Şimdi Ara

VW Abt Tiguan VS4 |>2.0TDI 200ps 400Tork<|

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    son hız:207km
    boş ağırlık:1700kg
    49.206 Euro (D)

VW Abt Tiguan VS4  |>2.0TDI 200ps 400Tork<|

• Eline sağlık kardeşim,

fakat hiç beğenmedim aracı
  • apaçi mod olmuş diyecem ama forbest de şimdi sen benim açtığım konulara takmışsın diyecek o yüzden susuyorum
  • paylaşım için teşekkürler ama bende beğenmedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: CYBORG00TR

Eline sağlık kardeşim,

eyvallah kardeşim.

canın sağolsun

Funk açıkçası bende beğenmedim ama bu motorunu golfte kullanması lazım!! yoksa kullandımı?
  • dişına bak icine bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: forbest

quote:

Eline sağlık kardeşim,

eyvallah kardeşim.

canın sağolsun

Funk açıkçası bende beğenmedim ama bu motorunu golfte kullanması lazım!! yoksa kullandımı?

golf spor araba istiyorsa
    koltukları değiştirecek, daha hafif diferansiyel kullanacak, devri yüksek atmosferik motoru çakacak ve golfü o şekilde piyasaya salacak, yoksa var olan şasiye turbo takmakla olacak iş değil
    tabi zevk meselesi, kimisi düşük devirde ileri atlamayı sever.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat Punto 1.4Multiair 105BG
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İÇi çok sade.
  • quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

quote:

quote:

Eline sağlık kardeşim,

eyvallah kardeşim.

canın sağolsun

golf spor araba istiyorsa
    koltukları değiştirecek, daha hafif diferansiyel kullanacak, devri yüksek atmosferik motoru çakacak ve golfü o şekilde piyasaya salacak, yoksa var olan şasiye turbo takmakla olacak iş değil
    tabi zevk meselesi, kimisi düşük devirde ileri atlamayı sever.

yazından pek bişey anlamadım! GTI -R32 Spor değilmi? ben dizel 2.0 170ps olan motorun ABT tarafından modlanıp 200ps ve 400tork elde edilmiş olan Tiguan daki motoru diyorum Golfte kullansın Yada Golf GT kasasında.

• tamam işte ben de o turbo motorun golf gti da kullanılmasına karşıyım, atmosferik yeni bir motor geliştirsinler
  • quote:

tamam işte ben de o turbo motorun golf gti da kullanılmasına karşıyım, atmosferik yeni bir motor geliştirsinler

Turbosuz dizel geliştirsin demiyorsun dimi? (konumuz dizel motor ya onun için) Benzinliden bahsediyorsan Artık çoğu firma Turbonun nimetinden yararlanıyor VW zaten Turbo motorlarıyla gündemde olan bir firma.

200ps TDI yi GTI Kasasında değilde GT de kullansın ABT diyorum.yada Golf 4deki GTI-TDI adı altında kullansın

Golf 3 GTI-TDI (110PS)
    Golf 4 GTI-TDI (150ps)
    Golf 5 GTI-TDI ?? (yok)
  • Önden çok güzel olmuş da arkası tipsiz duruyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: orion@bl

İÇi çok sade.

hangi modelinin değilki?hepsi aynı
  • quote:

quote:

tamam işte ben de o turbo motorun golf gti da kullanılmasına karşıyım, atmosferik yeni bir motor geliştirsinler

Turbosuz dizel geliştirsin demiyorsun dimi? (konumuz dizel motor ya onun için) Benzinliden bahsediyorsan Artık çoğu firma Turbonun nimetinden yararlanıyor VW zaten Turbo motorlarıyla gündemde olan bir firma.

200ps TDI yi GTI Kasasında değilde GT de kullansın ABT diyorum.yada Golf 4deki GTI-TDI adı altında kullansın

Golf 3 GTI-TDI (110PS)
    Golf 4 GTI-TDI (150ps)
    Golf 5 GTI-TDI ?? (yok)

atmosferik dizel geliştirsinler demiyorum zaten öyle bir şey mümkün değil, ama spor amaçlı bir arabaya dizel yakışmaz

• Dışı güzelde neden tamamen tamponu değiştirmeyip tampona eklenti yapıştırmışlar.
  • ya bu aracı tanıtan bir internet sitesi yokmu.Vw aracı satıyor sitesinde aracın başlığı bile yok.
  • vw. yine çakma bişeyler yapmış jetta gibi de anlamadım ne yapmaya çalışmış??içi golf plus, arka golf ne bilim olmuş da sadece önü olmuş gerisi yalan olmuş...önü de mercedes e benzemiş ondan olmuş heralde ben bir şey anlamadım...PS olmasın bu ??
  • abi spor araba dizel olamaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzz.bmw 5.35d bile ne kadar hızlı ama sesi kamyon gibi
  • tek kelime ile iğrenç...
  • içi ticari araç gibi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.