Şimdi Ara

Vücutta Sivilce Gibi Çıkan Deri Şişkinliği?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konuda bilgisi olan var mı arkadaşlar?

Dün akşam duştan sonra aniden çıktı. Sol göğsümün kenarında, koltuk altının 10 santim altı. Dokunduğumda acıyor. Çektiğimde normal deri gibi güçlü ve elastik bir yapısı var. Nedir bu ve doktora gitmeye gerek var mı?

• et beni bu kilodan oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E9F644F03

et beni bu kilodan oluyor.

Kilolu değilim ki! Geçen yıl yoğun bir diyet ve sporla fazla kilolarımı vermiştim. 8-10 aydır ideal kilodayım.

Daha önce yoktu, dün duştan sonra hissetmeye başladım. Sivilce sanıp biraz çekiştirdim, baktım normal derili sert bir şey, sonra bıraktım öyle. Şimdi dokunduğumda acıyor.

Kalıcı mı olur acaba?

• Et beni bu. Benim kafamda vardı ameliyat oldum aldılar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Liny

Et beni bu. Benim kafamda vardı ameliyat oldum aldılar

Eyvah eyvah! Yani bundan kurtulmak için ameliyat mı olmak zorundayım? Basit bir operasyon olmalı öyleyse.

Tam koltuk altıma yakın olduğu için, kolum sürtündüğünde acıyor. Aniden bir günde çıktı!

Seninkinde de dokunduğunda bir acı hissediyor muydun?

• piyanist2014 P kullanıcısına yanıt
    Yok ben pek hissetmiyordum. Ama bi yere sürtünce elim falan çarpınca kanıyodu. Ameliyat dediğim öyle bayıltma falan yok. Yatırıyorlar seni o bölgeyi uyuşturucular sonra doktor 5 dk da çıkarıyor, tüpe koyup patolojiye yollatıyor. Bu kadar

• Liny L kullanıcısına yanıt

Anladım. Teşekkürler.

Bunu devlet hastanelerinde yapıyorlar mı sgk kapmasında? Dahiliye doktoruna mı gitmeliyiz öyleyse?

Bir hafta kadar doğal yöntemler deneyeceğim. Sirke, karbonat limon falan. Şimdi internette okudum biraz. Eğer bir çözüm olmazsa son çare doktora giderim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rica ederim. Evet devlet Hastanesi'nde ücretsiz yapıyolar. Ben cildiye gitmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liny -- 14 Nisan 2021; 14:51:31 >
  • Et beni bildiğiniz gibi aslında deri tümörüdür. Kekik yağındaki etken maddelerden karvakrolun sitotoksit aktiviteye ve antitümör etkiye sahip olduğuna dair bir çok araştırma mevcut.

Geçen yıl bu bilgiye ulaştıktan sonra alnımın sol üst tarafındaki küçük bir et benini aktardan aldığım kekik yağı ile yaklaşık 3 haftada kuruduğunu gördüm. Boynumun sağ tarafında da küçük bir et beni vardı. Buna da geçen hafta kekik yağı uygulaması yaptım ve bu kez daha hızlı şekilde 10 günde kurudu. (Bu kez kendimizin damıtarak elde ettiğimiz kekik yağını kullandım.)

Ben, vücudumdaki küçük sayılabilecek 2 adet benden kekik yağı ile kurtuldum, dileyen deneyebilir.

Uygulaması;

Bir kibrit çöpü veya diş kürdanının ucunu kütleştirerek (kırarak) ucuna kekik yağı damlatıp ya da varsa kapaktaki yağı çöpün/kürdanın ucuna aldırarak et beninin üstünü yağ ile ıslatın/değdirin. Bunu günde iki-üç kez yapabilirsiniz.

Ben bi keresinde kekik yağı kapağına sızmış yağı kapakla birlikte et benine sürmek isterken etrafa da oldukça yağ bulaştırdım. Fotoğrafta sonraki günlerdeki çevresel kızarıklığın nedeni odur.

Kurumaya başladığında rengi yavaş yavaş siyaha dönüyor ve farkında olmadan veya duşta keselenirken kendiliğinden koptuğunu göreceksiniz.

@piyanist2014

• Omzumda çıkmıştı 3 günde kazıyıp kurtuldum

• Benim kasığımda çıkmıştı, penis yakınında, ciksiye doktoru soğuk sprey gibi bişeyle yakmıştı, eve geldim akşama 2 katı büyüdü,
    Aonra kopup geçti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi tanıdıkta da çıkmıştı keçi kılı ile bağladıktan sonra kuruyup düşürmüştü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üste mi çıkarmışım?

Nasıl olmuş o???

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.