Şimdi Ara

Vücudu 'Düzgün ve Fit' Bir Erkek Nasıl Giyinmeli ? (+20) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
2
Favori
4.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: matthew__

düzgün ve fit dediğin 170 boy 80 kilo mu ?

Eskiye nazaran, illa giciklik yapcaniz degil mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sade giyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qGece

Sade giyin.
    Kareli slim gömlek kollarıda kıvır altına uygun renkte pantalon sonra ayakkabı ve kemerı uyumlu seç tamamdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: R Lothbrok

Kareli slim gömlek kollarıda kıvır altına uygun renkte pantalon sonra ayakkabı ve kemerı uyumlu seç tamamdır

Alıntıları Göster
    omuzların genis ise vazgecmemen tek kıyafet eşorfman ustu kapşonlu hic şaşmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naperva

quote:

Orijinalden alıntı: IceWizardd

quote:

Arkadaşlar merhaba, Ummalı bir çalışma sonucu vucudumu şekle sokabildim. Doğal olarak eski kıyafetlerim bol ve komik geliyor. Yaş 23, Boy 1.70, Kilo 80. Omuzlarım geniş, kollarda tshirt giyince güzelce belli oluyor. Niyetim hava atmak değil fakat hoş durur iyi giyinirsem. Açıkçası ana hatları belli eden kıyafetler giymek istiyorum. Epey kilo verdim ve emek sarfettim. Alışveriş kültürüm yok ve yıllardır bol giyindiğim için kilodan ötürü bir giyim stilimde yok ne yazık ki. Genelde spor giyinirim. Üst kısımda siyah tercihim oluyor genelde kilo örttüğü için. Bu kardeşinize yardım edecek, tavsiye verecek olan var mı ?

Şimdiden teşekkür ederim yardım edeceklere.

Önceden kaç kilo idin

Çok kiloluydum hocam, rakam vermeyeyim. Ama "aşırı"

banada pm atarmısınız hocam?

• quote:

öyle deme dostum omuzlar genişmiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qer_1st_k

quote:

Lan ne ezik adamlarsınız ya, yukarıda bir arkadaş "Buradaki asosyallere mi soruyorsun?" demiş, cidden haklı adam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muallim Murat

quote:

Orijinalden alıntı: qer_1st_k

quote:

Lan ne ezik adamlarsınız ya, yukarıda bir arkadaş "Buradaki asosyallere mi soruyorsun?" demiş, cidden haklı adam.

Alıntıları Göster
    1.70 boy ve 80 kiloyu düzgün ve fit saymak

• Boyuna gore kilon fazla.

• Konuyu acan arkadaşım bilgisayara gecince sana link atacagim trendyoldan aldigim 2 tisortu slim fit benimde boy 1.76 kilo 74 omuzlar genis gogus belli

• quote:

Orijinalden alıntı: panpaciben

Konuyu acan arkadaşım bilgisayara gecince sana link atacagim trendyoldan aldigim 2 tisortu slim fit benimde boy 1.76 kilo 74 omuzlar genis gogus belli

Bekliyorum hocam.
  •  Vücudu 'Düzgün ve Fit' Bir Erkek Nasıl Giyinmeli ? (+20)

asil erkek bu tarz giyinir ,, sabri özel 10 numaradır bu konuda, fiyat çok uçuk değil,kalite üst düzey
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevie_ray_vaughan

Vücudu 'Düzgün ve Fit' Bir Erkek Nasıl Giyinmeli ? (+20)

asil erkek bu tarz giyinir ,, sabri özel 10 numaradır bu konuda, fiyat çok uçuk değil,kalite üst düzey

Hocam iyi hoşta, çok klasik değil mi ? Sonuçta bulunduğumuz yerler genç ve aktif yerler. Fazla ciddi kaçmaz mı bir genç için.
    Cidden hoş bir tarz ama bence gence göre değil, yinede teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 240Volt

boyum 1.90 olmasa giyiceğim şeyler 1.75 1.70 lere çok yakışıyo vişne çürüğü şort (kısa) Beyaz T-Shirt ateş edersin ateş

benim taktik
  • bilakis geçlere daha çok yakışıyor bu tarz giyim ,, kızlar olgun ve asil erkeklerden hoşlanır zırtapozlardan değil,,olgunluk sadece yaşla olmaz
  • quote:

bilakis geçlere daha çok yakışıyor bu tarz giyim ,, kızlar olgun ve asil erkeklerden hoşlanır zırtapozlardan değil,,olgunluk sadece yaşla olmaz

katılıyorum arkadaşa.bende böyle giyinmek istiyorum fakat 170 boy varken 53 kilog oldugum için yakışmayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -iltimas-

quote:

bilakis geçlere daha çok yakışıyor bu tarz giyim ,, kızlar olgun ve asil erkeklerden hoşlanır zırtapozlardan değil,,olgunluk sadece yaşla olmaz

katılıyorum arkadaşa.bende böyle giyinmek istiyorum fakat 170 boy varken 53 kilog oldugum için yakışmayacaktır.

bu tarz giyim genç yaşlı,şişman zayıf,uzun kısa herkese yakışır ,,, denemesi bedava, git sabri özele dene ne kaybedersin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: panpaciben

Konuyu acan arkadaşım bilgisayara gecince sana link atacagim trendyoldan aldigim 2 tisortu slim fit benimde boy 1.76 kilo 74 omuzlar genis gogus belli

Bekliyorum hocam.

Dostum omuzlar kac cm?

• 170'e 80 kilo eger tamamen kas yigini degilsen biraz fazla gibi sanki, soruna gelirsek bacaklarin cok kalin degilse dar kotlara yönel (skinny degil ) üst kisma da salaş tshirtler iyi olur, alti ve üstü zit renkler yapmaya calis siyah beyaz gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: carsii

170'e 80 kilo eger tamamen kas yigini degilsen biraz fazla gibi sanki, soruna gelirsek bacaklarin cok kalin degilse dar kotlara yönel (skinny degil ) üst kisma da salaş tshirtler iyi olur, alti ve üstü zit renkler yapmaya calis siyah beyaz gibi
    1.70 ? ahahhahahahahhhahaaahahaah
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.