Şimdi Ara

Vücut Geliştirme Konusunda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuanda 16 yaşındayım arkadaşlar.Geçen yaz 93 kiloydum.Bu şubat ayında isa 87 kiloya diyetsiz inmiştim.Ardından şubatta diyete başladım ve şuanda 74 kiloyum.Boyum 178.Şimdi öncelikle benim 2-3 ayda vücudum nasıl olur vs gibi bir düşüncem yok,öyle kısa bir zamanda ne kadar ilerleme kaydedilir,orası muamma.Bu yazı vücudumu geliştirme üzerine programladım.Mayıs ortalarında başlayacağım.Ve seneyede devam etmek üzere 12.sınıfa kadar ara vermeden devam edeceğim.Şimdi ilk olarak sorularım şunlar;

1.Boy ve Kilo oranım yerinde mi ? 1 Ay kardio yaparak kilomu 70 e indirip ardından vücut geliştirmeye geçsem dahamı iyi olur ?
    2.Mayıs ortasından Eylül ortasına kadar yaklaşık 4 ayda nasıl bir değişim olur ?
    3.Asıl amacım,2014 eylül gibi bırakmak.O zamana kadar nasıl bir değişim geçirebilirim ?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.Umarım hepimiz bu konuda istediğimiz sonuçlara ulaşabiliriz.

Not : Protein ve Karbonhidrat ihtiyacımı doğal olarak karşılayacağım.Toz kullanmayı düşünmüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G.R.I.M.S.O.N888 -- 11 Mayıs 2013; 15:19:15 >

• Bu spora başladığın zaman bırakırsan bir anlamı kalmaz hiç yapma daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyrion Lannister

Bu spora başladığın zaman bırakırsan bir anlamı kalmaz hiç yapma daha iyi

+1
  • Kusura bakma ama,

4 ayda havanı alırsın kardeşim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet dostum bu spor devamlılık ister.
  • O dönemde sınavlara gireceğim için bir süre ara vermek durumunda olacağım,zaten bu dönemden sonra devam edebilirsem tekrar edeceğim.Sadece ortalama bir vücudum olsun istiyorum,fazla gelişim istemiyorum tabiiki.Yapabileceğimin en iyisini yapana kadar gitmek hedefim.Ki bu sporda hedeflerin gelişte arttığını da duymuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G.R.I.M.S.O.N888 -- 11 Mayıs 2013; 16:06:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vücut geliştirme
    9 yıl önce açıldı
    Vücut Geliştirme zararları !!
    9 yıl önce açıldı
    Basur Ve Vücut Geliştirme
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.