< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 20 Ekim 2024; 15:7:49 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Vural Çelik: Avrupa Yakasının Kubilay'ı vefat etti. [17.10.2024]

-
-
En sevdiğim ki pek dizi izlemem, dizinin kral karakterlerinden biriydi. arada sırada 20li yaşlarda repliklerini arkadaşlar arasında kullanırdık. özellikle eşime bayadır yaptığım "olga" şakaları bu repliklerden türemişti. Allah rahmet eylesin. Kim bilir setlerin de gülen güldüren bu ismi, ölüm için kendine hangi yılları ön görmüştü. üzüldüm, ama ölümden kaçış yok.
"biri bizi durdursun yahu"
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
çok genç daha ama kronik rahatsızlıkları varmış çok allah rahmet eylesin.
-
Hayda çok erken gitmiş. Toprağı bol olsun. Başka nerede izledim gördüm hatırlamıyorum ama en çok Avrupa Yakası'nda görmüştüm. He bir de Bayrampaşa Ben Fazla Kalmayacağım filminde de kendisine rast gelmiştik. Vay be.
Bu arada forumda kimsenin umursamamasına şaşırdım. Kimse tanımıyor mu bu oyuncuyu yahu!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 18 Ekim 2024; 13:54:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hiç TV seyretmeyen biri olarak bu adamın simasını çıkaramadım. ne diyelim Allah rahmet eylesin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah rahmet eylesin, çok genç, çok erken.
Allah rahmet eylesin.
Kendisinin de dert yandığı durumlardan biri buydu. Sürekli yayın açar eski günleri anardı eski arkadaşları ile de küstü zaten.Özellikle Gülse ile baya baya kanlı bıçaklı seviyesindeydi neden oldu bilinmez. Dışlandığından söz ediyordu her kamera gelişinde hakkımı helal etmiyorum tarzı açıklamalarda bulunuyordu.
Toprağı bol olsun oynadığı her karakterde kendinden bir şeyler katmıştı Gülenay karakteri en sevdiğim karakteridir. Onun yüzünden Eşime sürekli böyle kötü şarkılar söylerdim ondan alıştım.
Avrupa Yakasıyoutube
Gülenay'ın şarkılarının bulunduğu 67. bölümün tamamı için; https://youtu.be/NR8yi_MgBlg Yapımını Plato Film'in, yönetmenliğini Hakan Algül'ün üstlendiği "Avrupa Yakası"nın senaryosunu, başrolünü de oynayan Gülse Birsel yazıyor. Gülse Birsel'in canlandıracağı "Aslı" karakterinin babasını Gazanfer Özcan, annesini Hümeyra, kardeşi Volkan'ı ise Ata Demirer oynuyor. Dizide ailenin diğer üyelerini Sinan Bengier (İmdat Amca), Nurhan Damcıoğlu (Azamet yenge) canlandırıyor. Dergi ekibinde ise Levent Üzümcü (Cem), Şennay Gürler (Fatoş), Bülent Polat (Şesu), Hale Caneroğlu (Yaprak), Yıldırım Öcek (Patron), Evrim Akın (Selin) yeralıyor. Veysel Diker (Tacettin), DJ Yavuz (Sertaç) diğer rolleri paylaşıyor. Avrupa Yakası Kanalına Abone Olmak için ; https://goo.gl/mJOWFo Oyuncular: Gazanfer Özcan, Hümeyra, Müşfik Kenter, Gönül Ülkü, Ata Demirer, Gülse Birsel, Engin Günaydın, Levent Üzümcü, Şenay Gürler, Bülent Polat, Veysel Diker, Yıldırım Öcek, Yavuz Seçkin, Hale Caneroğlu, Evrim Akın, Vural Çelik, Hasibe Eren, Tolga Çevik, Sarp Apak, Peker Açıkalın, Binnur Kaya, Hakan Yılmaz, Ömür Arpacı, Rutkay Azizhttps://www.youtube.com/watch?v=ZhubdarldbU
-
olayın aslı şu. Bu adam milliyetçi yapıda. Bahçeli ile poz verdiği için solun hakim olduğu tiyatro sektöründe linçlenmeye başlıyor.
