Şimdi Ara

Karbonhidrat Tozu Kilo Aldırırmı Kullananlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
13.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır kilo problemi çekmekteyim. Artık bu durumdan kurtulmak istiyorum. Yaşım 21 Kilom 60 Boyum 178-180 arası. Yemekle çözülmüyor sorunum maalesef bende bu olayın alternatifini araştırdım ve karbonhirat tozlarını buldum ancak kullanan birinden teminat almadan bu yola gitmek biraz sakıncalı olur sanırım. İnternetten bir karbon hidrat tozu buldum porsiyonunda 1670 kalori civarı var. Normal bir insanın haftada 1 kilo almak için yapması gereken günde 3300 kalori almakmış. Ama ben bunu alırsam günde 2 porsiyon içmeyi düşünüyorum. Lütfen karbonhidrat tozu kilo aldırırmı deneyimi olanlar paylaşırsa çok mutlu olurum..



  • Kesinlikle aldırır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldırırda ne olarak aldırır ? Ben sana söyliyim yağ olarak. Kilo alırsın ama bu direk göbeğe gider. Karb tozu karbonhidrat ihtiyacını karşılayamayanlar için. Ki o bile gayet lüzumsuz çünkü ulaşabildiğimiz en basit gıdalar genelllikle karblardır. Ne yapmak lazim ? Eğer kilo almak istiyorsan günlük kalori ihtiyacını bul ve onun 300-500 kalori üstüne çık. Şekeri-ekmeği falan saymıyorum bile onlara kesinlikle yönelme.

    Ne yersen vücut ona inşa olur. Atıyorum toplamda 2500 kalori alman gerekli bunu kaliteli yağ-karb-protein arasında dağıtman gerekli. Ayrıntılı yazmak isterdim ama F klavye anca bu kadar. Kolay gelsin...
  • çok teşekkür ederim. peki ben bu günlük kalori ihitiyacımı nasıl bulucam? ve diğer dedikleriniz içinde ben artık kilo almak istiyorum çünkü ciddi manada bıktım zayıf olmaktan özellikle yanaklarım ya nefret ediyorum bu halimden göbek olsun bişey olsun yani farketmez bi şekilde azda olsa şişeyim ondan sonra vucüt geliştirmeyle bunları kasa çevirme peşindeyim aslında ama öncelikli olarak kendimi kaburgalarımın kapanmış halimle aynada görmek ilk isteğim umarım beni anlamışsınızdır. neden bu kadar takıyorum çünkü bugüne kadar takmadığım için bu haldeyim ve takmadığım günlere lanet olsun açıkçası ben bu olaydan bu kadar nem alacağımı hiç bilmezdim. ve açıkçası yemek problem zaten yiyebilsem buraya yazmamki şu toz kilo aldırırmı diye tavsiye verin diye midem küçük ve iştahım hiç yok neredeyse ve 1 senelik bir süreçte kilo almak istemiyorum bir anda bunu aşmak istiyorum artık diyelimki 1 2 ayda bunu aşmak istiyorum bunun içinde her türlü hileyi zararı vucüduma veririm yani bi anlık olsun ben şu halde kurtulim gerisini hallederim düşüncesindeym çünkü beni baydı gerçekten bu zayıflık asosyalite özgüvensizlik filan müzik yapıyorum sanatçıyım ve olduğum hali kendime yakıştırmıyorum her yönden bu kiloyu aşmak istiyorum yani..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MuttakiKarakurt

    çok teşekkür ederim. peki ben bu günlük kalori ihitiyacımı nasıl bulucam? ve diğer dedikleriniz içinde ben artık kilo almak istiyorum çünkü ciddi manada bıktım zayıf olmaktan özellikle yanaklarım ya nefret ediyorum bu halimden göbek olsun bişey olsun yani farketmez bi şekilde azda olsa şişeyim ondan sonra vucüt geliştirmeyle bunları kasa çevirme peşindeyim aslında ama öncelikli olarak kendimi kaburgalarımın kapanmış halimle aynada görmek ilk isteğim umarım beni anlamışsınızdır. neden bu kadar takıyorum çünkü bugüne kadar takmadığım için bu haldeyim ve takmadığım günlere lanet olsun açıkçası ben bu olaydan bu kadar nem alacağımı hiç bilmezdim. ve açıkçası yemek problem zaten yiyebilsem buraya yazmamki şu toz kilo aldırırmı diye tavsiye verin diye midem küçük ve iştahım hiç yok neredeyse ve 1 senelik bir süreçte kilo almak istemiyorum bir anda bunu aşmak istiyorum artık diyelimki 1 2 ayda bunu aşmak istiyorum bunun içinde her türlü hileyi zararı vucüduma veririm yani bi anlık olsun ben şu halde kurtulim gerisini hallederim düşüncesindeym çünkü beni baydı gerçekten bu zayıflık asosyalite özgüvensizlik filan müzik yapıyorum sanatçıyım ve olduğum hali kendime yakıştırmıyorum her yönden bu kiloyu aşmak istiyorum yani..

    Bir anda kazanacağın kilo sana bir şey getirmez Aynı bir anda kilo vermek gibi.

    http://agirsaglam.com/programlar/baslangic/hesaplayicilar - Bu linkten kalori ihtiyacını bul

    http://agirsaglam.com/programlar/beslenme - Bu linkten beslenme programı




  • MuttakiKarakurt kullanıcısına yanıt
    Alman gereken kalorinin %80ini karbonhidrat %10 unu protein %10 unu yağ olarak almaya çalış vücut yolunu bulur zaten.
    Bir de neden ve nasıl kilo almak istiyorsun o da önemli.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vücudun kiloya ihtiyacı varsa niye sağlıklısız olsunki zayıf olmak başlı başına sağlıksız durum,psikolojik yaptığı tahrihbatında bahsetmiyorum bile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı dertten muzdaripim Yaş 17 Boy 1.84 Kilo 68

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevaplar için teşekkürler!.. Günlük almam gereken kalori miktarı 2000 imiş. o halde günde 2500 3000 yapmaya bakıcam. birde bir diyetisyene gitsem iyi olur o belki bunun yolunu daha iyi bulur. Cevaplara her zaman açıktır konu hortlatan hortlatabilir..
  • Merhaba hocam bended anlattığın dert mevcut 183 boyundayım 53 kiloyum diyetisyene gittim ( devlet hastanesi) takma kafaya kilo alırsın dedi yolladı özele gittim 2600 kalorilik bi liste verdi yolladı bir kaç sporcu arkadaşımla konuştum düzenli yemek-spor-ve karbonhidrat tozu kullanımıyla bir ayda 4-5 kilo alabiliceğimi söylediler :( bi kısmı kas gerisi göbek) bende internetten karbon hdirat tozu aldım ve kullanmaya başladım spor yaparken zorlanmadan dolayı kolda bi genleşme oluyor hemen spor sonrası içildiğinde bu şey onun sönmesini engelliyor diyebiliriz başka bi değişle zorlanarak uzayan yada büyüen kasın oluşum sürecini hızlandırdığını. ben 1 hafta düzenli kullanabildim sonra okuldan dolayı ne spor ne adam akıllı yemek olayı oldu yarından itibaren kısmetse tam zamanlı çalışma yapmaya çalışacağım
  • Papaoutai kullanıcısına yanıt
    şu ana kadar ne kadar süre kullandın kullandığın tozun markası neydi ve sana ne kadar kilo kazandırdı bilgi verirmisin?
  • dymatize süper mass gainer daha kilo kazanımı olmadı dediğim gibi düzenli kullanmak lazım ama ben yapamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.