Şimdi Ara

Vücut Geliştirme Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hatta ss destekli olursa makbule geçer .

• Var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hawloo kullanıcısına yanıt
    Hocam sen olduğuna inanmak güç .O yüzden maklube geçti .

• Kardeş malzeme mi arıyosun gece gece ? internette bir sürü video var onları izle.
  • Sor hocam buyur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 yıla yakın bi süredir life stylem gibi birşey . Sor bakalım ama öncelikle su algıyı kafandan cıkar iyi vücut iyi bilgi demek değildir.

• Soor artik protein tozu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VÜCUT GELİŞTİRME
    11 yıl önce açıldı
    Vücut geliştirme
    9 yıl önce açıldı
    Vücut Geliştirme zararları !!
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ooo sonra ki söz fenaydı .Öhm öhm.

Hocam öncelikle hormon arttırıcı suplamentler hakkında bilgi verirseniz .En kısa zamanda

en etkili çalışmayı nasıl yapabilirim .Omuzdan yana biraz sıkıntılıyım .
  • StoryBro kullanıcısına yanıt
    Hocam salon seçiminde dikkat edeceğim unsurlar nelerdir ?

Birde en kısa sürede en yüksek etkiyi nasıl yaratabilirim ?

ikinci sorum daha önemli .
  • Geçen sene yurtta kalıyordum. Temizlikçi bir kız vardı. Yanından geçerken "siz sporcu bir beye benziyorsunuz. şu damacanayı sebile takmam da yardım eder misiniz?" dedi. ondan sonra çıldırdım.

boy.176
    kilo 98
  • Buyrun benim

• quote:

Orijinalden alıntı: HayalPerestİso

Hocam salon seçiminde dikkat edeceğim unsurlar nelerdir ?

Birde en kısa sürede en yüksek etkiyi nasıl yaratabilirim ?

ikinci sorum daha önemli .

Salon seçiminin bir önemi yok bana göre iş kafada bitiyor tabi biraz istasyon makinesileri,salonun çevresi vs biraz etkiliyor ama o kadar takılmaya gerek yok iyi antreman yapıp
    iyi beslenip iyi dinleniyorsan salon sadece sana aracı gibi birşey olur 1 saat antremanı her yerde yaparsın ama geri kalan 23 saatte vücudu gerektiği gibi kullanman dinlenmen ve beslenmem umarım anlatabilmişimdir hocam

Üste bir arkadaşa hormon artıran supplement sormussun ama o sorunn cevabı yok yani supplement dediğimiz şey mucizevi birşey değil supplementlerin etkisi aman aman değil
    hormon konusunda streoid ön plana çıkıyor ama o tamamen farklı bir olay.

• ClassımDeğilsin kullanıcısına yanıt
    Evet adamımız geldi sanırım .

Hocam SS destekli şöyle kabaca bilgi verir misiniz ? ha soru yoksa cevap da yok diyorsan

En kısa sürede en etkili çalışma nasıl yapılır ? Hormon arttırıcı içinde steroid olmayan bişeyler önerirseniz de fena olmayacak .
  • StoryBro kullanıcısına yanıt
    ''geri kalan 23 saatte vücudu gerektiği gibi kullanman''

bu hariç diğerleri tamam hocam .
  • protein tozu kullanma ölürsün
  • quote:

Evet adamımız geldi sanırım .

Hocam SS destekli şöyle kabaca bilgi verir misiniz ? ha soru yoksa cevap da yok diyorsan

En kısa sürede en etkili çalışma nasıl yapılır ? Hormon arttırıcı içinde steroid olmayan bişeyler önerirseniz de fena olmayacak .

Ss istiyorsan imzamdaki konuma bak. O hormon artirici felan dediklerin bana gore tamamen sacmalik ve israf. Bugune kadar en fazla creatine kullandim. Bana gore mukemmel bi beslenme programin olmadigi surece creatine haric butun supplementler israf ve gereksiz. En etkili calismada kisiden kisiye degisen birsey. Benim spor hayatim 3 seneye yaklasti mesela, bi ara powerlifting stili gittim bi ara street workout yaptim, klasik body split programlari denedim su andada karışık biseyler yapiyorum. Demem o ki optimum programi deneye deneye bulursun. Bu spor bi kac ay yapilip birakilacak spor degil, bi kere bu mentaliteyle amacina ulasamazsin sabir ister. Sen sadece antremanini yap duzenli beslen ve sureyi, zaman kisitlamasini unut. Zamanla nasil gelistigine inanamayacaksin. Ama 2 ayda fitness model olucam 2 seneye mr olympia olucam dersen kusura bakma maalesef bu isler boyle yurumuyor, vakit kaybinla kalirsin.

• Bacak antrenmanında Lunge hareketi mı yoksa squat mı daha etkilidir?

Yok hocam daha önce iki kere gidip bırakmışlığım var.

Şuan kick boks kursunun sertifikasını aldım .Artık yaşam amacım fitness olcak .

Dh den vücut geliştiren hatta yaşam amacı edinen kişi görünce şaşırdım .
  • quote:

Yok hocam daha önce iki kere gidip bırakmışlığım var.

Şuan kick boks kursunun sertifikasını aldım .Artık yaşam amacım fitness olcak .

Dh den vücut geliştiren hatta yaşam amacı edinen kişi görünce şaşırdım .

Yok canim yasam amaci kadarda abartmıyorum benimki sadece hobi :) zararli aliskanliklarim yok, fast food dedikleri seyleri spordan oncede yemez icmezdim. E haliyle bunlari sporla birlestirip hobiye donusturunce karsiligi geliyor.

Sigaranın zararı olur mu hocam ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.