Şimdi Ara

Vücut geliştiren işsizidir AÇIK ve NET! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
2
Favori
5.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bazıları demiş millet gösteriş için vücut çalışıyor. Evet arkadaşlar ne sandınız bu spor gösteriş sporudur. Müsabakasında ağırlık kaldırmıyorsun ki vücudunu gösteriyorsun. Olayı bu bu sporun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BÖĞHRRRRRRR ÖĞHHHHHH
  • Spor salonlarina devam saglayamadigim icin evde yapmaya karar verdim. Z bar, sehpa ve agirliklar aldim kendim evde yapiyorum. Omuz gogus biceps sirt deadlift dort dortluk olmasada fit kalabiliryosunuz. Yag yakiminiz hızlanıyor kendinizi dinc hissediyorsunuz ve en onemlisi zamandan tasarruf ediyorsunuz. Baskasini bekleme derdi yok, git gel derdi yok. 40 dakika da bitiriyorum boylece vucut sikilmiyorda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih617

quote:

Orijinalden alıntı: ozan1212

Tüm cesaretimi toplayıp vücut geliştirmeye başladım , 1 aydır gidiyorum ama artık canıma TAK ETTİ

Ne zaman çalışmaya geçsem sehpayı benden iri birisi kapıyor , önümden deli gibi hızlı geçiyorlar çekilmek zorunda kalıyorum

Saçma sapan konuşuyolar aralarında "kanka kaç basıyozzzzzzzzzzz" basmak nedir ya???

Fotoğraf çekiyorlar falan tam işsiz.. İşinde gücünde olan biri böyle işlerle uğraşmaz. Benim abim doktor o da kilolu zaten , adam gibi adam

Kaslı olup kendimi kasacağıma zayıf olurum ya da kilolu olurum ama samimi olurum

Protein alıp şişiyolar balon gibi işsizler ya sinirlendim yine

Küçük boylular zaten üçgen peynir.. Tamam sakinim dostlar

Siz ne düşünüyorsunuz

Hocam 2,3 kg protein tozu al. Her gün 300 gr ye. Hiç spor yapmasan bile vücudundaki endojen testosterondan dolayı şişmeye başlarsın.

Vucudu calistirmadigin surece o aldigin proteinin cogu malum yerlerden disari atarsin.vucut kullanilmayan fazla proteini atar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Çoğu gösteriş için yapıyor, sağlık için değil.

Kimse sadece sağlık için yapmaz bu işi tam amelelik olur çünkü sağlıklı olmanın çoook daha acısız ve kolay bir sürü yolu vardır.
  • Trident682 kullanıcısına yanıt
    İnsanların beğenilme içgüdüsü olduğunun farkındayım ama sadece kızları etkilemek ve gösteriş için yapanlar da var.
  • quote:

İnsanların beğenilme içgüdüsü olduğunun farkındayım ama sadece kızları etkilemek ve gösteriş için yapanlar da var.

kendini o şekilde mutlu hissediyorsa bırak yapsın dostum neden sana kötü bir şeymiş gibi geliyor ki ? Kızların erkekleri etkilemek için güzel giyinmesi makyaj yapmasıyla saatlerce uğraştığı gibi erkeklerde aynısını yapabilir fitness vs. şeylerle bence gayet doğal bir durum.
  • Protein tozu icip sismis dedi :(((

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri de çıkıp "sanane la armut" dememiş...

• quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

quote:

kendini o şekilde mutlu hissediyorsa bırak yapsın dostum neden sana kötü bir şeymiş gibi geliyor ki ? Kızların erkekleri etkilemek için güzel giyinmesi makyaj yapmasıyla saatlerce uğraştığı gibi erkeklerde aynısını yapabilir fitness vs. şeylerle bence gayet doğal bir durum.

Onların birbirlerinden etkilenmesi sorun değil. Bu insanlar genelde hoşuma gitmeyen kişilikte oluyorlar.
  • Hepsi bunun yüzünden.

Vücut geliştiren işsizidir AÇIK ve NET!

• İşte evleneceginiz kız
     Vücut geliştiren işsizidir AÇIK ve NET!

• Bence vücut geliştirme tipi olana yakışıyor ama günümüzde herkes yapıyor o yüzden vücut yapmanın bir anlamı kalmadı bence,Önceden az ve öz vücut çalışan var iken şimdi herkes vücut geliştirme ile uğraşıyor.
  • protein alıp şişiyorlar JKDAHKJFAKJFAFAKSJFDALFASKJFDHALKJFHASFD

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günde 8 saat dersim var okuldan 17.00'de çıkıp haftada 3 gün fitness 2 gün yüzmeye gidiyorum. Başladığımda 78 kiloydum boyum 1.76 şuan 73 kiloyum ve daha 1 ay oldu değişim inanılmaz kendimi daha fit hissediyorum sağlıklı besleniyorum ekmek, şekerli şeyler, kola, kızartma vs. tüketmiyorum. Vizeler yüzünden 2 haftadır gidemiyorum özledim açıkcası, son sınavım bittiği gün de salondayım bırakmaya hiç niyetim yok. Sana ve göbeğine de hayatta başarılar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Finnbhennach -- 29 Kasım 2016; 15:15:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Göbeğini sıvazlayarak mısırını cipsini ye kolanı iç sen spor filan yapma kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamer5

Göbeğini sıvazlayarak mısırını cipsini ye kolanı iç sen spor filan yapma kardeşim

Şuan elimde cips var
  • Aynen böyle devam et .

Ek not: Spor bir yaşam tarzıdır. Öyle 2-3 ay yapıp hah yaptım kas hikayedir. Anlık ve geçici olan şeyler çabuk kaybolur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÜmmetSEVDALISI -- 29 Kasım 2016; 0:33:57 >
  • Konuda yazanların çoğu doğru belli ki arkadaş da bazı tiplerden dolayı bıkmış siz de burda kalkıp sporunu doğru düzgün yapıp millete atarlanmayan efendi insanlarsanız doğru düzgün mesaj atın ve her şeyde üstünüze alınmayın bir yüzücü olarak söyleyebilirim ki kas sadece beslenmedir protein tozudur zaten bir şeye başlayacaksa insan araştırıp başlamalı sen 10 kg lik çift dambıl alamıyorsun parasızlıktan onca kreatin toz alan insan varken sonra salonlara gidip kekoluk yapıyorsun konuyu açan kişi haklı ama başlık hatalı

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.