Şimdi Ara

VÜCUT GELİŞTİRME TAVSİYE ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba sizin tavsiyenize ihtiyaacım var... öncelikle boy 183 85 kg yum. göbek haliyle mevcut. ama genel olarak dışardan fit dururum tek sıkıtım yag oranım fazla oldugundan yanaklar tombik duruyor... benim tek bir amacım var fit olup yağ oranını azaltmak.. ayrıca başda da kellik oldugundan biraz gereksinim duyuyorum keskin vücut hatlarına sahip olmak istiyorum.

VÜCUT GELİŞTİRME TAVSİYE ?

kafa yapısı olsun saç tipi olsun Sercan Yıldırıma benziyorum.. varmıdır tavsiyeleriniz ??

salona gitmeye gerek varmı yürüşle v.s olur mu bu işler. acıkcası vücut zorlamak istemiyorum sadece fit kalmak amacım.. yazın yan spor dallarıylada iilgileneceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Meaning -- 9 Ocak 2018; 22:37:14 >

• surat olarak benziyonmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen hocam.
  • yardım
  • salona gidecen yürüyüşle ne kadar kalpri yakanilirsinki salonda ağırlık altına yatman lazım

• Anlamadım,vücut geliştirme ağırlık kaldırmamın izolasyon ağırlıklı programına deniliyor. Siz ise yürûyûş gibi aerobic egzersizden bahsetmişsiniz?

Soruya geri dönecek olursak suratınız tombik ise fit gözükmüyorsunuz,yağ oranını azaltmak istiyorum şunu bunu istiyorum diyeceğinize kardiyo ile karışık bir vücut ağırlığı egzersiz programı hazırlayın. Ancak kasları hipertrofi ettiğiniz zaman yağ yakabilir ve fit bir görûnüme ulaşabilirsiniz fakat en önemlisi tükettiğiniz besinler.

• Hocam salona gitmeni tavsiye ederim ağırlık kaldırman lazım + antrenman sonu kardiyo ve beslenme düzenini değiştirmelisin ki yağ oranın düşsün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VÜCUT GELİŞTİRME
    11 yıl önce açıldı
    Vücut geliştirme
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Masyur kullanıcısına yanıt
    eyvallah ilginiz için teşekkür ederim. şuanda tüketim alışkanlıgım asitli içeçekler içmiyorum abur cubur,ekmek, tatlı bayağı azalttım.(mümkün oldukça tüketmicem) anlaşılan spor salonu şart.. hedef 78-79 kg düşmek.
  • 100 kg 172boyu olan eski is arkadasim benim fitness merak nedeniyle kilo vermek istedi. 5 ayda 75 kg dustu fakat sadece diyet yapti. Asiri kas kaybi nedeniyle omuzlar coktu kollar kurdan oldu. Ustelik karninda hala yag vardi.

Kesinlikle agirlik egzersizlerini ihmal etmeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İp atla

• Dostum benden tavsiye sadece koşu bandında vs. takılırsan kilo verirsin ama kaslardan da yersin. Bunun yerine squat, bench press, barbell row gibi compound egzarsizlere yoğunlaşırsan hem bir miktar kas geliştirirsin hem de iyi kalori yakarsın.
  • anladım anlasılan mecbur gidicez salona
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.