Şimdi Ara

Vücut geliştirme programında alınan ilaçlar ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar vücut geliştirme veya zayıflama için salonlara gidilirken alınan bu ilaçların (hiç gitmedim ve almadım ) zararları var mıdır.Gitmeyi düşünüyorum da arkadaşlarım bu tip ilaçları kullandıklarını söylediler ?

• Hiç gitmediyseniz ilk 6 ay gerek yok, naturel protein ile güzel bir vücut olabilir. Daha sonra bodybuilding e devam etmeye karar verdiğinizde ek takviyeler alırsınız. Takviyelerin zararı olmaz aşırıya kaçmadıkca. Streoidden bahsediyorsanız kesinlikle uzak durmanızı öneririm.
  • Teşekkürler cevap için steroidler dğil merak ettiğim o ek takviyelerdi galiba aminoasit faln konsantr proteinler faln cevap için teşkkürler
  • pek zararı yok çoğu sağlık yada tarım ve köy işleri bakanlığınca ruhsatlandırılmış oluyor.

saf anomi asit içerdiğinden dolayı egzersiz sonrası içiminde vicut tarafından kas yapımında kullanılıyor.
    ama egzersizleri yarıda kesersen kaslar eriyeceği için lastik gibi bir kal alır. yani bu hazır şurupları alacaksan uzun vadede çalışmalısın.

ilk aylarda önerilmez. o da var tabi ki
  • bende vücut geliştirmeye başlamak istiyorum.. fakat kendimi bildim bileli yumurta ve peyniri ağzıma koymadım.. kokusundan miğdem bulanır.. yumurta ve peynir yemeden olurmu bu iş.. çok zayıfım.. 1.85 boy 66 kilo..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oRHaN07

bende vücut geliştirmeye başlamak istiyorum.. fakat kendimi bildim bileli yumurta ve peyniri ağzıma koymadım.. kokusundan miğdem bulanır.. yumurta ve peynir yemeden olurmu bu iş.. çok zayıfım.. 1.85 boy 66 kilo..

İlk birkaç aydan sonra gain fast adlı kilo aldırıcı proteğin tozunu kullanabilirsin.Vücut yapmanın zor ve uzun bir süreç olduğunu da hatırlatayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kont_andre

quote:

bende vücut geliştirmeye başlamak istiyorum.. fakat kendimi bildim bileli yumurta ve peyniri ağzıma koymadım.. kokusundan miğdem bulanır.. yumurta ve peynir yemeden olurmu bu iş.. çok zayıfım.. 1.85 boy 66 kilo..

İlk birkaç aydan sonra gain fast adlı kilo aldırıcı proteğin tozunu kullanabilirsin.Vücut yapmanın zor ve uzun bir süreç olduğunu da hatırlatayım.

aşırı bir vücut istemiyorum zaten.. dediğim gibi boyuma göre çok zayıfım.. kilo almak ve yapılı bir vücuda kavuşmak istiyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vücut Geliştirme zararları !!
    9 yıl önce açıldı
    Basur Ve Vücut Geliştirme
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kont_andre

quote:

bu protein tozlarının tadı çok kötü oluyormuş doğrumu:)
  • a rh pozitif i konuya bekliyoruz.. o engin(!) bilgileriyle bize bu ilaçların kimyasal formüllerini yazar şimdi

edit: gelmişken son 2 msj a cevap veriyim...

o aşırı vücudu "bi tabir vardır ban yememek içn kullanmak istemiyorum" kısaca yapamazsın diyim sen anla..

protein tozlarının tadı da kötü değildir bildiğin nesquikli süt gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PearBear -- 20 Eylül 2011; 20:11:07 >
  • Protein'in tadı güzel/çirkin diye birşey yok. Tatlandırıcı var azıcık o sana yeter. Çikolatalı çilekli gibi. Zararı var mı dersen yok. İlk başlayan icin kullanmasını tavsiye etmem. 5 aydan sonra kullanabılır. Sadece proteinle olacak değil. Adam gibi hayvansal proteinide alacaksın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.