Şimdi Ara

Vur - Kaç olayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilenler bilir 2008 model 13.500 kmde araç almıştım 1 ay önce. Nazar mı deydi bilemedim :) Sadece işe gel git olarak kullandığımız bu araca dün gündüz isparktayken yada gece güvenlikli sitemizin otoparkında biri vurmuş ve bir şey yokmuş gibi gitmiş. Bu sabah farkettim , isparkta binek harici araç yok . Gidip geliyorken markete dahi gitmedik direk varış noktalarımıza vardık. En kuvvetli ihtimal site onda da kameralar inceleniyor. Araçta boya yoktu olsun da istemiyorum boyasız düzelir mi?

Vur - Kaç olayı
    Vur - Kaç olayı
    Vur - Kaç olayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle geçmiş olsun, evet boyasız düzeltilebilir çok fazla deformasyon yok ama boya olsa bile dünyanın sonu değil çok takmayın kafanıza.
  • Vah vah vah,boya olursa araba yanar biter kül olur.

• kartalus kullanıcısına yanıt
    Kardeşim boyatıp niye değerini düşüreyim? Zaten adam takmış gitmiş yaptırırken bana giricek , satıyorken tekrar mı zarar edeyim . Bir de bu boya olayı tr de yok audi audi a8 L aracı istanbulda kaza yaptık diye ( BG plaka ) avrupada 5 bin € değer kaybetti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan0403 -- 7 Kasım 2017; 10:4:22 >
  • sakın boyatma çıkma parça alıp değiştir

• doluya takılan araçları boyasız düzeltmek için 40 takla atmayı biliyorsunuz bir soru sorduk diye topa tuttunuz :D

• Boyasız düzelir ama iyi bir yere yaptırın yoksa boyanız zedelenebilir maslak mtc oto ya bir bakın derim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • boyasız düzelmez hatta boyayla düzelmez bagaj kapağı değişecek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.