Şimdi Ara

Vücut geliştirme ve kilo alma,Sık sorulan sorular - Cevaplar (108. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.662
Cevap
53
Favori
454.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gelmez.Bu ara gümrük çok sıkı herkesin ki takılıyor. Yurtiçinden herhangi bir carnitin al ama o kadar faydası yok o ürünün.
  • karnitinler traş yav bi cacığa yaramıyo.vücutta yeteri kadar var zaten önemli olan kardio yapmak.
  • 2 günde bir spor salonuna gidiyorum. gitmediğim günler de evde yarım saat bisiklet biniyorum. umarım faydası olur. daha önce saadece bisiklet binerek 120 den 95 e düştüm.sonra 110 a çıktım yine :)
  • arkadşalar mekik çekerken belimde kütleme oluyor her tekrarda. sizce neden olabilir böyle birşey. 1.80 boyunda 110 kg'ım.
  • vucut yapini bilmiyorum ama 20 kilo gibi fazlan var, bu ekstra agirlikla karin kaslarini calistirmak icin mekik cekmek vucuda fazla yuk bindirir, crunch hareketini deneyebilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fse80s -- 28 Şubat 2011; 17:28:48 >
  • www.onlineeczanem.com MMUSA urunleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert6385

2 günde bir spor salonuna gidiyorum. gitmediğim günler de evde yarım saat bisiklet biniyorum. umarım faydası olur. daha önce saadece bisiklet binerek 120 den 95 e düştüm.sonra 110 a çıktım yine :)

bisiklektle nasıl zayıfladınız ne kadar bindiniz günlük
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

21 Nisan 2010'da ki halim , foruma koymuşum. Arkadaşlar vücudumun heryeri yine aynı halde. sporu bıraktım öss dolayısıyla , fazla zaman ayıramıyorum diye. Bu resim ilk başladığım hal , sonra indim çıktım sürekli. Devamlılık yapamadım.

21 Nisan 2010'da ki Boyum : 1.75 , Kilom : 71.5

Şimdiki Kilom ise : 74-75 civarı.

ve Önde sinir olduğum bir göbek oluştu. Sadece göbeğimde artış var biraz şişkinleşti. Ama sıktığımda yine alttaki karın kasları gözüküyor. Sadece göbeğe alıyorum kiloyu nedense , alkolden'de olabilir. Sürekli fastfood yiyen bir insanım.

Şimdi bu göbeği eritmek istiyorum 4-5 kilo verip eski halime dönmek istiyorum.

Vücut çalışmayı düşünmüyorum eritene kadar. Sırf Cardio ve Yüzme yapıcam.

Bunun dışında L-Carnitine kullanmayı düşünüyorum. Sadece yağdan zayıflayayım diye.

http://www.hepsiburada.com/Liste/weider-l-carnitine-liquid-1500-mg-l-carnitineampul-20-ampulkutu/ProductDetails.aspx?productId=sporwe17&categoryId=354265

Bu ürünü düşünüyorum.

Sizce L-Carnitine kullanım mı ? , Çalışma Programım Nasıl Olmalı ??

Tavsiyelerinizi bekliyorum , saygılar..
  • ben de çok istekliyim kullanmak konusunda ama malesef ne kesin yararlı diyen bir makale var ne de öyle bir iddia. kimi kullananlar memnun kimisi değil. biraz şans ve psikolojik gibi sanırım bel yağlanması için 'CLA' öneriliyor. lcarnitine ile birlikte cla kullananlar var. yağ yakımı konusunda yararlı mı bilmem ama en çok okuduğum kesin olarak daha geç yorulmayı sağladığı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: holojen patates

ben de çok istekliyim kullanmak konusunda ama malesef ne kesin yararlı diyen bir makale var ne de öyle bir iddia. kimi kullananlar memnun kimisi değil. biraz şans ve psikolojik gibi sanırım bel yağlanması için 'CLA' öneriliyor. lcarnitine ile birlikte cla kullananlar var. yağ yakımı konusunda yararlı mı bilmem ama en çok okuduğum kesin olarak daha geç yorulmayı sağladığı.

