Şimdi Ara

Vücudu 'Düzgün ve Fit' Bir Erkek Nasıl Giyinmeli ? (+20)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
2
Favori
4.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, Ummalı bir çalışma sonucu vucudumu şekle sokabildim. Doğal olarak eski kıyafetlerim bol ve komik geliyor. Yaş 23, Boy 1.70, Kilo 80. Omuzlarım geniş, kollarda tshirt giyince güzelce belli oluyor. Niyetim hava atmak değil fakat hoş durur iyi giyinirsem. Açıkçası ana hatları belli eden kıyafetler giymek istiyorum. Epey kilo verdim ve emek sarfettim. Alışveriş kültürüm yok ve yıllardır bol giyindiğim için kilodan ötürü bir giyim stilimde yok ne yazık ki. Genelde spor giyinirim. Üst kısımda siyah tercihim oluyor genelde kilo örttüğü için. Bu kardeşinize yardım edecek, tavsiye verecek olan var mı ?

Şimdiden teşekkür ederim yardım edeceklere.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Vücudu "Düzgün ve Fit" Bir Erkek Nasıl Giyinmeli?

Kilolu erkekler için giyinmek zorlu bir iş olabilir. Ancak doğru kıyafet seçimiyle daha fit ve düzgün görünebilirsiniz. İşte kilolu erkekler için 20'den fazla giyinme ipucu:

• Koyu Renkli Giysiler Seçin: Koyu renkler daha zayıf görünmenize yardımcı olur. Siyah, lacivert ve koyu gri gibi renkleri tercih edin.

• Uygun Giysiler Giyin: Vücudunuza tam oturan giysiler giyin. Çok dar veya çok bol giysiler sizi daha büyük gösterebilir.

• Kemer Kullanın: Kemer, belinizi vurgulayarak daha fit görünmenize yardımcı olur.

• Dik Yaka Giysiler Tercih Edin: Dik yaka giysiler, boynunuzu uzatarak daha uzun görünmenize yardımcı olur.

• Uzun Kollu Gömlekler Giyin: Uzun kollu gömlekler, kollarınızı daha ince göstererek daha fit görünmenize yardımcı olur.

• Şeritli Gömlekler Giyin: Dikey çizgili gömlekler, sizi daha uzun ve daha ince göstererek daha fit görünmenize yardımcı olur.

• Desenlerden Kaçının: Desenli giysiler sizi daha büyük gösterebilir. Desenli giysilerden kaçının veya küçük, ince desenleri tercih edin.

• Katmanlı Giysiler Giyin: Katmanlı giysiler, daha fazla seçenek sunarak daha fit görünmenize yardımcı olur.

• Ayakkabılarınızı Dikkatli Seçin: Ayakkabılarınız, kıyafetinizin önemli bir parçasıdır. Ayakkabılarınızın vücudunuzla orantılı olduğundan emin olun.

• Aksesuarlardan Yararlanın: Aksesuarlar, kıyafetinize farklılık katmanın ve daha fit görünmenize yardımcı olmanın harika bir yoludur.

Önemli Not: Bu ipuçları, kilolu erkekler için genel giyinme önerileridir. Vücut tipinize ve kişisel tarzınıza göre ayarlamalar yapabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Dar V yaka tshirtler.Slim fit gomlekler guzel olur.Kafana gore takil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyah çok giyiyorsan kurtulmaya bak canlı ve ten rengine uygun şeyler al. Bele doğru dar ama üst taraflar hafiften genişleyen t-shirtler iyidir. Kolar da iyi duruyorsa yarım kollu giyebilirsin. Mağazalara pek gitmiyorum ben istediğim şeyleri bulamıyorum kredi kartı sıkıntın yoksa internetten kafana göre ve mevsiminden önce almaya çalış mevsimi geldiğinde pahalı oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naperva

Arkadaşlar merhaba, Ummalı bir çalışma sonucu vucudumu şekle sokabildim. Doğal olarak eski kıyafetlerim bol ve komik geliyor. Yaş 23, Boy 1.70, Kilo 80. Omuzlarım geniş, kollarda tshirt giyince güzelce belli oluyor. Niyetim hava atmak değil fakat hoş durur iyi giyinirsem. Açıkçası ana hatları belli eden kıyafetler giymek istiyorum. Epey kilo verdim ve emek sarfettim. Alışveriş kültürüm yok ve yıllardır bol giyindiğim için kilodan ötürü bir giyim stilimde yok ne yazık ki. Genelde spor giyinirim. Üst kısımda siyah tercihim oluyor genelde kilo örttüğü için. Bu kardeşinize yardım edecek, tavsiye verecek olan var mı ?

