Şimdi Ara

VW AMAROK Pick-up kullanıcıları (58. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.726
Cevap
31
Favori
454.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ali abi süper olmuş bu olay, ben yarın zaten Kemerburgaza gecicem benim hanım karşıda oturuyor :) Bu arada kusura bakma abi gelcem dedim kaç oldu uğrayamadım finallerden işten güçten fırsat olmadı.Yarın Kemerburgaza geçtiğimde size sonradan dahil olma şansım varsa süper olur abi :) Birde benim Amarok stock benimde eğlenebilceğim parkurlar var mı ?
  • Kardesim etkinlik haftaya pazar bilgin olsun
    selamlar
  • 4x4truckshop 4 kullanıcısına yanıt
    Abi ben etkinliği görünce tarihi hiç bakmadım heyecandan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanyilmaz1

Sonradan eklenebilir şeyler olsa keşke
    Edit:Viraj aydınlatma bütün Amaroklarda açılabilir bir özellik Maltepede Ender Elektronikte açtırabiliryorsunuz bir takım gizli özellikleri.
    Örnek olarak;
    Sinyalin kaç kere yancağı 3-4-5
    Fren pedalının sertliğini
    20Km/h geçince kapıların otomatik kilitlenmesi
    Kontaktan anahtarı çıkarınca kilitlerin açılması
    Viraj aydınlatması
    Birde kontağı ilk çevirdiğinizde selamlama diye birşey var ibreler sona vurup geri geliyor.

digerleri neysede viraj aydinlatmasi mekanik olay merceklerin dönmesi lazım. farları inceleyecem hiç dönebilecek gibi durmuyorlar.

• hitman kullanıcısına yanıt
    Ben yanlış anladım o zaman, benim dediğim olay düşük hızlarda direksiyonun sağ yada sola çevrildiğinde sis farlarının yanması
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitman

quote:

Sonradan eklenebilir şeyler olsa keşke
    Edit:Viraj aydınlatma bütün Amaroklarda açılabilir bir özellik Maltepede Ender Elektronikte açtırabiliryorsunuz bir takım gizli özellikleri.
    Örnek olarak;
    Sinyalin kaç kere yancağı 3-4-5
    Fren pedalının sertliğini
    20Km/h geçince kapıların otomatik kilitlenmesi
    Kontaktan anahtarı çıkarınca kilitlerin açılması
    Viraj aydınlatması
    Birde kontağı ilk çevirdiğinizde selamlama diye birşey var ibreler sona vurup geri geliyor.

digerleri neysede viraj aydinlatmasi mekanik olay merceklerin dönmesi lazım. farları inceleyecem hiç dönebilecek gibi durmuyorlar.

Vw nin viraj aydinlatmasi sis farlariyla oluyor. Bildigim kadariyla tum vw lerde boyle. Digeri icin xenon far sart ve pahali bi sistem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kaanyilmaz1 K kullanıcısına yanıt
    hea o olur bak mantikli.
  • Benim bildiğimde sis farları ile oluyor.
  • quote:

Bu sabah aracıma bindiğimde aracın yağ ışığı yanıyordu enteresan bir şekilde, çünkü araç daha 10bin km bile olmadı.Bugün servise götürcek zamanım olmadığı için servisi aradım ''yağ ekliyim mi?'' diye sordum Castrol Egde 5-30 sentetik yağ koyun bişi olmaz dedi.Akşam eve dönerken 1LT yağı aldım fakat koymadım bir arkadaşım motor soğukken koy daha iyi dedi.Bu kadar az km'de olan bir aracın yağ ışığının yanması normal mi ? Araçta kaza sürtme vs hiç bişi olmadı.Birde söylenen yağ modeli doğru mu acaba ?