Valla hocam ne kullanırsan kullan boğazını tutmazsan ve cardio çalışmazsan birşey olmuyor. Bunda hem fikiriz..

CLA'yı bende duydum , bir araştırmak lazım. Ama ben likit istiyorum bu saatten sonra. Amino haplarından sonra kendimden geçtim ulan 1 kutu amino aldım bir kere kullandım büyük haplar yüzünden.

L-Carnitine bence yarıyodur işe. Cla'yı araştırmadım tam , bana da bilgi verirmisin..
  • CLA yağ zincirlerini düzenleyerek yiyeceğiniz yemeklerden dolayı yağlanmanızı azaltıyor. L Carnitine yağ hücreleri arası iletişimi hızlandırıyor.Vücudunuz zaten üretiyor.Uzun dönem l carnitin kullanımı vücudun bu maddeyi üretmesinde tembellik oluşturuyor. Cla kullanın yemeklerden önce derim ben =) Antitoksik özelliği var.
  • quote:

quote:

ben de çok istekliyim kullanmak konusunda ama malesef ne kesin yararlı diyen bir makale var ne de öyle bir iddia. kimi kullananlar memnun kimisi değil. biraz şans ve psikolojik gibi sanırım bel yağlanması için 'CLA' öneriliyor. lcarnitine ile birlikte cla kullananlar var. yağ yakımı konusunda yararlı mı bilmem ama en çok okuduğum kesin olarak daha geç yorulmayı sağladığı.

Valla hocam ne kullanırsan kullan boğazını tutmazsan ve cardio çalışmazsan birşey olmuyor. Bunda hem fikiriz..

CLA'yı bende duydum , bir araştırmak lazım. Ama ben likit istiyorum bu saatten sonra. Amino haplarından sonra kendimden geçtim ulan 1 kutu amino aldım bir kere kullandım büyük haplar yüzünden.

L-Carnitine bence yarıyodur işe. Cla'yı araştırmadım tam , bana da bilgi verirmisin..

İkisi de abartılan ürünler. Ben diyette ikisini de pek kullanmam sadece ucuz bulursam alırım o kadar, yeşil çay ve zeytin yağı zaten cla etkisi yaratır. Bir çok ürünün likiti olmaz likit işleme bu tür ürünlerin yapısında bozulmaya neden olur.
  • Cla gerçekten etkili ama l carnitine bence gereksiz bir ürün. Cla nın düzenleyici etkisi de var. Cla alın derim ben =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIKING

quote:

quote:

İkisi de abartılan ürünler. Ben diyette ikisini de pek kullanmam sadece ucuz bulursam alırım o kadar, yeşil çay ve zeytin yağı zaten cla etkisi yaratır. Bir çok ürünün likiti olmaz likit işleme bu tür ürünlerin yapısında bozulmaya neden olur.

yeşil çay zeytinyağı nasıl cla etkisi yaratıyor? nasıl tüketmek gerekiyor? çünkü clayı özellikle bel bölgesi için öneriyorlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VIKING

quote:

quote:

yeşil çay zeytinyağı nasıl cla etkisi yaratıyor? nasıl tüketmek gerekiyor? çünkü clayı özellikle bel bölgesi için öneriyorlar.

Bende merak ettim doğrusu bi açıklarsanız sevinirim...
  • bir kç gün içersinde spor salonuna başlayacağım ve önerilere ihtiyacım var

öncelikle kondisyonum berbat düzeyde az bir yokuş çıkayım hemen nefes nefese kalıyorum nabızda tavan yapıyor. başlangıç için tampolu yürüme yeterli olurmu acaba ? ve 20 kilo fazlam var .
  • ee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RISC64 -- 5 Mart 2011; 20:14:48 >
  • eğer sorun hamlıktan kaynaklanıyorsa, o zaman beslenmeyi düzenleyip cardio ağırlıklı bir programla tabi düzelir.
  • Mesajım bulunsun
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.