kendinizi sıkarak almayın.102 PS de 140 PS de üzerine düşeni fazlasıyla yapacaktır.
  • Hepsini pesin veremeyecgiz kredi faizleri dusunduruyo o sikinti olucak alsakta.
  • Tabikide comfortline bak bizim caddy e :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazlada zorlanacaksanız sıkıntı yapmayın 102 bg iş görür tabi bazı eksikler olucak ama sonuçda siz zorlanmıyacaksınız.Tekrar yineliyorum alabiliyorsanız çok sıkıntı yaşamayacaksanız kesinlikle comfort düşünün derim.Sonradan keşkeler olmasın çünkü.
  • motor konusunda 102 ps lik olanı en ufak sorun yaratmaz zaten silindir hacimleri de aynı bi chip e bakar ama sırf donanımı için comfort alınır özellikle size en çok yarayacak olanı otomatik kapısı çünkü yolcu taşıyacaksınız ve gerçekten birçok kişi sürgülü kapı kapatmayı bilmiyor dam kapısı gibi davranıyor kendi aracımdan biliyorum hatta sert kapatanları tersliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: atten

Tabikide comfortline bak bizim caddy e :)

Karistirma caddy i :)

• quote:

Orijinalden alıntı: polat1870

quote:

Al bi caddy onla servis çekin .d

• quote:

quote:

quote:

Al bi caddy onla servis çekin .d

Yok bis sulu alalim cadyle servismi cekilir :)
  • Hocam bütçeyi zorlayarak alacaksanız 102 ps yeterli olacaktır. Arkadaşların da dediği gibi en büyük eksiği otomatik kapı.
  • Sonradan otomatik kapı takılsa ne kadar bir ücret tutar acaba
  • quote:

Arkadaslar biz servis cekme amacli 0 vw caravelle 102ps almayi dusunuyoruz ama 102ps olmasindan dusunduruyo 140 psle arasinda 10bin lira var bildigim kadariyla 140lar comfortline oluyormus 102 ler trendline sorum su arkdaslar 140la 102 arasinda ne gbi farklar var ic mekan ve donanimsal olarak bide 10e motor bakimindan yeterlimidit ? Cevap verenlere simdiden tesekkurler.

ufak kardesimin servis aracıda transporter ... yanlız carevellemi tam bilmiyorum ... kullanılıyor ancak 8 kişilik almayın bizim cocuklar tıkıs pıkıs gidiyorlar.

Cam kolları elimizde kaldı abi diye bisey duydum sadece onun dısında bisey duymadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

quote:

Arkadaslar biz servis cekme amacli 0 vw caravelle 102ps almayi dusunuyoruz ama 102ps olmasindan dusunduruyo 140 psle arasinda 10bin lira var bildigim kadariyla 140lar comfortline oluyormus 102 ler trendline sorum su arkdaslar 140la 102 arasinda ne gbi farklar var ic mekan ve donanimsal olarak bide 10e motor bakimindan yeterlimidit ? Cevap verenlere simdiden tesekkurler.

ufak kardesimin servis aracıda transporter ... yanlız carevellemi tam bilmiyorum ... kullanılıyor ancak 8 kişilik almayın bizim cocuklar tıkıs pıkıs gidiyorlar.

Cam kolları elimizde kaldı abi diye bisey duydum sadece onun dısında bisey duymadım.

zaten alınacak servısler az kısı olucak cok dusunuldu daha mantıklı suan fiat ducato var bıze aıt degıl servıs alanı cok trafikli 5 kışı ıcın 12.8 lıtre yakıo bunlar hesaplandı daha kaarlı yınede verdıgın bılgıler ıcın tesekkurler...

• quote:

Sonradan otomatik kapı takılsa ne kadar bir ücret tutar acaba

''yine otomatik kapıya 3000-4000 tl para istiyorlar'' sinoplu arkadaşımız belirtmişti..
  • quote:

quote:

''yine otomatik kapıya 3000-4000 tl para istiyorlar'' sinoplu arkadaşımız belirtmişti..

Otomatik kapı şart o yüzden comfortline almak daha mantıklı....

• quote:

quote:

quote:

Otomatik kapı şart o yüzden comfortline almak daha mantıklı....

aynen bıde uzerıne alma sıkıntımız olmasa :)
  • Merhaba arkadaslar 2016 caravelle kullanıyorum 102 ps 3.4 km yol gidip geldikten sonra fan açıyor dfp partekül uyarı ışıgı vs yok sizce normal mi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.