Şimdi Ara

VW Bora 1.6 Pasific Otomatik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

8 ay önce Bora aldım. Gayet memnunum aslında..
    Samsun'da oturan doktordan aldım. Kmsi çok acayip 2004 model olmasına rağmen 75000 deydi.
    Şimdi ise 80000lerde.. LPG bile taktırmadım. Benden sonraki alacak kişi karar versin diye..
    İstanbul'da malum park sıkıntısı mevcut ve ben Bora yı satmak istiyorum. Ne kazası ne de bir sorunu var.Tabi ki tampondaki çizikler dışında..
    Aküsünü bile yeni değiştirdim.
    Alacak arkadaş kış olduğundan dolayı belki keyfine göre kış lastiği alabilir.
    Sizce, bu normlarda bu araç kaça gider?
    Benim düşündüğüm fiyat 27000 tl civarlarında..

Bu arada şu an düşündüğüm araba ise, Seat Ibiza 1.2 TSI DSG.(39.000 tl)
    Seat hakkında da yorumlarınızı da eksik etmezseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi socialnerd -- 4 Aralık 2013; 23:10:57 >

• 2004 model bir araç için çok, ne olursa olsun.
  • berkayacan kullanıcısına yanıt
    Peki sence fiyat ne olabilir?
  • piyasası 22-24 arasıdır fazlasına kimse almaz zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: socialnerd

Peki sence fiyat ne olabilir?

dediğim kelimeler için alınmayın amacım kırmak yada laf çarpıtmak değil.

10 yaşında 80bin kilometrede ki bir araca sadece temiz kullanılmış diye 27 bin lira çok fazla. Veren çıkar mı bilmiyorum fakat mantıklı düşünüldüğünde üzerine 4-5 bin lira daha koyup sıfır b segmenti bir araç alınabilir.

Kıymetli otomobiller için ikinci elde ederinden biraz fazlasına satılabilir ama bu araçlar kesinlikle c segmenti değil.

Benim görmediğim bir araba için fiyat belirtmemin mantıklı olacağını sanmıyorum, iyi forumlar.
  • istanbulda malum park sıkıntısı var ve arabami satmak istiyorum demişsiniz sonrada yeni almayı planladığınız arabayı yazmışşınız ilginç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A16LET A kullanıcısına yanıt
    Hocam daha küçük araba segment düşüyorum ama park sorununu minimize ediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai i20 1.4 otomatik
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • berkayacan kullanıcısına yanıt
    Estf.

Haklısınız ama Bora yı sevenler çok. Bora seven birisi hiç düşünmeden alabileceği bir araba. Çünkü, ben de çok seviyorum o yüzden aldım. Arabanın duruşu vs. Şu an ki arabalara takar gibim geliyor(tabi ki benim düşüncem :) )
    4-5 bin lira daha konup demişsiniz, b sınıfı otomatik araba ne var o fiyata ya
  • 25 bini görür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.