Şimdi Ara

Vücut geliştirme bel ağrısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ağırlıkları 10 kilo artırdım ama artırdıktan sonra belimde ağrı oluştu. Arabadan çıkamadım bugün ağrıdan. Biraz gezip yürüyünce geçiyo esniyo ama uzun süreli oturunca sabah yataktan kalkınca bel ağrısı oluyo. Dün yoktu bugün yine oldu. Mekik çekiyim dedim nizami bi şekilde çekebildim ama hafif bi ağrı var şimdi. Var mı aranızda spordan dolayı bel ağrısı çeken. Hastanelik bi durum oldugunu zannetmiyorum. Bel egzersizlerini falan sıkıntısız yapabiliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncrlikle ağrının nerden geldiğine bakacan ben nereyi çalışsam orası ağrıyor ama kas ağrısı ve ya tendon ağrısı oluyor belindeki kaslar ağrıyorsa önemli değil ama omurga falansa ağrı sürekliyse sıkıntı geçmezse 5 gün içinde doktora git fıtık olmadan.

• Büyük ihtimal hareketi yaparken ki formun yanlış.Onun dışında mekik çekmek zaten zararlı bunun yerine plankı felan öneriyolar
  • nbacıshaquılle kullanıcısına yanıt
    Hocam barbell row hareketinden sonra oldu. Ağırlık artırdım 10 kilo. 3 gündür var bu sıkıntı

• Leopard2A6 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam halterle sırt hareketleri yaparken yanlış yaptım ondan oldu. 1 ay falan upright row ya da barbell row çalışmayacam

• Bu tarz şikayetler genelde ya hareketin yanlış yapılmasından ya da ısınmadan çalışmaya başladıysanız gerçekleşir. Eğer sorun sadece ağrı ise bir kaç gün ara verin. Ama ALLAH korusun belinize aniden böyle iğne batar gibi olupta boşluğa geliyormuşsunuz hissi olursa bir an önce doktora görünün.
  • Yok hocam hafif bi ağrı var. İğne saplanır gibi bi ağrı olmuyo. Beli incittim galiba biraz. Uzun süre yürüyünce ısınınca hiç bi sıkıntısı kalmıyo. Pek ciddi görmüyorum. Bi kere daha yaşadım böyle bişeyi 1 haftaya kalmamıştı ama bu sefer yanlış hareketten oldu galiba. Oturmada kalkmada bi sıkıntı olmuyo ama

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sürekli Göğüs Ağrısı
    3 yıl önce açıldı
    Vücut Geliştirme zararları !!
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeş bel sexste çok önemli aman incitme.
  • Kalçada bacaklarda ağrı uyuşma falan yok. Bel bölgesinde hafif bi ağrı var

• formun yanlıştır.agirligi dusur formunu düzelt.mesela YouTube tan bakabilirsin hangi hareketi yapiyorsan.evde çalış o formu.sonra boş barla salonda çalış.zamanla kilo arttir

• Kademe kademe yükseltip ısınmadan yaparsan olmaz. Hareketleri doğru ve düzgün yaptığına emin misin?
  • Yok hocam barbell row hareketinde yanlış yaptım. Ondan sonra belimde ağrı başladı.

• Dikkat et bel önemli.
  • Aynen hocam. Bi daha o hareketleri tekrarlamıycam

• Barbell row sakata gelmez hocam belek çok yük biner.

Doğrusunu öğrenmeden yapmayın. Barbell row dumbell row deadlift squat falan ciddi manada öğrenilip de yapılması gereken hareketler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.