Şimdi Ara

Metrodaki biri bana 40 yıllık düşman gibi baktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 3 ay önce metroda bir genç bana 40 yıllık düşman gibi bakmıştı. Bunu durup dururken yapmıştı. LGBTİ birey olduğumdan şüphelendiği için bunu yaptı bence. O an ben hiçbir şey yapmıyordum, kapı tarafında ayakta duruyordum her yolcu gibi. Bir an sağıma baktım ve gördüm ki bu genç bana düşman gibi bakıyor, sonra hiç oralı olmadım, bir süre sonra tekrar ona bakınca gördüm ki hala aynı şekilde bakıyor. hiçbir şey yapmadım. birkaç durak sonra yanımdaki kapıdan inip gitti. Nadir de olsa bazen böyle düşman gibi bakan kişilere rastlıyorum.

Selefi cihatçıların kötü hayalleri vardır arkadaşlar. Şeriat getirmek, asmak kesmek gibi. Veya İran'daki gibi bu tür paylaşılmış psikoza sahip kişilerin kötü hayalleri vardır, ülkede darbe yapmak, zina yapanları asmak kesmek gibi.

• Bayan mısınız?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CİDELY kullanıcısına yanıt

Bu kadar şey yazdım ve soracağın şey bu mu? Trans kadınım.

• eylül kabus kullanıcısına yanıt
    Ne kadar güzel.

• Metrodaki biri bana 40 yıllık düşman gibi baktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CİDELY kullanıcısına yanıt

Metrodaki biri bana 40 yıllık düşman gibi baktı 

• Yapcak birşey yok hocam.Kimsenin sizi yargılamaya hakkı yok.Bakabilir ama baktığıyla kalır böyle boş yere kafanıza takmayın.İnsanlar kendileri yaşamadıkları hiçbirşeyi kabullenmez.Empati yapabilen insanlar gerçekten kendini geliştirmiş bir insanlardır.Bende olsam bende bakarım tabi ama öyle düşmanca değil tabiki başkasının ne yaptığı umrumda olmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eylül kabus kullanıcısına yanıt

sen fıtrat olarak erkek yaratıldın farklı yönelimlere girme.

• aykut291 A kullanıcısına yanıt

aykut Allah fıtraten 2 cinsiyet yarattı erkekse erkek dişiyse dişi

• Penguen Gunter kullanıcısına yanıt
    Olabilir lütfen Allahınıza rica edin insanlara doğrudan müdahale etsin ozaman.Bir insan kendini kadın gibi hissediyor ve öyle olmak istiyorsa buna parmağını şıplatarak birşey yapabilir herşeye gücü yetiyor nede olsa onun dışında insanlar birbirini yargılayamaz kimsenin böyle hakkı yok hukuken.Saygı duymuyabilirsiniz sevmiyebilirsiniz ama saygı göstermek zorundasınız bir başkasına düşmanca yaklaşmak ona zarar vermek bir suçtur ve bunun sonuçları vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 2 Ocak 2023; 14:8:46 >
  • aykut291 A kullanıcısına yanıt

imtihan aykut işte bunu anlamıyorsunuz. sen mesela yanlış yoldasın ama iraden var doğruyu yanlıştan ayıracak o yüzden sorumlusun. senin imtihandayken kendi sorumluluğunu Allah'a fatura etmen ne derece doğru. böyle ancak nefsini mutmain edersin ama bu seni kurtarmaz.

• Penguen Gunter kullanıcısına yanıt
    Yetişkin insanlara tavsiye vermek sana mı düştü peki? Tavsiye istemiş mi arkadaş? Hayırdır, kendi davranışlarından emin olmadığın için ekstra sevap mı toplamaya çalışıyorsun?

Tacizdir bu.

• Yirikalische kullanıcısına yanıt

yetişkinler yetişkinlere tavsiye verebilir gencim.

• Allah akıl fikir versin dine yönel, ibadet et valla şeriat gelse keşke.

• Ya şu mesajlar trollse komik, degilse cok vahim

• Mesajlardan bagimsiz olarak, nerede yasiyorsun bilmiyorum ama cantanda bir biber gazi yada elektro şok tasimani oneririm. Bazi insanlar gercekten psikopat olabiliyor. Ben cok fazla insan icinde olmadigim icin toplu tasima kullanmadigim icin gerek kalmiyor ama sana oneririm

• Hangi metro ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.