Şimdi Ara

Honda Jazz nasıl bir araç?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
13.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu sefer kendim için değil, annem için konu açıyorum.

Annem için B segment dizel otomatik veya az yakan benzinli otomatik bir araç bakıyoruz.

Şu an Focus 2 kullanıyor 2007 model, artık hem yüz olarak eskidi hem manuel hem de çok yakıyor.

Yeni kasa Honda Jazz 1.4 otomatikler gözüme çarptı, 30-35.000tl arasına alınabiliyor.

Uzun yol hiç gitmeyecek bir araç, sadece şehir içi kullanılıyor. İnternetten araştırdığım kadarıyla da 7 litre gibi bir tüketimi varmış. Gerçekten doğru mu?

Honda Jazz: Nasıl Bir Araba?

Honda Jazz, Honda'nın uzun yıllardır ürettiği popüler bir B-segment hatchback modelidir. Honda Jazz, geniş iç hacmi, pratik özellikleri ve güvenilirliği ile bilinir.

Honda Jazz Nasıl Bir Araba?

Honda Jazz, ferah ve çok yönlü bir iç mekana sahiptir. Arka koltuklar, daha fazla bagaj alanı oluşturmak için katlanabilir veya öne doğru yatırılabilir. Ayrıca, Honda Jazz'ın "Sihirli Koltuklar" özelliği, arka koltukların farklı konfigürasyonlarda katlanmasını sağlar.

Honda Jazz 1.4 LS Yorumları

Honda Jazz 1.4 LS, modelin en popüler versiyonlarından biridir. 1,4 litrelik benzinli motoru 100 beygir güç ve 127 Nm tork üretir. 1.4 LS, CVT şanzımanla sunulur ve yakıt ekonomisi için bilinir.

Honda Jazz Kullanıcı Yorumları

Honda Jazz kullanıcıları genel olarak araçtan memnundur. Geniş iç mekanı, pratik özellikleri ve güvenilirliği vurgulanan en olumlu özellikler arasındadır. Bazı kullanıcılar, daha güçlü bir motor seçeneği arıyor olabilir.

Honda Jazz Alınır mı?

Honda Jazz, pratiklik, güvenilirlik ve yakıt ekonomisi arayanlar için iyi bir seçimdir. Geniş iç mekanı ve çok yönlü özellikleri, onu aileler ve küçük işletmeler için ideal kılar. Ancak daha güçlü bir performans arayanlar, daha büyük bir motor seçeneğine sahip modelleri düşünebilirler.

Anahtar Kelimelerin Kullanımı:

• Honda Jazz nasıl bir araba: Honda Jazz, çok yönlü iç mekanı ve pratik özellikleri ile bilinen bir B-segment hatchback modelidir.
    • Honda Jazz nasıl araba: Honda Jazz, ferah ve pratik bir iç mekana sahip bir hatchback'tir.
    • Honda Jazz yorum: Honda Jazz kullanıcıları genellikle araçtan memnun olup geniş iç mekanını ve güvenilirliğini vurgularlar.
    • Honda Jazz nasıl: Honda Jazz, pratik özellikleri ve yakıt ekonomisi ile bilinir.
    • Honda Jazz 1.4 LS yorumlar: Honda Jazz 1.4 LS, 100 beygir güç ve 127 Nm tork üreten 1,4 litrelik benzinli motora sahiptir ve CVT şanzımanla sunulur.
    • Honda Jazz alınır mı: Honda Jazz, pratiklik, güvenilirlik ve yakıt ekonomisi arayanlar için iyi bir seçimdir.
    • Honda Jazz kullanıcı yorumları: Honda Jazz kullanıcıları, aracın geniş iç mekanını, pratik özelliklerini ve güvenilirliğini takdir etmektedir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Honda Jazz harika bir araba.
    İçi çok ferah, konforlu, sessiz..
    Şehir içi tüketimi 6 - 6.5 lt civarlarında.
    Fakat 0 ve 2. el fiyatları emsallerinden yüksek.
    Sorun değilse, gözü kapalı alabilirsiniz.
    2. el alacaksanız da, 2011 ve sonrası CVT şanzımanlı modeli tercih edin.
  • Eski kasası bile rahat ve sürüşü güzeldi yeni kasası daha çekici duruyot en azından Honda adı yeter otomatik şanzumanıda iyi sıkıntısız , ben Honda'nın o fabrika verisine inanırım az yakar hondalar bizim bazı tanıdıklar benzinli biniyorlar az yaktığı için.
  • I-shift tavsiye etmem CVT lere bakın 2011 sonrası modeller CVT şanzıman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiesta 1.6 powershift öneririm büyük bir aile değilseniz.otomatik ama manuel kadar yakıyor.Hemde çift kavrama.0-100 hızı 10.5 saniye.esp elektronik Klima standart.ben çok beğendim.jazza bende bakmıştım ama sıfırı 45 felandı direk vazgectim 10 bin asagısı fiesta aldım esime dün.tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınıfının en az yakıt tüketen araçlarından birisi, sorunsuz ve B segmentinde iç mekan genişliğinde ders verecek kadar iyi, nerdeyse C segmenti kadar geniş. Haliyle fiyatları yüksek. Ben şahsen eski kasa Jazzı daha çok seviyorum, alacaksanız mutlaka cvt şanzıman alın.
    PEUGEOT 206 nasıl bir araçtır ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yeni modelleri bilmem ama sattığım 2005 model Honda Jazz LS/AT' nin bagajı su alıyordu. Stop lambalarını söktürüp macunlattırdım yine sinir bozucu suyu kesemedim.
    İlk fırsatta elden çıkardım.
    Alan arkadaş serviste incelettirdiğinde tüm kapıların fitil altlarında pas vardı.
    2013 GOLF 7 COMFORTLİNE - 2014 QASHQAİ TEKNA SKYPACK
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.