Şimdi Ara

Vücutta ki kıl problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler benim vücudumda fazla kıl var ve ben bundan çok rahatsız oluyorum. Bu kıllar için en iyi çözüm nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bacak için düşünenler var ise oda 250-300 tl idi sanırım seansı, paket dahilinde alırsanız bayağı indirim yaparlar ama pazarlık edin derim kesinlikle.

2004 te yaptırmıştım fakat protein tozları tekrardan çıkmasına neden oldu, hormonal olduğunu öğrenince kestim.

2012 ekimden beri 2 ay aralıkla 2 sena gittim, bu sayıyı 5'e tamamlayıp %90 azalma sizde sağlayabilirsiniz.

En net ve kesin çözümü budur.

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG Oled G1 - LG Soundbar GX - Playstation 5 Pro with Logitec / Razer / SteelSeries
  • kardesim lazer epilasyonun malign melanom denilen cilt kanserinn arttiracagini dusunuyorum.bundan bir yirmi sene sonra.bunlarin acisinin cikcagi kanaatindeyim.o kadar kontrolsuz yapiliyoki.bende killiyim.body buildingle ugrastigim zamanlar gercekten sinir bozucuydu.su ana iki bucuk seneden sonra biraktim.pek de tinlamiyorum.ama denize falan girerken insan ister istemez kotu .hissediyo.

• Doğru diyorsun kardeşim. Bende fitness'a gidiyorum ama bu kıllar yüzünden üstümü çıkartamıyorum. Yaşım 17 ve bende hadi göğüsü geçtimde göbekteki sinir bozucu. Şimdide çok az bir şekilde sırtta çıkmaya başladı. Arkadaşlar makina ya da kıl dökücü al diyor. Benim aklıma ağda geldi. Bi epilasyon aleti ile deneyim dedim gözümden yaş geldi bıraktım. Bana kökten çözüm lazım. Hiç çıkmayacak. Çıksa bile en az 1 ay sonra çıkacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 14 Mayıs 2013; 13:17:17 >

Tavsiye eden var mı?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

spor yaptığım için bende yaptırıyorum. belden yukarısı (karın,göğüs,boyun,sırt,sağ ve sol kollar, el üstleri) , 1 haftalık sakal uzatıp, öyle gidiyorum. 500 tl ödüyorum 2 ayda 1

bacak için düşünenler var ise oda 250-300 tl idi sanırım seansı, paket dahilinde alırsanız bayağı indirim yaparlar ama pazarlık edin derim kesinlikle.

2004 te yaptırmıştım fakat protein tozları tekrardan çıkmasına neden oldu, hormonal olduğunu öğrenince kestim.

2012 ekimden beri 2 ay aralıkla 2 sena gittim, bu sayıyı 5'e tamamlayıp %90 azalma sizde sağlayabilirsiniz.

Sayıyı 5'e tamamlamak derken 5 yıl boyunca mı yapılırsa mı yoksa 5 seansdamı %90 azalıyor?Ve neden sakal uzatarak gidiyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: bc_

Vücutta ki kıl problemi

Tavsiye eden var mı?

yaptıktan sonra acısı bayağı var, 1 gün rahat ettirir ama hemen kabarır o bölge, özellikle sırt bölgesi en az acıyacak yer olacağından (Bel üstü bölgelere göre en sert yer diyeyim) diğer yerlerin acısını tahmin bile edemezsiniz.
    quote:

Orijinalden alıntı: diemradyo

Doğru diyorsun kardeşim. Bende fitness'a gidiyorum ama bu kıllar yüzünden üstümü çıkartamıyorum. Yaşım 17 ve bende hadi göğüsü geçtimde göbekteki sinir bozucu. Şimdide çok az bir şekilde sırtta çıkmaya başladı. Arkadaşlar makina ya da kıl dökücü al diyor. Benim aklıma ağda geldi. Bi epilasyon aleti ile deneyim dedim gözümden yaş geldi bıraktım. Bana kökten çözüm lazım. Hiç çıkmayacak. Çıksa bile en az 1 ay sonra çıkacak

epilasyon aletleri ile ağda kadar hızlı alamayacağınızdan dolayı, su toplar bölge ve iltahap tipi kabarcıklar olur, çok can yakıcı bir durumdur.

quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

quote:

spor yaptığım için bende yaptırıyorum. belden yukarısı (karın,göğüs,boyun,sırt,sağ ve sol kollar, el üstleri) , 1 haftalık sakal uzatıp, öyle gidiyorum. 500 tl ödüyorum 2 ayda 1

Sayıyı 5'e tamamlamak derken 5 yıl boyunca mı yapılırsa mı yoksa 5 seansdamı %90 azalıyor?Ve neden sakal uzatarak gidiyorsunuz?

5 sean yeterli denildi. Tamamen geçirmiyor .
    Kendi periyodlarımı yazayım mesela;

(son günleri) Ekim 2012 (kasım-aralık)
    15 aralık 2012 (Ocak-şubat)
    20 şubat 2012 (mart-nisan)

Şuan uzamasını bekliyorum hala daha

Gelelim geçen süredeki gözlemlerime;

Hani sakal kalınlığı bile yanak kıllarının kalınlığı olayı vardır ya , onun gibi. Kalın tüyler hem ince ince çıkmaya başladı.

Her seansta , lazerin vurduğu 1 ışın ile ( ) parantez içindeki yer kadar işlem yapılıyor.
    ( ) <---- gösterdiğim yerde atıyorum 10 tane kıl var, hepsini 1 vuruşta döküyor, kıl kökleri anında yanıyor, her seansta orada 10'dan 8 e düşüyor, sonra 6 ya sonra 4 , sonra 2 gibi düşünün, gittikçe aynı bölgedeki kıl sayısı azalarak gidiyor.

%90 civarı azalmış olacağı söylendi banada , 2004 yılında işlem yaptırdığım bayan yine oradaydı , sözüne güvendiğim için sizlere bunları aktarıyorum, çünkü 9 sene öncede söyledikleri olmuştu memnun kalmıştım.

Takıldıklarınız var ise cevaplarım.

LG Oled G1 - LG Soundbar GX - Playstation 5 Pro with Logitec / Razer / SteelSeries

• Epilasyon yerine başka ne önerebilirsiniz?
  • Kıl erkeğin şanındandır Şaka bir yana, lazerle filan uğraşmanı önermem dostum ; hem pahalı hem sağlıksız olduğu yönünde söylentiler var. Tüy dökücü krem veya naylon eldiven yoluyla halledebilirsin. He birde, çok aşırı rahatız etmiyorsa fazla kafaya takma derim.
  • Benim de bel altım epey kıllı. Özellikle makat kılları felan iğrenç durumda. Kessen kesilmiyor, kesmesen de olmuyor. Vallahi ilerde felan bir kızla cinsel münasebette bulunma durumunda kalsam sanırsam karşı tarafı çok büyük hayal kırıklığına uğratırdım, iğrenir diye çekinmiyorum diyemem.

Orijinalden alıntı: barman

Benim de bel altım epey kıllı. Özellikle makat kılları felan iğrenç durumda. Kessen kesilmiyor, kesmesen de olmuyor. Vallahi ilerde felan bir kızla cinsel münasebette bulunma durumunda kalsam sanırsam karşı tarafı çok büyük hayal kırıklığına uğratırdım, iğrenir diye çekinmiyorum diyemem.

tuvalete çömeldikten sonra 2 liralık derby lerden alın , iyice o bölgeyi sabunlayıp 1-2 dk bekleyin, kıllar yumuşadıktan sonra traş edin bölgeyi, merak etmeyin cildinize zarar vermezsiniz. Yüz traşından daha rahat geçecektir diyebilirim.

Bayanlar konusunda kesinlikle katılıyorum, sakın ve sakın ön ve alt bölgenizi temizlemeden birliktelik yaşamayın , bu bayandan çok sizin için extra moral ve + olacaktır.

quote:

Epilasyon yerine başka ne önerebilirsiniz?

ağda veya soğukağda ile alınıp , bioderman bitki ilaçları var, hergün uygulamalı olarak süreceksiniz bölgeye , kuruduktan sonra sabunsuz o bölgede duş almak zorundasınız.

ama canınız çok acıyacak ve kabarma riskide var , işte orası çok kötü durum.