Sinan çetin buna baya takılıyor içten içten. gülse birsel bozuluyor vs. sonra o sezonun bitişi ile yollar ayrılıyor. Vural Çelik'e haber verilmiyor.
Benzer kaderi akp ve fetö birlikteliği sürdüğü dönemde de yaşıyor. bu sefer 80ler dizisinden mhpli olduğu için fetöcü kesim tarafından dizide istenmeyerek, çıkarılıyor.
-
tv ben de izlemiyordum. fakat daha üni zamanlarında avrupa yakası için torrent dc++ dan yeni bölümlerini koştururdum. malum daha o zamanlar internet o kadar hızlı değil yt yok. yurtta odaya çanak anten bağlatmıştım
Avrupa Yakasıyoutube
Vural Çelik anısına... Değerli oyuncumuz Vural Çelik'in kaybının derin üzüntüsünü yaşıyor, Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır diliyoruz. Güle Güle Gülenay dost... Gülmeye doyamadığın sahneler için tıkla! 🤣 ✨ 5. Sezon En İyiler Part 2 - https://youtu.be/QuHIHaP4r24 ✨ 5. Sezon En İyiler Part 1 - https://youtu.be/XVC7WCAijS4 ✨ 4.Sezon En İyiler Part 1 - https://youtu.be/vSjulgGZEFw ✨ 4. Sezon En İyiler Part 2 - https://youtu.be/smBXZh-dDrI ✨ 4. Sezon En İyiler Part 3 - https://youtu.be/z7ycvHv4ss8 ✨4. Sezon En İyiler Part 4 - https://youtu.be/refIeTXw3KU Yapımını Plato Film'in, yönetmenliğini Hakan Algül'ün üstlendiği "Avrupa Yakası"nın senaryosunu, başrolünü de oynayan Gülse Birsel yazıyor. Gülse Birsel'in canlandıracağı "Aslı" karakterinin babasını Gazanfer Özcan, annesini Hümeyra, kardeşi Volkan'ı ise Ata Demirer oynuyor. Dizide ailenin diğer üyelerini Sinan Bengier (İmdat Amca), Nurhan Damcıoğlu (Azamet yenge) canlandırıyor. Dergi ekibinde ise Levent Üzümcü (Cem), Şennay Gürler (Fatoş), Bülent Polat (Şesu), Hale Caneroğlu (Yaprak), Yıldırım Öcek (Patron), Evrim Akın (Selin) yeralıyor. Veysel Diker (Tacettin), Yavuz Seçkin (Sertaç) diğer rolleri paylaşıyor. Avrupa Yakası kanalına abone olmak için: https://goo.gl/mJOWFo Oyuncular: Gazanfer Özcan, Hümeyra, Müşfik Kenter, Gönül Ülkü, Ata Demirer, Gülse Birsel, Engin Günaydın, Levent Üzümcü, Şenay Gürler, Bülent Polat, Veysel Diker, Yıldırım Öcek, Yavuz Seçkin, Hale Caneroğlu, Evrim Akın, Vural Çelik, Hasibe Eren, Tolga Çevik, Sarp Apak, Peker Açıkalın, Binnur Kaya, Hakan Yılmaz, Ömür Arpacı, Rutkay Azizhttps://www.youtube.com/watch?v=o2GKdvjtkO0 -
O muhtemelen sanat camiasını kastetmiştir hakkı da vardır, ona bir şey diyemem de bizim gibi halkın içinden insanların geçerli bahanesi var. Ülke gündemimiz o kadar yoğun, ülkede o kadar çok fazla kötü şey oluyor ki, insanlar berbat ekonomik ve toplumsal sorunlar içinde hayatta kalmaya çalışmaya o kadar çok yoğunlaşmış ki tanıdığın ama yıllarca görmediğin bir insan olsa bile aklına gelmiyor. Bu adamın ölüm haberini almasak "sahi ya Kubilay rolünü oynayan bir oyuncu vardı nerde o ya" diye bir 20 sene daha aklıma gelmezdi şahsen. Üzücü. Belli ki biraz olsun hatırlanmak istemiş.
