Şimdi Ara

Vücut geliştirme ve kilo alma,Sık sorulan sorular - Cevaplar (107. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.662
Cevap
53
Favori
454.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • optimum whey. eğer profesyonel yarışmacı felan kasmayacaksan tek başına seni memnun eder. En çok verim aldığım protein tozudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarzmania

ben zaten kullanıyordum spora ara verdim ameliyat olduğum için. faydası olduğunu biliyorum o yüzden sorayım dedim. yardımcı olabilecek var mı siz ne kullanıyorsunuz. creatin içermeyen bişey önerebilir misiniz
    quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

yeni başladığı için kas kütlesi az olacaktır. Yiyeceklerden onu besleyecek proteini alacak eğer dengeli beslenirse.Aldığı proteine verdiği para kadar fayda görmeyecek. 1.5 yıllık bir body geçmişim var ordan biliyor olabilirim.
    quote:

Orijinalden alıntı: J-Smoove

quote:

Yahu arkadaşlar çok mu zenginsiniz anlatamıyor muyuz.Daha önce tecrübe etmiş yaşayan insanlar olarak yeni başlayanların 2-3 ay protein tozuna başvurmamaları gerekir.Çünkü işe yaramaz.

Ne biliyosun yaramiyacagini? Aynı mantıkla hiç protein tüketmesin o zaman yeni başlayanlar adaptasyonu bitirdikten sonra alın imkan varsa

aynı mantık işte o zaman ette yemesin kas kütlesi az nası olsa whey gıdadır bunu böyle lanse ede ede insanlar sanıyoki mucize ilaç alınca şişicem sonuç hüsran tabi vücudun proteine alışma gibi bir durumu yok kas kütlen arttıkça daha fazla alırsın 1 ölçek değilde 2-3 ölçek almaya başlarsın
    ve ayrıca yarışmacı olmak için pahalı tozlarada gerek yok
  • ben vucut için salano gidiyorum fakat beceremediğim birşey var yurt dısında oldugumdan diğer insanlardanda yardım alamıyorum neyse soruma donelim benim sorunum göğüslerle ilgili olacak ne yaparsam yapayım goğüsün 2 kısmını çalıştıramadıgımı dusunuyorum göğüsün boğaza yakın üst bolgesi ve göğüsün kollara yakın alt bolgeleri göğüsün kare estetik bir gorunum alması için nasıl çalışmalıyım sizce. Lütfen bilen arkadaşlar cevaplasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starbuckboy -- 9 Şubat 2011; 4:52:49 >
  • quote:

optimum whey. eğer profesyonel yarışmacı felan kasmayacaksan tek başına seni memnun eder. En çok verim aldığım protein tozudur.

teşekkürler cevap için
  • Dikkatli okursan yazdıklarımı anlayacaksın sen de çok zor değil. Et yesin diyorum alışma döneminde wheye para harcamaya gerek yok diyorum. 2. olarak tek başına idare eder seni diyorum,kür yapmana gerek yok gibi bir anlam çıkartman gerekiyordu.Yarışmacı olacaksan şu pahada bir toz al demedim. Az biraz body forumlarını oku ondan sonra sen de anlayacaksın ne demek istediğimi.
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tarzmania

ben zaten kullanıyordum spora ara verdim ameliyat olduğum için. faydası olduğunu biliyorum o yüzden sorayım dedim. yardımcı olabilecek var mı siz ne kullanıyorsunuz. creatin içermeyen bişey önerebilir misiniz
    quote:

yeni başladığı için kas kütlesi az olacaktır. Yiyeceklerden onu besleyecek proteini alacak eğer dengeli beslenirse.Aldığı proteine verdiği para kadar fayda görmeyecek. 1.5 yıllık bir body geçmişim var ordan biliyor olabilirim.
    quote:

quote:

Yahu arkadaşlar çok mu zenginsiniz anlatamıyor muyuz.Daha önce tecrübe etmiş yaşayan insanlar olarak yeni başlayanların 2-3 ay protein tozuna başvurmamaları gerekir.Çünkü işe yaramaz.