Ben çok kalın kıllarınız yok ise yapmanızı öneririm, deneyin en azından bakın gelişmelere.

Ha nereden bu kadar şey biliyorsunuz diyorsunuzdur, hastanede çalışıyorum, gündelik gördüğümüz hasta ameliyatlarından ötürü yapılan bazı işlemleri , evde kendiniz içinde uygulayabilirsiniz. Sağolsun hasta bakıcılar hazır halde önümüze getirdiği için bir o işleme girme zahmetinden kurtuluyoruz, uyutmak ile meşgulüz sadece

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: barman

Benim de bel altım epey kıllı. Özellikle makat kılları felan iğrenç durumda. Kessen kesilmiyor, kesmesen de olmuyor. Vallahi ilerde felan bir kızla cinsel münasebette bulunma durumunda kalsam sanırsam karşı tarafı çok büyük hayal kırıklığına uğratırdım, iğrenir diye çekinmiyorum diyemem.

tuvalete çömeldikten sonra 2 liralık derby lerden alın , iyice o bölgeyi sabunlayıp 1-2 dk bekleyin, kıllar yumuşadıktan sonra traş edin bölgeyi, merak etmeyin cildinize zarar vermezsiniz. Yüz traşından daha rahat geçecektir diyebilirim.

Bayanlar konusunda kesinlikle katılıyorum, sakın ve sakın ön ve alt bölgenizi temizlemeden birliktelik yaşamayın , bu bayandan çok sizin için extra moral ve + olacaktır.

quote:

Epilasyon yerine başka ne önerebilirsiniz?

ağda veya soğukağda ile alınıp , bioderman bitki ilaçları var, hergün uygulamalı olarak süreceksiniz bölgeye , kuruduktan sonra sabunsuz o bölgede duş almak zorundasınız.

ama canınız çok acıyacak ve kabarma riskide var , işte orası çok kötü durum.

Ben çok kalın kıllarınız yok ise yapmanızı öneririm, deneyin en azından bakın gelişmelere.

Ha nereden bu kadar şey biliyorsunuz diyorsunuzdur, hastanede çalışıyorum, gündelik gördüğümüz hasta ameliyatlarından ötürü yapılan bazı işlemleri , evde kendiniz içinde uygulayabilirsiniz. Sağolsun hasta bakıcılar hazır halde önümüze getirdiği için bir o işleme girme zahmetinden kurtuluyoruz, uyutmak ile meşgulüz sadece

Hocam orayı parlatıp da bacaklarda kıl bırakmak da garip olur. Hani hemen baldır kısmı kıllı iken üstünde kıl olmaması kötü olur. Ayrıca hocam o bölgeyi tamamen traşlamak da bilmiyorum öyle bir derdiniz olmadığı için belki rahat söylüyorsunuz; ama ben yapamam sanırsam. Hem de bu işe giriştiğinde çıkan kıllar çok sert çıkacak ve o da iğrenç görünecek, durmadan da bu temizliği yapmak zorunda kalacağım.

Ayrıca epey kıllı ya. Bu gen nerden gelmiş onu da anlayamadım. İğrençleşeceğim ama bildiğin o bölge kıvır kıvır olmuş, büyük abdestten sonra temizlemek için canım çıkıyor. Nasıl bir beddua aldıysam artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barman -- 14 Mayıs 2013; 21:30:11 >

• o yüzden sıkıntı zaten , sonuçta temizlediğiniz bölgede en az 2-3 hafta çok çok rahat edeceksiniz. Sizin bileceğiniz iş yine bu.

ben lazer yaptırılıyorken tüm vücuda yayılması taraftarıyım ,bacaklar dahil olmalı bunada. Zaten 1 hafta güneşe çıkmamanız gerekiyor, ondan sonra gidip denize girin güneşlenin istediğiniz gibi takılabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.