1. Amarok'um 2012 Eylül çıkışlı 4x4 MT 13000km kullandım hiç ışık yakmadı.

2. Amarok'um 2012 Kasım çıkışlı 4x4 AT 6000km'de yağ ışığını yaktı yağ ekledim.

3. Amarok'um 2013 Haziran çıkışlı 4x4 AT 11000km'ye geldi henüz yağ ışığı yanmadı.

4x4 MT İstanbul içi, aynı güzergahta kullanımda yakıt ortalaması 7.8 Lt.
    4x4 AT İstanbul içi, aynı güzergahta kullanımda yakıt ortalaması 8.6 Lt.

Her ikiside 18 jantlı idi.

• quote:

Orijinalden alıntı: fksfks

şu angel farları yaptırabilecegimiz bir yer yok mu ya?

VW AMAROK Pick-up kullanıcıları

Kendiniz uğraşabilirseniz nasıl yapıdığını anlatayım.

1- Farın içine göre ölçüde 6-8mm çapında yuvarlak şeffaf akrilik çubuk alın.
    2- Farda nasıl bir şekil yapacaksanız boyunu o ölçüde kesin.
    3- boylu boyunca her 2-3mm de bir dairesel çizikler atın (ışık bu çiziklerden belireceğinden çizik kalınlığı önemli)
    4- Bir ucundan led oturacak kadar delik açıp ledi gömün ve etrafını beyaz bantla sarın.
    5- sıcak hava tabancası ile farın içine göre kıvrım noktalarından ısıtarak çubuğa son şeklini verin.
    6- farın içine monte edin.

hepsi bu kadar basit. bence en önemlisi uğraşacak zamanı bulabilmekte.

• dhkn kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim paylaşım için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhkn

quote:

Bu sabah aracıma bindiğimde aracın yağ ışığı yanıyordu enteresan bir şekilde, çünkü araç daha 10bin km bile olmadı.Bugün servise götürcek zamanım olmadığı için servisi aradım ''yağ ekliyim mi?'' diye sordum Castrol Egde 5-30 sentetik yağ koyun bişi olmaz dedi.Akşam eve dönerken 1LT yağı aldım fakat koymadım bir arkadaşım motor soğukken koy daha iyi dedi.Bu kadar az km'de olan bir aracın yağ ışığının yanması normal mi ? Araçta kaza sürtme vs hiç bişi olmadı.Birde söylenen yağ modeli doğru mu acaba ?

1. Amarok'um 2012 Eylül çıkışlı 4x4 MT 13000km kullandım hiç ışık yakmadı.

2. Amarok'um 2012 Kasım çıkışlı 4x4 AT 6000km'de yağ ışığını yaktı yağ ekledim.

3. Amarok'um 2013 Haziran çıkışlı 4x4 AT 11000km'ye geldi henüz yağ ışığı yanmadı.

4x4 MT İstanbul içi, aynı güzergahta kullanımda yakıt ortalaması 7.8 Lt.
    4x4 AT İstanbul içi, aynı güzergahta kullanımda yakıt ortalaması 8.6 Lt.

Her ikiside 18 jantlı idi.

Anlayamadim kac tane amarokunuz var:)

• quote:

Orijinalden alıntı: dhkn

quote:

şu angel farları yaptırabilecegimiz bir yer yok mu ya?

Kendiniz uğraşabilirseniz nasıl yapıdığını anlatayım.

1- Farın içine göre ölçüde 6-8mm çapında yuvarlak şeffaf akrilik çubuk alın.
    2- Farda nasıl bir şekil yapacaksanız boyunu o ölçüde kesin.
    3- boylu boyunca her 2-3mm de bir dairesel çizikler atın (ışık bu çiziklerden belireceğinden çizik kalınlığı önemli)
    4- Bir ucundan led oturacak kadar delik açıp ledi gömün ve etrafını beyaz bantla sarın.
    5- sıcak hava tabancası ile farın içine göre kıvrım noktalarından ısıtarak çubuğa son şeklini verin.
    6- farın içine monte edin.

hepsi bu kadar basit. bence en önemlisi uğraşacak zamanı bulabilmekte.

