Bildirim
VW Abt Tiguan VS4 |>2.0TDI 200ps 400Tork<|
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Eline sağlık kardeşim,
fakat hiç beğenmedim aracı -
apaçi mod olmuş diyecem ama forbest de şimdi sen benim açtığım konulara takmışsın diyecek o yüzden susuyorum -
paylaşım için teşekkürler ama bende beğenmedim -
quote:
Orjinalden alıntı: CYBORG00TR
Eline sağlık kardeşim,
fakat hiç beğenmedim aracı
eyvallah kardeşim.
canın sağolsun
Funk açıkçası bende beğenmedim ama bu motorunu golfte kullanması lazım!! yoksa kullandımı? -
dişına bak icine bak -
quote:
Orjinalden alıntı: forbest
quote:
Eline sağlık kardeşim,
eyvallah kardeşim.
canın sağolsun
Funk açıkçası bende beğenmedim ama bu motorunu golfte kullanması lazım!! yoksa kullandımı?
golf spor araba istiyorsa
koltukları değiştirecek, daha hafif diferansiyel kullanacak, devri yüksek atmosferik motoru çakacak ve golfü o şekilde piyasaya salacak, yoksa var olan şasiye turbo takmakla olacak iş değil
tabi zevk meselesi, kimisi düşük devirde ileri atlamayı sever.
-
İÇi çok sade. -
quote:
Orjinalden alıntı: funkmaster
quote:
quote:
Eline sağlık kardeşim,
eyvallah kardeşim.
canın sağolsun
Funk açıkçası bende beğenmedim ama bu motorunu golfte kullanması lazım!! yoksa kullandımı?
golf spor araba istiyorsa
koltukları değiştirecek, daha hafif diferansiyel kullanacak, devri yüksek atmosferik motoru çakacak ve golfü o şekilde piyasaya salacak, yoksa var olan şasiye turbo takmakla olacak iş değil
tabi zevk meselesi, kimisi düşük devirde ileri atlamayı sever.
yazından pek bişey anlamadım! GTI -R32 Spor değilmi? ben dizel 2.0 170ps olan motorun ABT tarafından modlanıp 200ps ve 400tork elde edilmiş olan Tiguan daki motoru diyorum Golfte kullansın Yada Golf GT kasasında.
-
tamam işte ben de o turbo motorun golf gti da kullanılmasına karşıyım, atmosferik yeni bir motor geliştirsinler -
quote:
tamam işte ben de o turbo motorun golf gti da kullanılmasına karşıyım, atmosferik yeni bir motor geliştirsinler
Turbosuz dizel geliştirsin demiyorsun dimi? (konumuz dizel motor ya onun için) Benzinliden bahsediyorsan Artık çoğu firma Turbonun nimetinden yararlanıyor VW zaten Turbo motorlarıyla gündemde olan bir firma.
200ps TDI yi GTI Kasasında değilde GT de kullansın ABT diyorum.yada Golf 4deki GTI-TDI adı altında kullansın
Golf 3 GTI-TDI (110PS)
Golf 4 GTI-TDI (150ps)
Golf 5 GTI-TDI ?? (yok) -
Önden çok güzel olmuş da arkası tipsiz duruyo. -
quote:
Orjinalden alıntı: orion@bl
İÇi çok sade.
hangi modelinin değilki?hepsi aynı -
quote:
quote:
tamam işte ben de o turbo motorun golf gti da kullanılmasına karşıyım, atmosferik yeni bir motor geliştirsinler
Turbosuz dizel geliştirsin demiyorsun dimi? (konumuz dizel motor ya onun için) Benzinliden bahsediyorsan Artık çoğu firma Turbonun nimetinden yararlanıyor VW zaten Turbo motorlarıyla gündemde olan bir firma.
200ps TDI yi GTI Kasasında değilde GT de kullansın ABT diyorum.yada Golf 4deki GTI-TDI adı altında kullansın
Golf 3 GTI-TDI (110PS)
Golf 4 GTI-TDI (150ps)
Golf 5 GTI-TDI ?? (yok)
atmosferik dizel geliştirsinler demiyorum zaten öyle bir şey mümkün değil, ama spor amaçlı bir arabaya dizel yakışmaz
-
Dışı güzelde neden tamamen tamponu değiştirmeyip tampona eklenti yapıştırmışlar. -
ya bu aracı tanıtan bir internet sitesi yokmu.Vw aracı satıyor sitesinde aracın başlığı bile yok. -
vw. yine çakma bişeyler yapmış jetta gibi de anlamadım ne yapmaya çalışmış??içi golf plus, arka golf ne bilim olmuş da sadece önü olmuş gerisi yalan olmuş...önü de mercedes e benzemiş ondan olmuş heralde ben bir şey anlamadım...PS olmasın bu ?? -
abi spor araba dizel olamaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzz.bmw 5.35d bile ne kadar hızlı ama sesi kamyon gibi -
tek kelime ile iğrenç... -
içi ticari araç gibi
Benzer içerikler
- shell v-power dizel yorum
- 900 bin tl araba önerisi
- vida giren lastik tamiri fiyat
- en iyi oto klima gazı hangisidir
- linea lastik basıncı sıfırlama
- togg adas nedir
- c3 aircross elektrikli
- bmw 2022
- opel mokka 2021
- volkswagen 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X