İnternet o kadar hızlı değil de o zamanlar YT var diyebiliyorum. Mesajı yazarken baktım evet dizi 2004'te başlamış ve 2009'a kadar devam etmiş, YT piyasaya 2005'te çıkmış. Yani arada 1 yıl gibi bir fark. Benim YT ile tanışmam Dikkat Şahan Çıkabilir videoları olmuştu. Ben de TV pek izlemezdim -ki o zamanlar yine kanalların içerikleri şu ana göre oldukça iyiydi- Şahan'ın bazı skeçlerini bu platform üzerinden izlerdim. İzlemek için linke tıklardım. Bu linkler ya YT olurdu ya da rapidshare.
o dönemde yt ne idi? 240p kalitede yayın yapıyordu.
360p çıkınca "vay be" demiştik. gerçi Türkiye'de çoğu ev 360p izleyemiyordu :) Sonra 460p çıktı. dedik ne kalite var be vs. en sonunda 720p ve 1080p çıkmıştı. lakin 6-7 sene önceki 720p bugünün 1080p sinden daha kaliteli. herifler bitrate kımışlar.
-
240p ve 360p seçenekleri vardı, 144 var mıydı hatırlamıyorum. Bazı videoları 480p görüyordum ama daha sonradan da olabilir bu 2006 veya 2007. Ağırlıklı olarak 240p ve 360p 4:3 idi videolar. 720p ve 1080p furyası şu Blu-Ray'lerin daha doğrusu riplerinin olduğu zamanlarda çıktı. O zamanlar kotalı 1 mbit internetim olduğu için hd işlerine filan bulaşmıyordum.
Hatta ilk internetin 256kbit adsl idi sonra Türk Telekom bunların hızını 512kbit yaptı sonra 1 mbit yapmıştı. Torrent'in efsane olduğu zamanlar. Millet sınırsız interneti bulunca download etme hastalığına yakalanmıştı. Bir dönem bende de böyle bir hastalık görüşmüştü. İlla bir şey indirmem gerekiyordu, indirmeden duramıyordum.
Ulen beni o günlere geri atın ya.
Yalnız YT çıkış tarihine göre inanılmaz hızlı gelişmiş. 2005 diyoruz filan ama atıyorum 2008 yılında filan YT zaten kendini aşmıştı. Alternatifler olmasına rağmen alternatifsiz gibiydi. Şimdi zaten tekel alternatifi hiç yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 18 Ekim 2024; 14:37:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
yt da sanırım 8 dakika sınırı vardı. üstü videolar da yüklenmiyordu. alt yapı gelişince sistem de gelişti. telif hakları muhabbetleri yokken iyiydi. sonra reklam almaya başlayınca ben ve çevremdekiler tom jerry videoları editleyip sağdan soldan kesip spanish, espanyol, brasil, german vs diye ripleyip yüklüyor adsense den birkaç bin dolar cebe atabilmiştik.
sonra işte bu ML ile sistemi geliştirdiler. artık böyle birşeyler kalmadı tabi.
2008 de daha yt çok yeniydi. ben öyle ahım şahım yenilikler hatırlamıyorum. tamam bu hd tvlerle çıkmıştı 720p ama her videoya bu edit gelmiyordu. ben ingiltere'ye gittiğim senden sonra 2013 de yt işte serbest 720p lere 1080p lere falan geçince artık vmvideo vs fark atmaya başlamıştı.
