Şimdi Ara

Vücut geliştirme ve kilo alma,Sık sorulan sorular - Cevaplar (94. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.662
Cevap
53
Favori
454.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • spordaki geleceği olan adam için hoş hormon derdi yok naturel çalışıyosanız kesinlikle bu tür şeyler lazım yurtdışında baya önem veriyolar ağır çalışmaya 15 yaşındaki çocuk bile 150 kaldırabiliyor benim maks 170x2 deadliftim var dahada zorluyorum powerlifting programı buldum bi tane hedefim kgx2 yani 200 civarı
    yarında 80 kg clean&push press denicem
  • Bir kaç soruda ben soracağım.Vücumdaki kas düzeyim normal fakat yağ oranım daha fazla.Artık kurtulmak istiyorum onlardan.Sizce bir spor salonuna mı gideyim düzenli olarak(max. 1 ay düzenli gidebilirim ve fiyat dolayısıyla pek sıcak bakamıyorum) yoksa gerekli araçlar ile evde çalışmakla da vücudumu şekle sokabilir miyim?1 ayda ne kadar ilerleme kaydederim bir de?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gqhsoon -- 9 Haziran 2010; 22:01:49 >
  • Ne yazık ki bu sporla uğraşmak maliyetli, gerek beslenme, gerekse salon biraz tuzlu olabiliyor. Yağlardan kurtulmak istiyorsanız yapabileceğin en iyi şey, temiz havada koşmak. Ancak irileşmek ve kas kütlesini arttırmak istiyorsanız, salona başlamınız şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: J-Smoove

spordaki geleceği olan adam için hoş hormon derdi yok naturel çalışıyosanız kesinlikle bu tür şeyler lazım yurtdışında baya önem veriyolar ağır çalışmaya 15 yaşındaki çocuk bile 150 kaldırabiliyor benim maks 170x2 deadliftim var dahada zorluyorum powerlifting programı buldum bi tane hedefim kgx2 yani 200 civarı

Rippetoe's olabilir mi uyguladığın program?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2shae

quote:

Orijinalden alıntı: J-Smoove

spordaki geleceği olan adam için hoş hormon derdi yok naturel çalışıyosanız kesinlikle bu tür şeyler lazım yurtdışında baya önem veriyolar ağır çalışmaya 15 yaşındaki çocuk bile 150 kaldırabiliyor benim maks 170x2 deadliftim var dahada zorluyorum powerlifting programı buldum bi tane hedefim kgx2 yani 200 civarı

Rippetoe's olabilir mi uyguladığın program?

yok ed coanın hazırladığı bi program
    http://tsampa.org/training/scripts/coan_phillipi_deadlift/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J-Smoove -- 9 Haziran 2010; 22:51:08 >
  • Öncelikli olarak yağlardan kurtulmak ve tabi kaslarımı geliştirmekte istiyorum.
  • Yağlardan kurtulmak için cardio ve diyet programı uygulamalısınız.

Kas kütlesi içinde spor salonuna yazılmalısınız.
  • bir şey sormak istiyorum spor salonuna gitmeden sağlam bir beslenme programı uygulasam kilo alamaz mıyım? 6-7 kilo eksiğim var bir türlü kilo alamıyorum
  • Sağ göğsümde büyüme vardı doktora gittim.Ödem olduğu söylendi.Riskli değil ve yağ bezesi şeklinde spor yaparak,zayıflayarak kurtulabilirmişim ondan.Göğsümde bu nedenle büyüme var ve bunu nasıl çalışarak küçültebilirim?Son olarak kalça ve baldırdaki yağları hangi haraketlerle eritebilirim?
  • koşu-yüzme-bisiklet gibi cardio çalışması genel olarak yağları eritmenizi sağlayacaktır
  • Yüzme hariç koşarım ve bisiklet sürerim fakat yüzme olmaz çünkü görünürde çok kötü bir hal aldı.Yardımınız için teşekkürler.
  • Sonuçta sendeki bir hastalıkmış o yüzden elinde olmadan olan birşey.Ne kadar kötü hal alırsa alsın bence çekinmemelisin.Yüzme koşmadan çok daha etkilidir.Bir de yiyeceklerine özellikle dikkat et fazla yağlı yememeye çalış
  • eli zorlamayacak bi eldiven arıyorum bağ doku zedelenmesi oldu baş parmağımda bu yüzden sağlam destekli bişey arıyorum bilgisi olan varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dukenukem82 -- 19 Haziran 2010; 15:39:16 >
  • Şu öğünleri uygulayayım belki birkaç kilo alırım.Umarım işe yarar.

• http://www.youtube.com/watch?v=0suvlx3ehJ4

Synthol ile şişirilmesi sonrası oluşan vucut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

http://www.youtube.com/watch?v=0suvlx3ehJ4

Synthol ile şişirilmesi sonrası oluşan vucut.

can yeleği gibi duruyor vücudu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spoon! -- 20 Haziran 2010; 19:53:55 >
  • Synthol aslında çoğu pro vücutçular tarafından kullanılır ama nasıl kullanılır 2 göğüs arasındaki simetri tam olsun diye azıcık yapılır veya bicepslere azıcık enjekte edilir. Herşeyin olduğu gibi bunun da "abuser" ı oluyor maalesef
  • beyler z bar ile bench press yapsak bi sorun olmaz demi?
  • 1 - Kıdemli Çavuş sormuş benim de aklıma takıldı bu z-bar düz bardan ne fark ediyor ? sadece bazı hareketleri mi bunla yapıyorlar, neden ?
    2 - soğuma hareketleri ne kadar önemlidir, hangi hareketleri muhakkak yapmak gerekir, yapılmazsa ne olur ?
  • z bar bench press yaparsan bileklerini çok zorlar düz bar daha uygun bunu için. z bar ile bileklerin tam bükülemediği bi hareket yaparken mesela biceps çalışırken çok rahat edersin. triceps çalışırkende z bar kullanabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.