modayı takip et.Yakışıklı erkek ünlüler ne giyiyorsa onları giy

• quote:

Orijinalden alıntı: Psychedelic_Grunge

Siyah çok giyiyorsan kurtulmaya bak canlı ve ten rengine uygun şeyler al. Bele doğru dar ama üst taraflar hafiften genişleyen t-shirtler iyidir. Kolar da iyi duruyorsa yarım kollu giyebilirsin. Mağazalara pek gitmiyorum ben istediğim şeyleri bulamıyorum kredi kartı sıkıntın yoksa internetten kafana göre ve mevsiminden önce almaya çalış mevsimi geldiğinde pahalı oluyor.

O bele doğru dar olan tshirtlerden bulsam alıcamda, bulamadım işte. Giyinmesini bilen bir arkadaşla gitmek lazım.
  • quote:

Arkadaşlar merhaba, Ummalı bir çalışma sonucu vucudumu şekle sokabildim. Doğal olarak eski kıyafetlerim bol ve komik geliyor. Yaş 23, Boy 1.70, Kilo 80. Omuzlarım geniş, kollarda tshirt giyince güzelce belli oluyor. Niyetim hava atmak değil fakat hoş durur iyi giyinirsem. Açıkçası ana hatları belli eden kıyafetler giymek istiyorum. Epey kilo verdim ve emek sarfettim. Alışveriş kültürüm yok ve yıllardır bol giyindiğim için kilodan ötürü bir giyim stilimde yok ne yazık ki. Genelde spor giyinirim. Üst kısımda siyah tercihim oluyor genelde kilo örttüğü için. Bu kardeşinize yardım edecek, tavsiye verecek olan var mı ?

Önceden kaç kilo idin

• öyle bir erkek bornozlada dolaşsa farkedilecektir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • allahtan kilolu değilim ha :)))

(hormonal bir bozukluk olmadıktan sonra kilolu olmak insan seçimidir zaten o başka.... tutarsan boğazını gayet zayıf olabilirsin.)

neyse beyaz t-shirt süz bir hayat düşünemyorum ya :SS

kardeş sana gelince de....

bilmem olum neyi yakıştırıyorsan üstüne git al giy :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

öyle bir erkek bornozlada dolaşsa farkedilecektir

Öyle bir erkek derken ? Anlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: IceWizardd

quote:

Önceden kaç kilo idin

Çok kiloluydum hocam, rakam vermeyeyim. Ama "aşırı"

• quote:

quote:

quote:

Önceden kaç kilo idin

Çok kiloluydum hocam, rakam vermeyeyim. Ama "aşırı"

Ozelden yazsan hocam. Olur mu

• Ss ile destekle bakalım ona göre daha iyi öneriler gelir

• boyum 1.90 olmasa giyiceğim şeyler 1.75 1.70 lere çok yakışıyo vişne çürüğü şort (kısa) Beyaz T-Shirt ateş edersin ateş
  • quote:

Orijinalden alıntı: 240Volt

boyum 1.90 olmasa giyiceğim şeyler 1.75 1.70 lere çok yakışıyo vişne çürüğü şort (kısa) Beyaz T-Shirt ateş edersin ateş

Enteresan kombin hocam, denemek lazım
  • siyah insanı çok fit gösteriyor.
    2 yıllık bir fitnesscı olarak siyah dar bir kısa kollu herzaman vazgeçilmezim olmmuştur.
  • Bizim okulda bi eleman vardı boks ile uğraşıyordu , yaz kış üzerinden cikarmadigi bi beyaz kısa kollu t-shirti vardı. Bütün vücudu belli ediyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

siyah insanı çok fit gösteriyor.
    2 yıllık bir fitnesscı olarak siyah dar bir kısa kollu herzaman vazgeçilmezim olmmuştur.

Kesinlikle katılıyorum hocam. Siyah, dar harika duruyor bence.
  • quote:

quote:

Knk ozel den mesaj atsan eskiden kaç kiloydun kaç ayda kaç kilo zayifladin

• quote:

quote:

quote:

Knk ozel den mesaj atsan eskiden kaç kiloydun kaç ayda kaç kilo zayifladin

Tamam kardeşim, pm gönderdim.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.