Basit olurmu bu ya. Acayip iyi bir iscilik lazim. Yoksa grenc durur. Yamuk yumuk olur ve isik homojen dagilmaz. Hic bir sekilde normal bir vatandasin yapabilecegi bisey degil bu. Bi kere daha farin camini cikarmak sorun. Ayrica atolye ve arabanin elektrik sisteminden anlamak lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemesis -- 5 Şubat 2014; 2:21:25 >

• dhkn kullanıcısına yanıt
    Hocam paylaşımın için teşekkürler. aslında dediğiniz gibi yapılmayacak birşey değil ama ben daha profesyonel birşey istiyorum.apaçilerin şahinlerine yaptığı gibi olmasın sonra

maslak ta fartuning diye bir yer buldum, müsait olunca gidip bakacağım bir ara, yazarım o zaman
  • nemesis kullanıcısına yanıt
    dhkn bey'in bildiğim kadarıyla manuel, yakın arkadaşının otomatik amarok u vardı. sonra kendi MT aracını satıp AT aldı. onlardan bahsediyor heralde
  • quote:

dhkn bey'in bildiğim kadarıyla manuel, yakın arkadaşının otomatik amarok u vardı. sonra kendi MT aracını satıp AT aldı. onlardan bahsediyor heralde

Evet doğru. Teferruata girmemek ve dikkati anlatmak istediğim konunun dışına çekmemek için çok yakınım ve hergün birlikte olduğumuzdan ve bende aracı kullandığımdan 2. Amarok'um yazdım. 1. si dediğim MT'yi satıp 3. dediğim AT'yi aldım.

Bu tip farları kullanan tanınmış markalarda benim bahsettiğim şekilde üretim yapıyorlar. Bu sistemde akrilik çubuğa güçlü tek bir led gömülüyor. Çubuğun ışık vermesini istediği bölge boya doğru 2mm'de bir dairesel çiziliyor. Led ışık verince bu çizgiler beyaz ve sanki bütünmüş gibi görünüyor.

Aynı teknolojiyi kendi ürettiğim aydınlatmalarda kullanıyorum. Sistem çok basit ancak sabırla iyi bir işçilik gerekiyor.

Piyasadaki BMW, AUDİ gibi lüks araçların ön far ve arka stop içlerine dikkatlice bakın sistemin aynı olduğunu göreceksiniz. Bunun dışında şeffaf ve dolu akrilik çubuğu aydınlatabilmenin başka yolu henüz yok. Tüp şeklinde led henüz icad edilmedi.

Profesyonel birini bulsanızda aynı işi parayla yaptıracaksınız. Tek farkı uğraşmayacaksınız.

Benim eskisi kadar vaktim ve uğraşacak iştahım olsa bunu kendi aracımdan başlayarak hepinizinkine bedava yapardım.

• nemesis kullanıcısına yanıt
    1 tane var diğerlerini yukarıda yazdım.
  • KIYMETLİ AMAROK KULLANICILARI
    9 ŞUBAT PAZAR GÜNÜ SİZLERİ BEKLİYORUZ
    EKMEK ARASI SUCUK İKRAMIMIZDIR

https://www.facebook.com/events/446851155443282/?source=1

09:30 – Başlangıç

09:30 – 09:45 Ataşehir - Carrefour Otopark
    09:45 – 10:30 Ataşehir - Kemerburgaz TEM

10:30 – 11:30 Kemerburgaz - Kahve Dünyası
    11:30 – 13:00 Kemerburgaz - Baykuş Plajı Gezi

13:00 – 15:00 Baykuş Plajı

- Kumda gezi

15:00 – 16:30 Sucuk + Mangal + Ateş

17:00 - Bitiş

Baykuş Plajı
    Kısırkaya Mevkii (Mermerci Polis Meslek Okulu Yanı), 34450 Kilyos, Istanbul, Turkey

• bekliyoruz
  • Elimde navitec nx-218f var bilginize aracimi sattim teypde ucuza satyrm...pm atmnz yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.