Şimdi Ara

nargile tütünü nasıl yapılır, nasıl közlenir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
15.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün yaş günü hediyesi olarak nargile geldi. Tabi tütünü ve kömürü de geldi. söylenene göre tütün ve kömür en iyi kaliteymiş.

Ama bir türlü randıman alamadık. 2 kere tütün yaktık bir türlü olmadı?

bilen anlayan varsa yardım lütfen
  • burdan anlatılmazki arkadaşım o :)

tütünü önce bi peçete üzerinde iyice ayrıştır topak topak olmasın yaprak yaprak olsun sonra lüleye koy azına kadar tıkmıcaksın ama kesinlikle sıkıştırma. folyo seviyesine kadar koy ama folyodan 1-2 mm aşağıda kalsın folyayada çok sayıda delik açmıcaksın. Aslında yapcak konumda olsam resim çekerimde imkan yok. ve son olarak marpuçun yerine oturduğundan emin ol. Her seferinde suyu değiştir ve marpucu takılı bırakma hava alsın. su borudan 1cm aşağıda kalıcak boru kesinlikle girmeyecek suya.

bunlar dışında en iyisi birgün nargile kafeye git kaliteli biryere ama nasıl yapıldığını öğrenmek istediğini söyle. sonuçta hepimiz öyle öğrendik ben lisa dönemimde tophane'de öğrendim rica ettim gösterdi adam epeydir içmiyorum ama (:
  • Ben Köze Köz demem, Lülede Al Fakher olmayınca.www.nargiletutun.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: elfmrt

burdan anlatılmazki arkadaşım o :)

tütünü önce bi peçete üzerinde iyice ayrıştır topak topak olmasın yaprak yaprak olsun sonra lüleye koy azına kadar tıkmıcaksın ama kesinlikle sıkıştırma. folyo seviyesine kadar koy ama folyodan 1-2 mm aşağıda kalsın folyayada çok sayıda delik açmıcaksın. Aslında yapcak konumda olsam resim çekerimde imkan yok. ve son olarak marpuçun yerine oturduğundan emin ol. Her seferinde suyu değiştir ve marpucu takılı bırakma hava alsın. su borudan 1cm aşağıda kalıcak boru kesinlikle girmeyecek suya.

bunlar dışında en iyisi birgün nargile kafeye git kaliteli biryere ama nasıl yapıldığını öğrenmek istediğini söyle. sonuçta hepimiz öyle öğrendik ben lisa dönemimde tophane'de öğrendim rica ettim gösterdi adam epeydir içmiyorum ama (:

hocam boru konusu haricinde tamamında haklısız ancak boru kesinlikle şişedeki suyun içerisinde olmalıdır bu sayede duman suyun içerisinde hafifler suyun amacı budur zaten.

ayrıntı içinhttp://www.aleviweb.com/forum/showthread.php?t=38902
  • Arkadaşım borunun ucu en az 2 cm suyun içine girmesi lazım. Nargilenin amacı bu zaten, suyun içinden dumanı geçirmek.
    Ve en önemlisi köz ve tütün kaliteli olmalı. Yoksa sadece duman çekersin içine keyfi olmaz.
    Al Fakher, Bahreyn, Nakhla
    www.nargiletutun.com
  • Arkadaşlar merhaba
    12 yıldır konusunda uzman para iade garantili çalışan firmamız
    ALKHAWEJA marka Nargile Tütünü satışı yapmaktadır.
    Fiyatlarımız çok uygun ve aklınızda herhangi bir şüphe kalmaması adına
    belirttiğiniz adrese numune nargile tütünü yolluyoruz.
    Böylece sizler ürünümüzü test edip alışveriş kararınızı veriyorsunuz.
    Çeşit ve stok konusunda sıkıntımız yoktur..
    Özel karışımlarımız mevcuttur.
    Yasemin garden başta olmak üzere monolife adana ve berlin cafe gibi yüksek müşteri potansiyeli olan cafelere Nargile tütünü satışı yapmaktayız.

NargileMarketim.Com
  • Al Fakher, Nakhla, Bahreyn, Şerbetli marka nargile tütün aromalarını ve sipsi, lüle, bant gibi nargile malzemelerini sitemizde bulabilirsiniz. Uygun fiyat ve kaliteli ürünlerwww.nargiletutun.com da
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En kaliteli ürünlerle hizmetinizdeyiz. Yakında kapıda ödeme seçeneği ve nargile çeşitleri ile hizmete devam edeceğiz.www.nargiletutun.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersindmrl -- 31 Ekim 2012; 0:39:49 >
  • Dilerseniz Paypal entegre sistemimiz ile kredi kartından, dilerseniz hesap numaramıza havale ile ürün alabilirsiniz. Sitemizde olmayan nargile malzemeleri ve aromalar için iletişimden bizimle irtibata geçin.www.nargiletutun.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.