Şimdi Ara

BMW 318i Stage 2 B38 İ8 Motor Projesi / 190 HP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
2.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu videoda arkadaşım Utku ile BMW F30 318i yi inceledik. Araçtan çok fakat bu videonun konusu aracın b38 kodlu motoru. özellikle i8 motoru ile de gündeme gelen bu motor aslında birkaç dokonuş ile i8 de bulunan konuma gelebiliyor. Bu projede de gösterilmek istenen asıl hedef bu. Bu videoda araca big turbo uygulması yapılmadan ne kadar güclendirebileceğimizi gösterdik. Şu an yazılıma ek intercooler ve race cat mevcut. Egzoz stock olduğundan dolayı araç tam bir sleeper. Artı olarak yazılımı silip dbn ölcümlerı aldık. Yazılım oldukça kendini before after olarak belli ediyor. Ayrıca bu motorun kronik sorunlarını konuştuk ve b38 ın diğer hangi bmwlerde bulunduğunu örneklendirdik : örneğim yeni bmw x2.

Araç hakkında yorumlarınızı merak ediyorum , teşekkürler

• F30 larda yakıt konusunda mantikli mi bu motor seçeneği yoksa 318d almak daha mi mantıklı olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NME10

F30 larda yakıt konusunda mantikli mi bu motor seçeneği yoksa 318d almak daha mi mantıklı olur
    Dizel bir aracı benzinli bir araçla karşılaştırmak saçma olur

• Bu motora tuning yoktu gençler nXX motorlardan vazgeçememişti. Bu noktadan sonra tercih edilecek seçenekler arasina girer artik

• 418i ler b38 mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeliCingene

418i ler b38 mi?
    Evet b38

• Kusura bakmayın da 5 para etmez bir motor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AUDİ A3 1.2 TFSI Motor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertug0

Kusura bakmayın da 5 para etmez bir motor
    Malesef sıralı 6 silindirli bmw motorlarına özlemimiz büyük ama güncel olarak b38 li bir araç alan ve yavaş gelen insanlar icin bence mantıklı bir uygulama

• Utku beyin lafını çok kesmişsiniz, adam bilgi vermek için can atıyor resmen. Onun dışında ben beğendim, güzel olmuş.

• Çok güzel olmuş, maşallah, sizinde elinize sağlık.
    Bu arada araç tam sleeper tipine bakacak olursak, bence sahibi hiç M'e çevirmesin böyle daha zevkli olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan7

Utku beyin lafını çok kesmişsiniz, adam bilgi vermek için can atıyor resmen. Onun dışında ben beğendim, güzel olmuş.
    Önemli bilgileri alınca kesmek zorundayım malesef , bilgi eksiliği yok zaten bütüne bakınca. Dışarısı 38 derece kameralar güneş gördüğü icin kendini kapatıyor , gopro sarjı ve hafıza kartını da unutmak lazım :) yarım bir video size sunamak icin malesef kesmem gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ExtremeZer0

Önemli bilgileri alınca kesmek zorundayım malesef , bilgi eksiliği yok zaten bütüne bakınca. Dışarısı 38 derece kameralar güneş gördüğü icin kendini kapatıyor , gopro sarjı ve hafıza kartını da unutmak lazım :) yarım bir video size sunamak icin malesef kesmem gerekiyor

Alıntıları Göster
    Şahsi algılamayın bir süre hedefiniz vardır doğru. Bunun uzun versiyonu olursa uzun uzun da dinlemek isterim Utku beyi. Video bilgi yüklü çünkü.

• Turbo gelince Utku ile bölüm iki de aklımızda var 😎 teşekkür ederim

• Güzel ve öğretici bir video olmuş cevat eline sağlık
  • Hasan7 kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyi videonun altına yorum olarak yazmıştım ben de, Utku bey çok güzel bilgiler veriyor ama hep yarıda kalıyor bilgiler,

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Stage uygulamasını merak ettiğim bir motordu, teşekkürler cevat

• quote:

Orijinalden alıntı: 2jz1993

Stage uygulamasını merak ettiğim bir motordu, teşekkürler cevat
    ben teşekkür ederim :D
  • ExtremeZer0 E kullanıcısına yanıt

Cevat selam, bunu istanbulda soft olarak uygulayan yer var mı biliyor musun? 2018 f30 3.18i var

• ertug0 kullanıcısına yanıt

ya da cepte 5 para bırakmayan hararetli çalışan motor da diyebiliriz...  

• F30 veya G20 fark etmez 1.6 ve 1.5 motorların alayı çöp, BMW tarihinin fiyaskosu resmen.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.