Şimdi Ara

Vücut geliştiren işsizidir AÇIK ve NET! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
162
Cevap
2
Favori
5.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gecmisgecmistir

quote:

Orijinalden alıntı: El Jimador

Açıkcası bende konuyu açan arkadaş gibi düşünüyorum .bu devirde işi gücü olan insanın ona ayırcak zamani yoktur

ne işin var mesela?suan forumda bos bos takiliyosun? arkadaşım bahane uretmeyin.ben yapmıyorum ya ugrasamam diyip geçin kimse size bir şey demez ki...yok isim var yok bilmem ne.hadi işin var günde 1 saat bile kendine ayiramayacak kadar.sabah poğaça börek akşam çorba baklava yemek zorunda mısın?

Spor 1 saatlik iş değil.

Antrenman öncesi sağlam bir dinlenme sürecine girmen gerek , 1 saat dinlendin diyelim

Idman 1.5 saat sürer

Antrenman sonra duş + yorgunluk vs derken en az yarım saat oradan da gider.

Etti sana 3 , sandığın kadar kolay değil yeğen ;)

• Yazık sesi çıkmıyor daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

Yazık sesi çıkmıyor daha

Dedi 35 cm koluyla foto atan loser hahahaha

Fotosuna bak dkdsdssfsfsksfksd
  • güzel görünmek iyidir
  • Şaka bile olsa saçma bir başlık ve saçma bir içerik. Konu kilit , üye ban.
  • Bizim salon gayet mütevazi çok seviyorum.

Bir deri bir kemik zayıf biriyimdir , basladığımdan beri büyüklerim hep yardımcı oldular muhabbet sohbet kurduk. En çok sevdiğim taraf kimse birine gorüsüruz yada iyi yaksamlar beyler demeden , selam vermeden salondan çıkmıyor.

Mütevazi olursan mütevazi insanlar bulman kolaylaşır.Aman ha mutevazi iyi biri olayım diye kendini ezdirme her seyin bir sınırı var o sınırı iyi ayarla. Salonundaki insanları sevmiyorsan solanu değiştir daha makul daha iyi bir yere gitmeni öneririm. Pahallı olan ilçelerde genelde kalcası kalkık tipler oluyor oralardan uzak dur . Biraz uzaatım ama kusura bakma iyi günler sana

• quote:

Orijinalden alıntı: galapagoskaplumbağası

Bizim salon gayet mütevazi çok seviyorum.

Bir deri bir kemik zayıf biriyimdir , basladığımdan beri büyüklerim hep yardımcı oldular muhabbet sohbet kurduk. En çok sevdiğim taraf kimse birine gorüsüruz yada iyi yaksamlar beyler demeden , selam vermeden salondan çıkmıyor.

Mütevazi olursan mütevazi insanlar bulman kolaylaşır.Aman ha mutevazi iyi biri olayım diye kendini ezdirme her seyin bir sınırı var o sınırı iyi ayarla. Salonundaki insanları sevmiyorsan solanu değiştir daha makul daha iyi bir yere gitmeni öneririm. Pahallı olan ilçelerde genelde kalcası kalkık tipler oluyor oralardan uzak dur . Biraz uzaatım ama kusura bakma iyi günler sana

Çok tatlısın hocam teşekkürler yorum için

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan1212

quote:

quote:

Açıkcası bende konuyu açan arkadaş gibi düşünüyorum .bu devirde işi gücü olan insanın ona ayırcak zamani yoktur

ne işin var mesela?suan forumda bos bos takiliyosun? arkadaşım bahane uretmeyin.ben yapmıyorum ya ugrasamam diyip geçin kimse size bir şey demez ki...yok isim var yok bilmem ne.hadi işin var günde 1 saat bile kendine ayiramayacak kadar.sabah poğaça börek akşam çorba baklava yemek zorunda mısın?

Spor 1 saatlik iş değil.

Antrenman öncesi sağlam bir dinlenme sürecine girmen gerek , 1 saat dinlendin diyelim

Idman 1.5 saat sürer

Ben 40 yaşında işimden,çoluğumdan,çocuğumdan fırsat bulup zaman ayırabiliyorsam sende ayırırsın genç boşuna kendini kandırma.
    Şu anda üzerime çuval giysem yakışıyor verdiğim emeklerin karşılığını hem görünüş hemde performans olarak alıyorum çok şükür.

• quote:

Orijinalden alıntı: haydarali34

quote:

quote:

quote:

Spor 1 saatlik iş değil.

Idman 1.5 saat sürer

Ben 40 yaşında işimden,çoluğumdan,çocuğumdan fırsat bulup zaman ayırabiliyorsam sende ayırırsın genç boşuna kendini kandırma.
    Şu anda üzerime çuval giysem yakışıyor verdiğim emeklerin karşılığını hem görünüş hemde performans olarak alıyorum çok şükür.