Ne biliyosun yaramiyacagini? Aynı mantıkla hiç protein tüketmesin o zaman yeni başlayanlar adaptasyonu bitirdikten sonra alın imkan varsa

aynı mantık işte o zaman ette yemesin kas kütlesi az nası olsa whey gıdadır bunu böyle lanse ede ede insanlar sanıyoki mucize ilaç alınca şişicem sonuç hüsran tabi vücudun proteine alışma gibi bir durumu yok kas kütlen arttıkça daha fazla alırsın 1 ölçek değilde 2-3 ölçek almaya başlarsın
    ve ayrıca yarışmacı olmak için pahalı tozlarada gerek yok
  • Ozur dileyerekten soruyorum.bu donemde masturbasyon zararlimi ve ne siklikta yapilmali.
  • reserved

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silverlight -- 21 Şubat 2011; 20:56:29 >
  • resimli veya videolu egzerzisler varmı evde yapalım kendi kendimize bari
  •  Vücut geliştirme ve kilo alma,Sık sorulan sorular - Cevaplar

Merhaba arkadaşlar

Benim Yaş 31, Kilo 74 Boy 1.73 belden can simiti gibi göbek çıkmadan hareket etmeye başlamak istiyorum ve kaslı değil ama fit olacak sağlıklı bir vücut istiyorum özellikle karın kasları üzerine. Yukarıdaki resimdeki ürünü satın aldım adler 9020 plaka ağırlığı 68 kg,

Yapılabilen egzersizler :Butterfly, Abdominal crunch, Arm curl, Bench press, Biceps curl, Deltoid raise, Chest cable cross, Front shoulder raise, Frontal lat row, Outer thigh kick, Rear deltoid fly, Side bend, Lateral raise, Lat pulldown, Leg curl, Leg extension, Leg kickback, Pectoral fly, Triceps pushdown, Upright row

Bunlara göre nasıl bir program uygulamalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkaysvl -- 15 Şubat 2011; 18:50:10 >
  • ya protein tozu olarak ne önerirsiniz
  • Arkadaslar muhasebeci olarak çalışıyorum. Yas 27 boy 1.76 kilo 80

20 kg dambil aldım iste calisicam. Nasıl bir calışma sekli belirlemeliyim ve besin olarak neler tuketmeliyim ?

Teşekkür ederim şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©
    Arkadaslar muhasebeci olarak çalışıyorum. Yas 27 boy 1.76 kilo 80

20 kg dambil aldım iste calisicam. Nasıl bir calışma sekli belirlemeliyim ve besin olarak neler tuketmeliyim ?

Teşekkür ederim şimdiden.

@FieSTaA

Hocam tecrübelerinizden yararlanmak isteriz
  • burpee hareketi ve kolun dirsekten ele kadar olan kısmı ve ayak parmakuçlarını yere basarak yapılan o ismini unuttuğum karın kası egzersizi için fikirlerinizi almak istiyorum?
  • ;Yukarda paylaştığım linkten yeni başlayan herkes yararlanabilir. O linki ve forumu iyi inceleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoCaKuRT_

straps nedir? ne işe yarar?
    bilgilendirirseniz sevinirim :)

barı senin yerine tutuyor işte bileğe sarılıyor
  • link için teşekkürler
  • arkadaşlar ben spora yeniden başladım 1 haftadır her yerim sızlıyor hamlamaktan olabilir mi :S kaskatı oldu kaslarım ama sadece ağrıdan şikayetim var protein tozu ayrıca çok zevkli içmesi sırf keyif için içiyorum sütle çilekli süt
  • quote:

Orijinalden alıntı: gastly06

arkadaşlar ben spora yeniden başladım 1 haftadır her yerim sızlıyor hamlamaktan olabilir mi :S kaskatı oldu kaslarım ama sadece ağrıdan şikayetim var protein tozu ayrıca çok zevkli içmesi sırf keyif için içiyorum sütle çilekli süt

Kesinlikle ham olmaktan dolayı... Bende yaz aylarında bıraktım dedem vefat etmişti... Şimdi başlamayı düşünüyorum göbek yaptım ve bel bölgesi kalınlaştı...
  • http://www.netrition.com arkadaşlar daha önce bu siteyi kullanan oldu mu? ürünler sorunsuz geliyor mu?

http://www.netrition.com/ultimate_nutrition_l_carnitine.html bu adresteki ürünü almak istiyorum.

spora yeni başladım. kilo vermek için spor yapıyorum. bunun haricinde başka marka l-carnitine önerir misiniz? siz kullanıyor musunuz böyle ürünleri?
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.