-
10 dakika sınırı vardı sanırım sonra bunu 20 mi yaptılar yoksa 20 dk sınırı ayrı bir Youtuber kategorisinde miydi bilmiyorum (O zamanlar Türkçe yok, menü İngilizce, YT'a video yüklerken de kategori filan seçiyordun, eğlence mi, müzik mi, oyun mu vs diye belki de bu kategoriler senin süre sınırını değiştirebiliyordu.) ama bir süre sonra yani yıllar sonra mı diyeyim ne diyeyim bazılarının 1 saatlik veya 1 saatin üstünde kesintisiz partsız parçasız videolarını görüyordum yavaş yavaş. YT o zamanlar reklamsız filan çok iyiydi. Aslında reklamların ne kadar gıcık olduğunu tam hatırlayamıyorum çünkü ben hep reklam engelleyici kullanmışımdır uzun yıllardır. (İşte o zamanlar tarayıcılarınızı hızlandırın, sayfalar hızlı yüklensin, kotalı internetiniz reklamlara gitmesin vs muhabbetlerinden gelen reklam engelleyici alışkanlığı kazandık) Tabii o zamanlar YT reklamları yine katlanılabilir durumdaydı, böyle vahşi bir reklam düzeni yoktu. Ama ne zamanki YT premium diye bir şey getirdi o zaman reklam oylarının bokunu çıkarmaya başladı. Reklamlara o kadar çok abandılar ki milleti resmen premium almaya zorladılar. Bu premiumun geleceğini ilk haberini aldığım an demiştim bunlar reklamları abartacak eyvah diye, öyle de oldu.
Neyse. Konu çok dağıldı. Ben yt mevzusunu burada kesiyorum malum konu bu değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Türk milliyetçisi bir karaktere sahip olduğu için genelde solcuların güçlendiği sinema,dizi,tiyatro sektöründen dışlandı diye biliyorum.Zaten Avrupa Yakasının final yaptığı 2009 yılı açılım sürecinin başladığı yıldı.O dönemde Türk milliyetçisi olmak tüm şimşekleri üstüne çekmekle eş değer bir durumdu.
51 yaş gibi çok genç yaşta vefat etmesine üzüldüm.Ne yazık ki değeri bilinmeden yitip giden sanatçılardan biri olarak hafızamızda yer alacak...
-
Hayat böyle arkadaşlar, 40 üstüne bir bakıyorsun bir sürü kronik şey çıkıyor. 50'ye doğru ölen ölene.
Hasan da öldü gitti pankreastan mesela, çok üzüldüm bir de benim kankama çok benziyor.
Üç günlük dünya kendinize iyi bakın gerisi cidden şansa yaşıyoruz.
-
Kesinlikle haklısınız.
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah.
Allah rahmet eylesin...
gerçekten sayılı başarılı sanatçılardan birisiydi...
En Beğenilen Yanıtlar

Türk milliyetçisi bir karaktere sahip olduğu için genelde solcuların güçlendiği sinema,dizi,tiyatro sektöründen dışlandı diye biliyorum.Zaten Avrupa Yakasının final yaptığı 2009 yılı açılım sürecinin başladığı yıldı.O dönemde Türk milliyetçisi olmak tüm şimşekleri üstüne çekmekle eş değer bir durumdu. 51 yaş gibi çok genç yaşta vefat etmesine üzüldüm.Ne yazık ki değeri bilinmeden yitip giden sanatçılardan biri olarak hafızamızda yer alacak... |
olayın aslı şu. Bu adam milliyetçi yapıda. Bahçeli ile poz verdiği için solun hakim olduğu tiyatro sektöründe linçlenmeye başlıyor. Sinan çetin buna baya takılıyor içten içten. gülse birsel bozuluyor vs. sonra o sezonun bitişi ile yollar ayrılıyor. Vural Çelik'e haber verilmiyor. Benzer kaderi akp ve fetö birlikteliği sürdüğü dönemde de yaşıyor. bu sefer 80ler dizisinden mhpli olduğu için fetöcü kesim tarafından dizide istenmeyerek, çıkarılıyor. ![]() |
Benzer içerikler
- genç emeklilere tavsiyeler
- lösev"e bağış yapanlar yorumları
- türkiye"nin en büyük hırsızı kim
- b ehliyet 125 cc eğitimi ücreti
- dost koleji hangi cemaat"in
- youtube premium fiyat
- milli uçak gemisi
- turkcell şebeke sorunu son dakika
- roborock saros z70
- kapanan hat nasıl açılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X