Tebrikler

• quote:

quote:

Yazık sesi çıkmıyor daha

Dedi 35 cm koluyla foto atan loser hahahaha

Fotosuna bak dkdsdssfsfsksfksd

acıdım cidden yani kendin açıklıyosun spor salonunda itip kakıyolar bi yere oturamıyorum diye ama burda gelip bana loser diyosun ilginç yahu
  • Kıskanma ne olur çalış seninde olur

• Tüm cesaretimi toplayıp vücut geliştirmeye başladım , 1 aydır gidiyorum ama artık canıma TAK ETTİ

Ne zaman çalışmaya geçsem sehpayı benden iri birisi kapıyor , önümden deli gibi hızlı geçiyorlar çekilmek zorunda kalıyorum

Saçma sapan konuşuyolar aralarında "kanka kaç basıyozzzzzzzzzzz" basmak nedir ya???

Fotoğraf çekiyorlar falan tam işsiz.. İşinde gücünde olan biri böyle işlerle uğraşmaz. Benim abim doktor o da kilolu zaten , adam gibi adam

Kaslı olup kendimi kasacağıma zayıf olurum ya da kilolu olurum ama samimi olurum

Protein alıp şişiyolar balon gibi işsizler ya sinirlendim yine

Küçük boylular zaten üçgen peynir.. Tamam sakinim dostlar

şurdan çıkardığım şeyler

Özgüvenin sıfır
    Baya kilolusun abinde senin gibi
    kilolular samimi kaslılar hep kendini kasıyor gibi saçma gibi bi düşüncen var
    protein alanların hepsinin kasları balon sanıyorsun sen bunu synthol falan sandın galiba ?
    küçük boylu denmez kısa boylu denir ve laf attığına göre boyundan da şikayetçisin.
    asdsadasdhasgfhasgfahsf gibi gülüyorsun tipik ergensin.

buraya konu açman bile yanlış insanlar senin nasıl biri olduğunu kafasında çoktan hayal etti bile :)
    şişko, kısa boylu , özgüvensiz ,itilen kakılan bir ergen.

• quote:

Tüm cesaretimi toplayıp vücut geliştirmeye başladım , 1 aydır gidiyorum ama artık canıma TAK ETTİ

Ne zaman çalışmaya geçsem sehpayı benden iri birisi kapıyor , önümden deli gibi hızlı geçiyorlar çekilmek zorunda kalıyorum

Saçma sapan konuşuyolar aralarında "kanka kaç basıyozzzzzzzzzzz" basmak nedir ya???

Fotoğraf çekiyorlar falan tam işsiz.. İşinde gücünde olan biri böyle işlerle uğraşmaz. Benim abim doktor o da kilolu zaten , adam gibi adam

Kaslı olup kendimi kasacağıma zayıf olurum ya da kilolu olurum ama samimi olurum

Protein alıp şişiyolar balon gibi işsizler ya sinirlendim yine

Küçük boylular zaten üçgen peynir.. Tamam sakinim dostlar

şurdan çıkardığım şeyler

Özgüvenin sıfır
    Baya kilolusun abinde senin gibi
    kilolular samimi kaslılar hep kendini kasıyor gibi saçma gibi bi düşüncen var
    protein alanların hepsinin kasları balon sanıyorsun sen bunu synthol falan sandın galiba ?
    küçük boylu denmez kısa boylu denir ve laf attığına göre boyundan da şikayetçisin.
    asdsadasdhasgfhasgfahsf gibi gülüyorsun tipik ergensin.

buraya konu açman bile yanlış insanlar senin nasıl biri olduğunu kafasında çoktan hayal etti bile :)
    şişko, kısa boylu , özgüvensiz ,itilen kakılan bir ergen.

nokta atışı

• quote:

quote:

Aslında haklısınız ama ben olayı şöyle anlatayım.Tıp fakultesinde okuyorum son 1 haftayı saymassak onceki 40 gün sabah 8.30dan gece 12 1 e kadar sabah derse girme kalan vakitler ise ders çalısmayla geciyordu.Senenin her ayı böyle değil elbet ama 9ay okul açıksa 5ayı böyle geçiyor.Hal böyle olunca düzende tutturulmuyor . Evde yapmaya çok çalıştım bu sporu bi ara tek seferde 65 şınav çektiğim zamanlarım oldu .ve ya spora yazıldığım aylarda oldu ancak her zaman bırakmak zorunda kaldim .Anlatmak istediğim şu evet güzel bir şey spor yapmak keşke ülkemizde herkes sporla azda olsa ilgilense ama olmayıncada olmuyor hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaslı ama samimi ol?

İdmana havlu götür, sehpaya ser öyle işini gör.tüm setlerin bitinceye kadarda alma o havluyu.

• Devam kocum devam daha acemisin evlat

• 4. maddeye koptum
  • quote:

Orijinalden alıntı: CT Fletcher

1) Keko salonuna gidersen öyle tipler olması normal

2) Kas yapınca kendini kasma zorunluluğu gelmiyor, sen kasmayabilirsin

3) Daha yeni başlamışsın pek bilgin yok dolayısıyla verim alamayıp küsmüş ve bu konuyu açarak kendini tatmin ediyorsun

4) Aslanım benim

nick-mesaj uyumu :D

• Bu nasıl bir konudur herkes nefret kusuyor

• Konuyu açan arkadaşa olumsuz yorum yapanların %90ı vücut geliştiren kaç basıyorsun diye soran tipler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.